Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky… ted jsem videla v tv tento mop… nemáte ho některá? Mně by zajímaly zkušenosti s ním. Chtěla bych si ho pořídit…
díky za info
Mop s pedálovou odstředivkou máme a je to úžasný, už bych neměnila. Podlaha je čistá, lesklá a přitm vytřená skoro na sucho. Doporučuju.
A nebyl by lepší Twister od Leifheitu? Tohle má moc složitou konstrukci, může se tam snadno něco porouchat, navíc ten rotační mop vypadá malý, moc toho asi nevytře ![]()
Ten z MediaShop stojí 999,– a je tam jen mop, ten z 360Mop stojí 888,– a jsou tam dva ty smetáky a ještě litr saponátu. A píšete tu, že dobré by měly být oba. Tak se přikláním k tomu druhému. ![]()
Už jsem skoro objednala ten mop, ale objevila jsem ještě Mop set Leifheit Twist . Máte ho někdo? Prý je dobrej. ![]()
ahojky,
přemýšlím taky nad koupí nějakého mopu, koukala jsem na 360 Mop G2, nemáte někdo zkušenosti? Ale líbí se mi i ten s pedálem.. teď babo raď.. ![]()
děkuji
Já nakonec koupila Leifheit Twist, měli na něj v OBI akci, stál bez koruny tisíc peněz. A jsem spokojená, má to taky to odstředivé ždímání, šířka záběru 34cm a ždíme fakt dobře, podlaha je za chvilku suchá ![]()
Ahoj,kdyz uz se tu bavite o tom mopu,taky ho mam doma a za boha nemuzu prijit na to,jak se meni ta hlavice ![]()
Mohl by nekdo poradit???
Pajule, jaký myslíš? Leifheit Twist nebo Spin and Go?
U Leifheitu jsou takové velké patentky v rozích, tak je vycvakneš a ten hadr sundáš. Musíš trochu zabrat ![]()
Jo pardon,zapomela jsem upresnit ![]()
myslim ten druhy,Spin end Go.vsude pisou snadna vymena hlavice,ale ja jsem asi fakt uplne mimo ![]()
Jo,slapou na to nohou a hned to je dole ze?I v letaku pisou,snadna vymena
ale me to proste nejde a nemuzem to dostat dolu ![]()
Je uzasny. Ma mamca ho ma 3 roky.. A take si ho jdu objednat. ![]()