Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zdend76 píše:
@Kamča.dalmatinka tak jo díky mocsama sem zvědavá jak tohle všechno dopadne
mám strach, že třebas přijde i o mimísky
tak do zveráku už chodí nakažený, takže s toho usuzuju že nakažený jsou nejspíš od narození od maminky a další familie, takže toho bych se nebála. ![]()
@Kamča.dalmatinka tak si měla pravdu, je to svrab
vzhledem k její březosti nemohla dostat injekci a tak máme pouze šampon, jeden oplachový a jeden bezoplachový, tak doufám, že to zabere ![]()
@zdend76 píše:
@Kamča.dalmatinka tak si měla pravdu, je to svrabvzhledem k její březosti nemohla dostat injekci a tak máme pouze šampon, jeden oplachový a jeden bezoplachový, tak doufám, že to zabere
tAk to mě mrzí, ale zase lepší svrab než plísen. určitě to bude v pořádku
kdybys chtěla přijd k nám do uzavřené
@Kamča.dalmatinka píše:
tAk to mě mrzí, ale zase lepší svrab než plísen. určitě to bude v pořádkukdybys chtěla přijd k nám do uzavřené
k
Kamčo si zlatá moc děkuji
jako taky doufám, že to zabere
jinak první koupel za námi
ten šampon se jmenuje:Pyoderm, je to ten oplachový, a zítra mám koupat v tom neoplachovacím a ten se jmenuje:Neostomosan, prý je to na bázi antibiotik
no ráda bych k Vám do skupiny, ale popravdě nevím jak na to a přiznávám, že o morčátkách toho zase toliko nevím, ale ráda bych se přiučila ![]()
Ahojte holky „morčecí“
Máme morče asi tři měsíce, myslím, že o něj pečujeme vcelku dobře, ale objevily se mu něco jako by lupy…nevíte, co s tím? Je to normální, nebo to napovídá, že mu něco chybí??? Děkuji za odpověď
@March7 jestli to spis nebudou paraziti
skakni na veterinu at se na to mrknou mohli by to byt vsenky
@Hanny25 ono se to ale nehýbe…ani ho to nějak výrazně nelechtá…
@Hanny25 odkud by se ty vsenky vzaly? A co proti tomu dělat? Díky
@March7 treba ze sena nebo podestylky… ale muze to byt cokoliv vet by ti to urcil presne ![]()
@zdend76 pokud chceš do uzavřené diskuze, stačí tady požádat o členství https://www.emimino.cz/…nkovani/198/
@Kamča.dalmatinka ahojky, všimla jsem si, že jsi zběhlá v chovu morčátek, mohla bys mi prosím poradit? Už jsem tu psala výše, že naše morče, které máme tři měsíce, má něco jako lupy…živočichové to nejsou, zkoumala jsem to doma pod mikroskopem, je to opravdu stará kůže nebo tak něco. Když ho hladím, tak to z něj vypadává (jako z nás lupy při česání). Neškrábe se více, nevyvádí nijak, je klidné…tak nevím, jestli s tím hned běžet k veterináři. Žádné živé tvory jsem na něm nenašla…podestýlku máme svoji (manžel stolař nosí hobliny) a seno máme od začátku pořád první balení, co ho máme.
Jediné, co mě překvapilo je, že hodně za dopoledne vypil, což u něj není běžné.
@March7 zde najdeš vše potřebné. Těžko říci co to je, zda je to nákej parazit
Dobrý by bylo kouknout na to pod mikroskopem.http://www.kralici.cz/morcata/pages.asp?f=nemoci
nejčastější je opravdu všenka, jinak si myslim že @Hanny25 je zkušenější chovatelkou a hlavně má chlupáče. to u mích plešounku nic takového neznám ![]()
@Kamča.dalmatinka tak moji chlupaci taky,,lupy'' nevlastni
zato si to pomatuji ze zverace, kdyz jsem tam delala vsenky byly caste