Monoarteriální pupečník

Anonymní
18.12.16 22:36

monoarteriální pupečník

Zdravím maminky,

je tu některá, jejíž miminko mělo monoarteriální pupečník? Jaký jste měly porod, rodily jste přirozeně, nebo radši císařem? A v kolikátém týdnu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
18.12.16 22:57

Stává se to relativně často. Budou tě víc hlídat, nejspíš si dají extra záležet na velkém ultrazvuku, ale pokud nebude mít miminko žádné problémy, není důvod pro císaře. Rodila jsem normálně v termínu, když si mimčo řeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.16 23:11

@kotyk dekuji :kytka: ja jsem ve 31. tydnu a o moc casteji me nehlidaji, spis me doktor upozornil na rizika…pry bude porod rizikovy, tak mam trochu obavy. Ale na genetice bylo vse v poradku, stejne tak i vaha miminka odpovida. Tak verim, ze bude synacek v poradku.

• Citovat
  • Upravit
2927
18.12.16 23:32

Ahoj, moje teta to tak mela, ale prisli ji na to pozde, rodila pred asi 18lety. Rodila cisarem a holka je uplne v poradku ;) akorat byla prtava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
18.12.16 23:57

Vím že moc nepomůžu ale mohu se zeptat co to je? Při zadání do googlu mi to nic nenašlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
19.12.16 06:47

Já u prvního, kámoška taky u prvního. nic nikdo neřešil. kontrolovali mi max. průtoky, ale to spíš, že jsem si třeba i řekla. rodit přirozeně, já tedy nakonec císařem, ale pro dva dny nepostupující porod, protože byl malý šprajclý. akorát tedy jsme byli na kontrole na kardiologii, po porodu, pak v roce a pak v pěti letech.

@KatieAndLily dvoucévný pupečník. místo tří cév, tam jsou dvě (jen jedna arterie a jedna žíla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.11.19 18:10

Monoarteriální pupečník

Ahoj. Dnes jsem 20+3tt a byla jsem na genetice vč. vyšetření srdce v Českých Budějovicích. Pani doktorka byla nadsena z krevních testů, dokonce říkala, že takhle ukázkové dlouho neviděla. Nakonec mi ale řekla, že máme monoarteriální pupečník. Sice říkala, že se nemáme strachovat, ale mě to prostě nedá. Na internetu o tom nic moc napíšou, tak to zkusím tady. Máte s tím někdo zkušenost? Jaká pravděpodobnost je, že se miminko narodí s nějakou vadou jinou než s menší váhou? A lze říct, čím je to způsobené? Dalo se tomu nějakým způsobem zabránit? A lze teď tomu nějak pomoct, dělat něco proto, aby bylo ve v pořádku nebo můžeme jen čekat a doufat, zda všechno skončí tak jak má? Mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí