Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
21.3.13 11:56

@Kamča.dalmatinka už som v tej skupine 8)
Ono zas je dobre, že je o ne taký záujem..pre chovateľov dobrá perspektíva :palec:,pre nás zháňajúcich nič moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.3.13 12:08

Tak tento Eduard má krásnu nádielku :srdce:
http://www.kralici.cz/…ata/alba.asp?…

aj tu:
http://www.kralici.cz/…ata/alba.asp?…

Ktoré sú najkrajšie? Ktoré mám pýtať? :think: Mám skôr pocit, že budem rada, ak sa mi vôbec nejaké ujde :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 12:33

Eda má všechny zamluvený ;) jediného kterého má volného je myslim z vrhu z. Nejmenší černej s bílou nohou, najdeš ho na jeho stránkách, jinak jsou už všichni pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 12:34

A já tady hledám s tebou a sem se kur---- zamilovala taky do jednoho :roll:
naštěstí je to kluk. Já bych chtěla nějakého mamuta a ted má katee strašně hezkýho samečka, že nevim jestli ho nevzít. Bejt to holka tak nepřemýšlím :lol: http://www.skinnyhome.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 12:37

A co ty vlastně teda hledáš za barvu? :lol: Ty chceš k tomu malému leontýnovi holku nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 12:54

A koukám že už je to vrh od droběny :mrgreen: tak to nevim třeba ty má volné, ale tam se mi žádné nelíbí, líbilo se mi s předchozího vrhu ygelitka :lol: ale eda říkal že má všechny trikouše až do léta vyprodané, tak nevim :nevim:.
Tak počkej. Ted bude rodit kamarádky skinička a taky má moc krásné a rodit má do týdne, ale já nevim jestli teda hledáš černobílé nebo trikolorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.3.13 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
21.3.13 14:20

Ahoj holky,

koukam, tada se basti polystiren a shanej morcata ve velkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 14:28

Jéé ty skinny velvet se mi líbí ten samec červenej, ale ta barva mi přijde dost světlá a když už je tak starej tak pochybuju že ztmavne :nevim: ale ty dva bráškové jsou užasný :lol: Ty černobílí. ty maj krásný hlavičky :lol: Jsou srandovní :palec: ale zase na co si brát dva příbuzné samce a nevim jestli až se rozdělí a začne každej připouštět svou samičku jestli se pak stejně nebudou prát :think: :think:?

Holky prosim prosim hlasujte. Už se šplháme na 4té místo :lol: už asi jen 3000 :mrgreen: http://hobby.blesk.cz/…l/8780/cenda#vote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.13 14:29

A dakot je pořád na dva, žádná změna :nevim: ale nevim jak to říci slušně :mrgreen: ale už má ten frndí sliz :mrgreen: to měla amél v den porodu, tak snad to dneska padne a bude to o. k.Už začínám mít strach.
Za dobu březosti přibrala stejně jako Amélka tak sem teda zvědavá kolik jich bude, ale taky mi to přijde na dvě, ale zase že by každé mělo 200g je blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.3.13 14:37

@Kamča.dalmatinka tak já typuju 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.3.13 14:42

Tak odhlasovano, ale strasne to tam zase skace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
21.3.13 15:36
@Kamča.dalmatinka píše:
A dakot je pořád na dva, žádná změna :nevim: ale nevim jak to říci slušně :mrgreen: ale už má ten frndí sliz :mrgreen: to měla amél v den porodu, tak snad to dneska padne a bude to o. k.Už začínám mít strach.
Za dobu březosti přibrala stejně jako Amélka tak sem teda zvědavá kolik jich bude, ale taky mi to přijde na dvě, ale zase že by každé mělo 200g je blbost :mrgreen:

Neni to hlenova zatka?
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.3.13 15:43

@Kamča.dalmatinka chcela by som čierno-biele alebo trikolor..jedno z toho na začiatok /teda dve-samca a samicu :mrgreen: / keby bolo voľné a pekné. Potom niekedy neskôr by som chcela aj čierne, aj biele, možno čokoládové :mrgreen: Také šedé alebo nevýrazné farby sa mi moc nepáčia :nevim:
Tie biele /ja im hovorím ružové/ mi pripomínajú normálne prasa, iba zmenšené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.3.13 15:44

Frndí sliz=hlenová zátka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie