Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BojacnaTehule píše:
Ahoj holky. Myslite si, že teď v těhotenství nevadí spát v pokoji, kde jsou rybičky? Jsem ve tretim trimestru, a museli jsme se teď na čas nastěhovat k rodičům..
vloženo 2×
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:34
@BojacnaTehule píše:
Ahoj holky. Myslite si, že teď v těhotenství nevadí spát v pokoji, kde jsou rybičky? Jsem ve tretim trimestru, a museli jsme se teď na čas nastěhovat k rodičům..
vloženo 3×
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:34
@BojacnaTehule tak ten se ti teda povedl
vážně jsem se takle dobře hoooodně dlouho nepobavila
![]()
Fakt bombásek ![]()
A já čekala, že nějaká těhule snědla víc ryb než je doporučeno.
@BojacnaTehule píše:
4× ![]()
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:35
@BojacnaTehule píše:
Tvl to Nemyslíš vážně, že ne ![]()
Já čekala, jestli se něco stahne, když sním v těhu zavináče nebo uzenáče…protože na ně dneska mám hroznou chuť, tak si říkám, že někdo má stejně blbé starosti při večeru. Ale vidím, že někdo má ty starosti ještě lepší než já…
![]()
@suvik píše:
Vadi, nemuzes spat treba v kuchyni? Tam to bude bezpecnejsi, nezahravala bych si! Mohlo by ti splouchnout treba na bricho nebo tak, cetla jsem o tom v casopise Rybicky nova hrozba.Jako realy?
Si delas prd*l vid.
V kuchyni? Zbláznila jsi se? Lednička, sporák(nedejbože plynový), digestoř, myčka, mirkovlnka, rychlovarná konvice, to všechno taky škodí…
Já myslela, že to bude o pojídání sardinek v konzervě nebo tak něco
Šmarjá
Zakladatelce se tímto omlouvám.
Ano, spát v pokoji, kde je akvarium s rybičkama se v těhotenství může, nevadí to.
@BojacnaTehule píše:
Ach bože, nojo. Tak jsem se zeptala. Aspon ze jste tak chytre a poradily mi. Nevim vedlo me k tomu to, že nektere zvířata se v těhotenství řeší, vím že rybičky zrovna ne, ale prostě to spaní s něma v jedné místnosti mě k téhle otázce vedlo. Toť vše, tak hoďte kamenem kdo jste byl v těhotenství normální
No, já chvíli uvažovala, že si pořídím gumové rukavice k čištění kočičího hajzlíku, ale nakonec stačilo mýdlo.
Opravdu - zamyslela jsi se, proč by ty rybičky jako měly vadit? Jsou v akvárku, nemohou z něj ven (někteří sebevrazi občas jo, ale tak usušení na koberci toho moc nezmůžou). ![]()
Myslím, že by se miminu nic nestalo, ani kdybys to akvárko vypila. Max. ty bys měla trochu trávicí obtíže.
Rybičky ti fakt nemůžou nějak ublížit, leda ti může vadit vzduchování jak bublá.
Jinak pak by vadili asi jen piraně, ty by tě mohly pokousat.
![]()
@BojacnaTehule fakt by mě zajímalo jak rybičky v akvariu by měli vadit v těhu? děláš si srandu, že jo řekni že si děláš srandu:-) já v těhotentsví se starala o kotata, kočka se mnou spala v posteli:-) hlavně se na to neptej na gyndě nebo:-)
@BojacnaTehule Jestli čistí každý den, tak se nedivím, že smrdí, vygoogli vašim něco o údržbě akvária. Že těhuli vadí ta rybniční vůně je normální… ale není to škodlivé. ![]()
@BojacnaTehule píše:
Ach bože, nojo. Tak jsem se zeptala. Aspon ze jste tak chytre a poradily mi. Nevim vedlo me k tomu to, že nektere zvířata se v těhotenství řeší, vím že rybičky zrovna ne, ale prostě to spaní s něma v jedné místnosti mě k téhle otázce vedlo. Toť vše, tak hoďte kamenem kdo jste byl v těhotenství normální
Hážu…
![]()