Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka píše:
leontýn to psali zrovna v tom tvém odkazu že začátečník se má držet stejných barev.navíc to píšou i na klubovích stránkách, takže to pravdu nemáš
a dalmatin a dalmatin neznamená mrtvá zvířata. Najdu ti odkaz kde kříží dalmatiny
Kamčo tadyse musím zasta leontine. Dalmatini se dohromady křížit nesmí. Vyjde ti tam 3/4 mrtvých a postižených mláďat. Stejně tak u šimlů. Vždycky musíš vybrat k dalmatinovi jednobarevné. Nesmíš křížit ani dalmatina a šimla mezi sebou. ![]()
A kdo to dělá, tak je pěkné prase a vědomě se dopuští týrání zvířat a měl by za to mít nějaký postih. ![]()
@Almondea píše:
Kamčo tadyse musím zasta leontine. Dalmatini se dohromady křížit nesmí. Vyjde ti tam 3/4 mrtvých a postižených mláďat. Stejně tak u šimlů. Vždycky musíš vybrat k dalmatinovi jednobarevné. Nesmíš křížit ani dalmatina a šimla mezi sebou.
A kdo to dělá, tak je pěkné prase a vědomě se dopuští týrání zvířat a měl by za to mít nějaký postih.
o šimlech sem nic nepsala. V německé chs dalmatiny kříží aby se dostali na velkopuntíkatost
.Já osobně bych se do toho nepouštěla a nejen z duvodu že se mi dalmatini nelíbí
ale jinak mám pravdu já ![]()
Pro začátečníky vždy doporučujou držet se barev!
A zrovna pikásek tady padl už stokrát, nemyslim si že se tam běžnej člověk dočká morčata brzo, já sama tam čekám už 5 měsícu na morče ![]()
Tak já doporučuju chs tesoro, Chs s troje
Deborah vyber si tady! Tady nešlápneš vedle a paní tomu i rozumí a poradí ![]()
http://chs-z-troje.mysteria.cz/morcaci.html .Musíš si teda počkat až se něco narodí ![]()
Holky a jak je to mozne, ze se tim krizenim rodi mrtva mladata? Co je jako tak „hroznyho“,ze to vyusti v toto? Ja genetice absolutne nerozumim teda.
Kamco, jak je na tom rodicka
?
Budoucí maminka. Chová se jinak než Amél. Většinu času jen leží i jídlo jí dávám až před nos proto že pro něj už nejde:-D
Tak kolik typujete?
Já moc doufám aspon ve 3 ![]()
A včera sem nedala ani Archibaldíčka, tak napravuju
ARCHI
Furt nevim jestli kluk nebo holka. Já myslim že kluk
ale jistá si fakt nejsem
.Doufám že v příštím vrhu už to bude lepší s tim poznáváním ![]()
A ještě canche už nám roste do krásy a pokousanej key
a to sem ho chtěla poslat na výstavu
.
A almond bez mámy řve jak šílená zvedá uši
a neposedí, tak jí vyfotit je kumšt ![]()
A almond bez mámy řve jak šílená zvedá uši
a neposedí, tak jí vyfotit je kumšt ![]()
Kamco, me prijde stejne tlusta, jak Amel, takze tipuju taky ctyri, z toho jedna moje
![]()
Almond je uplne bozi, brala bych ji hned.
A Key je takovej drobek nebo se mi zda?
@Eemii píše:
Kamco, me prijde stejne tlusta, jak Amel, takze tipuju taky ctyri, z toho jedna moje![]()
![]()
Almond je uplne bozi, brala bych ji hned.
A Key je takovej drobek nebo se mi zda?
spíš archi má normální váhu a almond je mrcha vyžraná. dnes má 230gramu a 250gramové mládata já kupuju,,takže ta při odstavu bude mít tak 300
.nevim po kom je tak mohutná
aura a archie vypadaj jak když jsou narozený o14dní později za ní ![]()
taky chudák jejich mamka je už kost a kuže. myslim že bude štastná až se jich zbaví
.pak bude mít chvilku klid a až bude zas vypasená tak jí to čeká znovu ![]()
@Kamča.dalmatinka Almond je kluk ako buk ![]()
Tá CHS z troje sa mi nezobrazuje..že škodlivá stránka ![]()
A čo povieš na túto čierno-bielu Vanilla Fortuna http://www.fortuna-morce.ic.cz/prodej.html K tomu samčekovi sa mi pozdáva ![]()
@Deborah né almond, ale archibald
ještě s almond mi udělejte kluka a já se s toho zjančim:-DD¨
Mě se líbí.
Jestli jsou rodiče tak uspěšní tak bych do toho šla
jen se podívej aby nebyli příbuzní
A koukám že tu mám taky zprávu od adminu
.bylo to k diskuzi kdy si matka nemohla dovolit další dítě a šla na potrat
Zdravím,
jen upozorňuji, že vulgarismy sem nepatří. Prosím vyhni se jim.
Monika
Žádná z vás by jste jim na ty děti neplatila! Tak co se do toho vlastně serete
![]()
tak to asi admin bere z gruntu a projíždí vše