Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě malej snědl polystyren, teda dítě nevíte co s tim:-((.Hned se pozvracel, tak snad toho moc nesnědl. Zvonila tu poštačka, tak tam rychle letim pro morčecí žrádlo a malej vylez ven a snědl to ![]()
@Kamča.dalmatinka dětičky jsou nevyzpytatelný.. neboj, pokud to požvejkal, tak to projde, nic se mu nestane
Jinak morčuchy tipuju tak 3.. pupík má tedy pěknej, ale proti předchozí samičce mi přijde malinká ![]()
Já teda tipuju taky 3… na tý fotce mi přijde jedno napravo a 2 vlevo, ale je to jen tip amatérky
Moje když čekala dvě mladý, tak to bylo poznat. Vůbec jsem nebyla překvapená, že fakt porodila dvě, protože se každý mlelo na jedný straně. Ale jak jich tam je víc, tak se mele jedno přes druhý a to už jde poznat hůř ![]()
Tak jsem odhlasovala a koukám, že nám to nějak zamrzlo na pátým místě.
Snad se to zítra pohne. ![]()
@Kamča.dalmatinka :těhulka je moc pěkná, ale má chudák taky co tahat typuji dva prcky, moc tomu nerozumim tak se uvidí. ![]()
Tak nás je zase o jednoho víc přibyl k nám jeden malý džungaráček Keksík. Syn ho dostal k svátku a asi si u něho i ustele je tam jak přilepenej. ![]()
Písnu za chviličku. musim nahnat náké hlasy:-( už nás zase dohání. Toho 4tého snad ani nepředeženem ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Deborah né almond, ale archibaldještě s almond mi udělejte kluka a já se s toho zjančim:-DD¨
Mě se líbí.Jestli jsou rodiče tak uspěšní tak bych do toho šla
jen se podívej aby nebyli příbuzní
Teda Archibald
som ja tomu dala
![]()
Ešte sa u vás nerodí? ![]()
A ako si vlastne dopadla s malým? myslím, keď zjedol ten polystyren? snáď dobre..ja myslím, že toho moc nezjedol..veď to vôbec nemôže chutiť
ak keď pri malých deťoch človek nevie, čo im chutí ![]()
Ahoj.No nakonec sem byla včera donucena volat na toxologickou linku proto že chlap mě vyděsil že je určitě malej otrávenej
a je to teda nejedlé, tak kdyby měl prujem máme letet na pohotovost, ale jinak by to mělo vyjít ven ve stejném množství ![]()
Nerodí se
a ona má fakt menší břicho než amél i když černá zužuje
tak doufám že bude rodit až tak za 14 dní a ještě jí tam něco naroste
.ted mi přijde tak na dvě
To je málo. Potřebuju 4ři
moc moc prosim, věřim že dnes jacka porazíme http://hobby.blesk.cz/…/8780/cenda/
Písala som už do tých CHS staníc o skinny samčeka aj o samičku. Z jednej mi ešte neodpísali a z druhej mi napísali, že tie samičky /dve/ niekoľko týždňov po pôrode zomreli, len to nemajú aktualizované na stránke. OOOOch, to si zo mňa všetci robia srandu alebo to fakt??
Ja som myslela, že je problém zvieratko dopraviť, ale tuším aj ho zohnať
![]()
A to skinny morčiatka takto často hynú? Či to sa len zdá?
Už fakt rozmýšľam, či ich chovať
![]()
@Deborah já teda sleduju chovatele skinnu(na stránkách fb je jich spoustu) a myslim si že zase nák extrémně nehynou. Popravdě sem slyšela jen u leontýn a ještě u jedné, jinak to každej většinou mrská bez problému ![]()
Jestli to s tou samičkou myslíš vážně, tak se přidej ke skupině skinny morče na faceboku.Tam se jich furt rodí, že se určitě s někým domluvíš ![]()
A musíš být trpělivá. Já taky dlouho čekala a dlouho čekám na každé zvíře. Nejlepší je s někým zkamarádit a doufat že ho nabídne tobě dřív ![]()
A musíš být trpělivá. Já taky dlouho čekala a dlouho čekám na každé zvíře. Nejlepší je s někým zkamarádit a doufat že ho nabídne tobě dřív ![]()