Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
5.5.13 21:07
@zdend76 píše:
@Kamča.dalmatinka tak jo díky moc :kytka: sama sem zvědavá jak tohle všechno dopadne :think: mám strach, že třebas přijde i o mimísky :,(

tak do zveráku už chodí nakažený, takže s toho usuzuju že nakažený jsou nejspíš od narození od maminky a další familie, takže toho bych se nebála. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.5.13 20:22

@Kamča.dalmatinka tak si měla pravdu, je to svrab :( vzhledem k její březosti nemohla dostat injekci a tak máme pouze šampon, jeden oplachový a jeden bezoplachový, tak doufám, že to zabere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.5.13 21:14
@zdend76 píše:
@Kamča.dalmatinka tak si měla pravdu, je to svrab :( vzhledem k její březosti nemohla dostat injekci a tak máme pouze šampon, jeden oplachový a jeden bezoplachový, tak doufám, že to zabere :think:

tAk to mě mrzí, ale zase lepší svrab než plísen. určitě to bude v pořádku :srdce: kdybys chtěla přijd k nám do uzavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.5.13 14:18
@Kamča.dalmatinka píše:
tAk to mě mrzí, ale zase lepší svrab než plísen. určitě to bude v pořádku :srdce: kdybys chtěla přijd k nám do uzavřené

k

Kamčo si zlatá moc děkuji :* jako taky doufám, že to zabere :? jinak první koupel za námi ;) ten šampon se jmenuje:Pyoderm, je to ten oplachový, a zítra mám koupat v tom neoplachovacím a ten se jmenuje:Neostomosan, prý je to na bázi antibiotik :think: no ráda bych k Vám do skupiny, ale popravdě nevím jak na to a přiznávám, že o morčátkách toho zase toliko nevím, ale ráda bych se přiučila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.5.13 08:09

Ahojte holky „morčecí“ :mrgreen: Máme morče asi tři měsíce, myslím, že o něj pečujeme vcelku dobře, ale objevily se mu něco jako by lupy…nevíte, co s tím? Je to normální, nebo to napovídá, že mu něco chybí??? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
8.5.13 09:33

@March7 jestli to spis nebudou paraziti :roll: skakni na veterinu at se na to mrknou mohli by to byt vsenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.5.13 10:34

@Hanny25 ono se to ale nehýbe…ani ho to nějak výrazně nelechtá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.5.13 10:35

@Hanny25 odkud by se ty vsenky vzaly? A co proti tomu dělat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
8.5.13 12:23

@March7 treba ze sena nebo podestylky… ale muze to byt cokoliv vet by ti to urcil presne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.13 12:39

@zdend76 pokud chceš do uzavřené diskuze, stačí tady požádat o členství https://www.emimino.cz/…nkovani/198/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.5.13 14:05

@Kamča.dalmatinka ahojky, všimla jsem si, že jsi zběhlá v chovu morčátek, mohla bys mi prosím poradit? Už jsem tu psala výše, že naše morče, které máme tři měsíce, má něco jako lupy…živočichové to nejsou, zkoumala jsem to doma pod mikroskopem, je to opravdu stará kůže nebo tak něco. Když ho hladím, tak to z něj vypadává (jako z nás lupy při česání). Neškrábe se více, nevyvádí nijak, je klidné…tak nevím, jestli s tím hned běžet k veterináři. Žádné živé tvory jsem na něm nenašla…podestýlku máme svoji (manžel stolař nosí hobliny) a seno máme od začátku pořád první balení, co ho máme.
Jediné, co mě překvapilo je, že hodně za dopoledne vypil, což u něj není běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.13 15:46

@March7 zde najdeš vše potřebné. Těžko říci co to je, zda je to nákej parazit :nevim: Dobrý by bylo kouknout na to pod mikroskopem.http://www.kralici.cz/morcata/pages.asp?f=nemoci
nejčastější je opravdu všenka, jinak si myslim že @Hanny25 je zkušenější chovatelkou a hlavně má chlupáče. to u mích plešounku nic takového neznám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.13 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
8.5.13 16:11

@Kamča.dalmatinka tak moji chlupaci taky,,lupy'' nevlastni :nevim: zato si to pomatuji ze zverace, kdyz jsem tam delala vsenky byly caste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.5.13 19:20

Díky, tak my zkusíme toho veterináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie