Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11705
20.3.13 13:31
@Kamča.dalmatinka píše:
leontýn to psali zrovna v tom tvém odkazu že začátečník se má držet stejných barev :jazyk:.navíc to píšou i na klubovích stránkách, takže to pravdu nemáš :pankac: a dalmatin a dalmatin neznamená mrtvá zvířata. Najdu ti odkaz kde kříží dalmatiny

Kamčo tadyse musím zasta leontine. Dalmatini se dohromady křížit nesmí. Vyjde ti tam 3/4 mrtvých a postižených mláďat. Stejně tak u šimlů. Vždycky musíš vybrat k dalmatinovi jednobarevné. Nesmíš křížit ani dalmatina a šimla mezi sebou. :mavam:
A kdo to dělá, tak je pěkné prase a vědomě se dopuští týrání zvířat a měl by za to mít nějaký postih. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 13:38
@Almondea píše:
Kamčo tadyse musím zasta leontine. Dalmatini se dohromady křížit nesmí. Vyjde ti tam 3/4 mrtvých a postižených mláďat. Stejně tak u šimlů. Vždycky musíš vybrat k dalmatinovi jednobarevné. Nesmíš křížit ani dalmatina a šimla mezi sebou. :mavam:
A kdo to dělá, tak je pěkné prase a vědomě se dopuští týrání zvířat a měl by za to mít nějaký postih. :cert:

o šimlech sem nic nepsala. V německé chs dalmatiny kříží aby se dostali na velkopuntíkatost ;).Já osobně bych se do toho nepouštěla a nejen z duvodu že se mi dalmatini nelíbí :mrgreen: ale jinak mám pravdu já :mrgreen:
Pro začátečníky vždy doporučujou držet se barev!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 13:50

A zrovna pikásek tady padl už stokrát, nemyslim si že se tam běžnej člověk dočká morčata brzo, já sama tam čekám už 5 měsícu na morče :mrgreen:
Tak já doporučuju chs tesoro, Chs s troje

Deborah vyber si tady! Tady nešlápneš vedle a paní tomu i rozumí a poradí ;)
http://chs-z-troje.mysteria.cz/morcaci.html .Musíš si teda počkat až se něco narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21936
20.3.13 14:48

Holky a jak je to mozne, ze se tim krizenim rodi mrtva mladata? Co je jako tak „hroznyho“,ze to vyusti v toto? Ja genetice absolutne nerozumim teda.

Kamco, jak je na tom rodicka :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 15:51

Hodim foto, už má vosí zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 15:59

Budoucí maminka. Chová se jinak než Amél. Většinu času jen leží i jídlo jí dávám až před nos proto že pro něj už nejde:-D
Tak kolik typujete?
Já moc doufám aspon ve 3 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 16:05

A včera sem nedala ani Archibaldíčka, tak napravuju

ARCHI
Furt nevim jestli kluk nebo holka. Já myslim že kluk :nevim: ale jistá si fakt nejsem :oops:.Doufám že v příštím vrhu už to bude lepší s tim poznáváním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 16:09

A ještě canche už nám roste do krásy a pokousanej key :,( a to sem ho chtěla poslat na výstavu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 16:29

A almond bez mámy řve jak šílená zvedá uši :roll: a neposedí, tak jí vyfotit je kumšt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 16:29

A almond bez mámy řve jak šílená zvedá uši :roll: a neposedí, tak jí vyfotit je kumšt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21936
20.3.13 17:03

Kamco, me prijde stejne tlusta, jak Amel, takze tipuju taky ctyri, z toho jedna moje :mrgreen: :mrgreen:

Almond je uplne bozi, brala bych ji hned.

A Key je takovej drobek nebo se mi zda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 17:29
@Eemii píše:
Kamco, me prijde stejne tlusta, jak Amel, takze tipuju taky ctyri, z toho jedna moje :mrgreen: :mrgreen:

Almond je uplne bozi, brala bych ji hned.

A Key je takovej drobek nebo se mi zda?

spíš archi má normální váhu a almond je mrcha vyžraná. dnes má 230gramu a 250gramové mládata já kupuju,,takže ta při odstavu bude mít tak 300 :lol:.nevim po kom je tak mohutná :nevim: aura a archie vypadaj jak když jsou narozený o14dní později za ní :mrgreen:

taky chudák jejich mamka je už kost a kuže. myslim že bude štastná až se jich zbaví :lol:.pak bude mít chvilku klid a až bude zas vypasená tak jí to čeká znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
20.3.13 18:28

@Kamča.dalmatinka Almond je kluk ako buk :lol:
Tá CHS z troje sa mi nezobrazuje..že škodlivá stránka :nevim:
A čo povieš na túto čierno-bielu Vanilla Fortuna http://www.fortuna-morce.ic.cz/prodej.html K tomu samčekovi sa mi pozdáva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 18:36

@Deborah né almond, ale archibald :lol: ještě s almond mi udělejte kluka a já se s toho zjančim:-DD¨
Mě se líbí. :palec: Jestli jsou rodiče tak uspěšní tak bych do toho šla :lol: jen se podívej aby nebyli příbuzní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.13 19:16

A koukám že tu mám taky zprávu od adminu :lol:.bylo to k diskuzi kdy si matka nemohla dovolit další dítě a šla na potrat

Zdravím,
jen upozorňuji, že vulgarismy sem nepatří. Prosím vyhni se jim.

Monika

Žádná z vás by jste jim na ty děti neplatila! Tak co se do toho vlastně serete

:lol:
tak to asi admin bere z gruntu a projíždí vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny