Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, včera jsem se zarazila nad svým jídelníčkem, téměř na nic vařeného nemám chut. takže sem snědla: tri rohlíky se salámen, pak jeden se sýrem, tři banány, dvě mandarinky, a Dvě velké sklenice okurek
které jsem završila litrem mléka.
divila jsem se že mi není blbě, jaké byly vaše nejzajímavější kombinace?
![]()
Já měla divné chutě vždy, nedělalo mi problém zapít zavařenou okurku kokosovým mlékem, takže v těhotenství nepociťuji změny ![]()
Taky muzu sporadat dohromady kde co i jako netehotna. Ale na zacatku tehotenstvi si pamatuju na ty dny kdy jsem jedla jen citrony nebo kvasaky, a zvykala zvykacky, protoze z ostatnich veci mi bylo hrozne spatne. ![]()
No a pozdeji kdyz presla teh. nevolnost jsem ujizdela jen na sladkem, ktere jsem drvin nemusela. ![]()
Já chutě nemívala
Akorát jsem musela mít pořád nealko pivo. To hořké jsem prostě musela mít
. Dnem porodu chuť přešla
. Ale taková ta ovocná piva mám ráda doteď.
@Milka111 píše:
@radkka tož to je taky dobréale kokosové mléko je fajn
Obojí je fajn, ale dohromady to moc nejde
co jsem těhotná, mám strašnou chuť na sladké, ale už to přechází a začínám jíst zase jako vždy. Nicméně tak dva týdny jsem nejedla nic jiného, než čokoládu ![]()
@radkka já to tak měla u prvního těhu čokoláda byla moje, a to i po porodu prostě čokoláda a cokoliv bylo to moje, nyní ovšem jde sladké uplně na druhou kolej. spíš ted slané
zlváštní ![]()
@radkka Páni
To bude doma veselo
Tak moc gratuluju
Hlavně, ať jsou prcci zdraví ![]()
@NikysekR píše:
@radkka PániTo bude doma veselo
![]()
Tak moc gratuluju
Hlavně, ať jsou prcci zdraví
Díky moc
![]()
@Milka111 píše:
@radkka já to tak měla u prvního těhu čokoláda byla moje, a to i po porodu prostě čokoláda a cokoliv bylo to moje, nyní ovšem jde sladké uplně na druhou kolej. spíš ted slanézlváštní
Já měla sladké vždycky ráda, ale tohle byl opravdu extrém, nic jiného jsem nemohla pozřít, ale čokoládu, tu joooo
![]()
Já ujíždim na sladkým, nikdy sem neměla ráda dorty teď bych je mohla jíst furt:-D včera sem večer měla kedlubnu, mě bylo zle:-( nafouklá, křeče, takový poslíčci bez pauzy
@radkka
tak to je super doufám že se mi jídelníček ještě trochu pozmení ješte vlastne jím ovoce které sem dřív neměla moc ráda
a co oříšky? ty taky jím, můžou se v tak moc velkém v množství? moc moc gratuluji k dvojčátkům
v kolikátem už jsi?
@Světlaa dorty nesnáším do ted
co, že s tebou tak zametla kedlubna to bych řekla že je zdravá přeji těhu bez nevolností ![]()
Já včera zvládla meruňkovou zmrzlinu v čokoládě na špejli, s tvrdým sýrem a asi pět malých kyselých okurek. Takže já obsáhla sladké, slané, ale i kyselé…