Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty jsou bozi! ![]()
Porad nechapu, jak se muzou narodit takhle krasne hotovy. ![]()
Kamco diky za info, zkusila jsem napsat.
@Kamča.dalmatinka :teda ty jsou úžasní. Mě se nikdy skínci moc nelíbili, ale tyhle černoušky bych hned brala.
![]()
@Kamča.dalmatinka :chtěla bych se zeptat co mám ty dva kluky tak bych si ještě chtěla pořídit dvě morčátka, protože jsem dostala velkou klec a chtěla bych jí zaplnit. Nechci, ale množit a klec bude blízko u tý první mám si radši zase vybrat kluky aby necítily že jsou vedle nich holky a třeba se nepraly?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. ![]()
@morčák píše:
@Kamča.dalmatinka :teda ty jsou úžasní. Mě se nikdy skínci moc nelíbili, ale tyhle černoušky bych hned brala.![]()
@Kamča.dalmatinka :chtěla bych se zeptat co mám ty dva kluky tak bych si ještě chtěla pořídit dvě morčátka, protože jsem dostala velkou klec a chtěla bych jí zaplnit. Nechci, ale množit a klec bude blízko u tý první mám si radši zase vybrat kluky aby necítily že jsou vedle nich holky a třeba se nepraly?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
já mám v jednom pokoji holky a v druhým kluky. Jakmile je dám do jednoho pokoje, tak kluci začnou bláznit a taky začnou smrdět, protože vypouští nevim co, když jsou v blízkosti samic… to už tu ale asi vysvětlí někdo jinej
Ono se i říká, že samci se neperou do tý doby než ucítí samici (ale nemusí to být pravidlo).
@morčák tak kluci vedle holek budou víc uchcávat, tak spíš kluky ![]()
@tamata
skvěle popisek v podpisu
![]()
Mě včera bylo řečeno že tady sloužim jako vzor a měla bych se chovat slušně
![]()
@Kamča.dalmatinka Já dneska cokoliv napíšu, tak na mě hned vyskočí upozornění, že příspěvek obsahuje nevhodné fráze a to píšu sem a vyjadřuju se slušně ![]()
https://www.emimino.cz/…ata/diskuse/ tak tady musíte zažádat o vstup ![]()