Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Caty píše:
Ahoj holky, prosím Vás, jdu si pro radu. Mám samičku těhulku a nějak moc nežere a nehýbe se, je to normální???Děkuji moc za radu.
To bude neco spatne jak morce prestava jist zacina pruser - jak je dlouho brezi?
Hanny já nevím jak dlouho je březí, nepoznám to, jen má velké bříško a v ně jsem našla cosi jako mrnata. Jako ona žere, ale ne tolik co dřív.
@Caty píše:
Hanny já nevím jak dlouho je březí, nepoznám to, jen má velké bříško a v ně jsem našla cosi jako mrnata. Jako ona žere, ale ne tolik co dřív.
Pohyby citis?
Jinak to chce v brezostii samicce opravdu prilepsovat kvalitni granule, ovesny vlocky zeleninu s vysokym obsahem c a travu dle libosti
Hanny necítím, jsou tam jen takové jakože boule i šišatý asi. Teda doufám, že to jsou mimi a nic jiného. žrádlo má kvalitní i seno, denně ledový salát, mrkev, okurku, jablíčko, trávu a vitamíny přidávám.
@Caty píše:
Hanny necítím, jsou tam jen takové jakože boule i šišatý asi. Teda doufám, že to jsou mimi a nic jiného. žrádlo má kvalitní i seno, denně ledový salát, mrkev, okurku, jablíčko, trávu a vitamíny přidávám.
Skoda, ze nevazis to by se hned vedelo… kazdopadne pokud citis mimca tak musis citit i pohyby - jde to videt i na pohled jak se melou a jdou i slyset. Moc se mi to nelibi jestli jsou mrtvi tak jde o cas
@Caty ty nevíš kdy si jí připouštěla?
Kolik jí je?
mě samice nežerou třeba den před porodem, ale jinak žerou dvojnásob po dobu těhotenství.
pohyby bys viděla i okem
@Caty vážit bys měla, taky si pamatovat přibližné datum připuštění. Je lepší mít tyhle věci pod kontrolou
@Kamča.dalmatinka píše:
@Caty ty nevíš kdy si jí připouštěla?
Kolik jí je?
mě samice nežerou třeba den před porodem, ale jinak žerou dvojnásob po dobu těhotenství.
pohyby bys viděla i okem
me holky zerou i pri porodu ![]()
Jajen tak bokem, zrovna ledovy salat je pro morce nevhodny, je to sama voda a nic si z nej nevezme…lepsi cinske zeli.
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hanny25 mě taky, ale je normální i když den před nežerou
Co chovas za morcata?
@Mirii píše:
Jajen tak bokem, zrovna ledovy salat je pro morce nevhodny, je to sama voda a nic si z nej nevezme…lepsi cinske zeli.
Tak ted je uplne nejlepsi trava
cin.zeli z toho si taky moc neveme lepsi je mrkvova nat, paprika, petrzel, celer…
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hanny25 pouze skinny a genovky
Skinnici jsou uzasny, ale me by zmrzli ve venkovnich morcatarnach proto mam teddiky a dlouhany ![]()