Kombinace jídel v těhotenství

487
3.11.16 10:26

Kombinace jídel v těhotenství :-)

Ahojky, včera jsem se zarazila nad svým jídelníčkem, téměř na nic vařeného nemám chut. takže sem snědla: tri rohlíky se salámen, pak jeden se sýrem, tři banány, dvě mandarinky, a Dvě velké sklenice okurek :D které jsem završila litrem mléka. :D divila jsem se že mi není blbě, jaké byly vaše nejzajímavější kombinace? :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
3.11.16 10:33

Já měla divné chutě vždy, nedělalo mi problém zapít zavařenou okurku kokosovým mlékem, takže v těhotenství nepociťuji změny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 10:35

@radkka tož to je taky dobré :mrgreen: ale kokosové mléko je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.11.16 10:36

Taky muzu sporadat dohromady kde co i jako netehotna. Ale na zacatku tehotenstvi si pamatuju na ty dny kdy jsem jedla jen citrony nebo kvasaky, a zvykala zvykacky, protoze z ostatnich veci mi bylo hrozne spatne. :poblion:
No a pozdeji kdyz presla teh. nevolnost jsem ujizdela jen na sladkem, ktere jsem drvin nemusela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.11.16 10:38

Já chutě nemívala :nevim: Akorát jsem musela mít pořád nealko pivo. To hořké jsem prostě musela mít :D. Dnem porodu chuť přešla :D. Ale taková ta ovocná piva mám ráda doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.11.16 10:39

@radkka Teď koukám na podpis. Čekáš dvojčátka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.16 10:40
@Milka111 píše:
@radkka tož to je taky dobré :mrgreen: ale kokosové mléko je fajn :mrgreen:

Obojí je fajn, ale dohromady to moc nejde :mrgreen: co jsem těhotná, mám strašnou chuť na sladké, ale už to přechází a začínám jíst zase jako vždy. Nicméně tak dva týdny jsem nejedla nic jiného, než čokoládu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.16 10:41
@NikysekR píše:
@radkka Teď koukám na podpis. Čekáš dvojčátka? :kytka:

Ano :kytka: Dvojitou dávku radosti :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 10:42

@radkka já to tak měla u prvního těhu čokoláda byla moje, a to i po porodu prostě čokoláda a cokoliv bylo to moje, nyní ovšem jde sladké uplně na druhou kolej. spíš ted slané :-) zlváštní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.11.16 10:43

@radkka Páni :palec: To bude doma veselo :D :srdce: Tak moc gratuluju :kytka: Hlavně, ať jsou prcci zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.16 10:43
@NikysekR píše:
@radkka Páni :palec: To bude doma veselo :D :srdce: Tak moc gratuluju :kytka: Hlavně, ať jsou prcci zdraví :kytka:

Díky moc :hug: :kytka:

@Milka111 píše:
@radkka já to tak měla u prvního těhu čokoláda byla moje, a to i po porodu prostě čokoláda a cokoliv bylo to moje, nyní ovšem jde sladké uplně na druhou kolej. spíš ted slané :-) zlváštní :lol:

Já měla sladké vždycky ráda, ale tohle byl opravdu extrém, nic jiného jsem nemohla pozřít, ale čokoládu, tu joooo 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.11.16 10:45

Já ujíždim na sladkým, nikdy sem neměla ráda dorty teď bych je mohla jíst furt:-D včera sem večer měla kedlubnu, mě bylo zle:-( nafouklá, křeče, takový poslíčci bez pauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 10:51

@radkka :mrgreen: tak to je super doufám že se mi jídelníček ještě trochu pozmení ješte vlastne jím ovoce které sem dřív neměla moc ráda :mrgreen: a co oříšky? ty taky jím, můžou se v tak moc velkém v množství? moc moc gratuluji k dvojčátkům :kytka: v kolikátem už jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 10:53

@Světlaa dorty nesnáším do ted :mrgreen: co, že s tebou tak zametla kedlubna to bych řekla že je zdravá přeji těhu bez nevolností :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
3.11.16 11:06

Já včera zvládla meruňkovou zmrzlinu v čokoládě na špejli, s tvrdým sýrem a asi pět malých kyselých okurek. Takže já obsáhla sladké, slané, ale i kyselé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí