Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
8.8.13 22:25

@Kamča.dalmatinka Pod jakým ocáskem?? Moje morče žádný ocásek nemá.. :lol: Aspoň jsem nikdy nic nenahmatala..Ale díky za rady, na ty pánevní kosti ještě zkusím kouknout.
A taky mě napadá otázka- je to nějak geneticky dané, kolik samička mívá mláďat? Nebo je to prostě o náhodě, jak se samci zadaří? Ta moje samička pochází ze dvou mláďat, tak mě to jen tak napadlo, jestli prostě nebude mít taky dvě malé..ale to je asi blbost, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.8.13 22:27

Ty jo, tak ti jsou všichni náááádherní!!! to vypadá strašně roztomile, když jsou dva naháčci a tulí se k nim jeden chlupáč..Fakt krása! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.13 22:28
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Pod jakým ocáskem?? Moje morče žádný ocásek nemá.. :lol: Aspoň jsem nikdy nic nenahmatala..Ale díky za rady, na ty pánevní kosti ještě zkusím kouknout.
A taky mě napadá otázka- je to nějak geneticky dané, kolik samička mívá mláďat? Nebo je to prostě o náhodě, jak se samci zadaří? Ta moje samička pochází ze dvou mláďat, tak mě to jen tak napadlo, jestli prostě nebude mít taky dvě malé..ale to je asi blbost, že? :D

ocásek má :lol:,určitě i ta tvá má ocásek. je to taková kostička, ta špička na té černé samici, nahmátneš to, prostě špička nad frndou :lol:
a to netušim jestli je to nák dané, ani jestli porodí třeba ted po druhé stejnej počet :nevim:,ani jestli je to dané geneticky :nevim:,to fakt nevim :think:,ale mrknu se z kolika mladých byli mé samice co porodili a jestli to souhlasí :lol: a písnu, tak chviličku, musim najít papíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.13 22:30

Tak to nesouhlasí ani u jedné samice.ted ta co rodila trojčátka je ze 4 mládat a ty černý co rodili po 4řech tak u těch to taky nesedí :mrgreen:,tak to bude určitě spermií :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.8.13 22:36

@Kamča.dalmatinka Hej ty si ze mě normálně děláš pr.. :lol:..Ona tam žádný ocásek nemá. Ani pidi ocásek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.13 22:43
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Hej ty si ze mě normálně děláš pr.. :lol:..Ona tam žádný ocásek nemá. Ani pidi ocásek.. :lol:

ty jo a máš teda morče? :lol:.je tam kostička né? vždyt je to vidět i okem že tam maj ocásek :mrgreen:
ta špička v zadu:-D, je to kost a pod ní nahmátneš dvě pánevní kosti, ti hodim foto těch kostí ještě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.13 22:46

Vidíš tam dole ocásek a pánevní kosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.8.13 22:53

@Kamča.dalmatinka Tak na těch naháčích to jde vidět všechno bezvadně, to jo ;)..Jenže já mám peruánce, takže to tak jedině pohmatem a špičku na zadku tam prostě nemá.. :D Ale to je jedno, každopádně na té fotce to jde vidět pěkně, kde jsou pánevní kosti, tak to zkusím nahmatat. Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.13 22:55
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Tak na těch naháčích to jde vidět všechno bezvadně, to jo ;)..Jenže já mám peruánce, takže to tak jedině pohmatem a špičku na zadku tam prostě nemá.. :D Ale to je jedno, každopádně na té fotce to jde vidět pěkně, kde jsou pánevní kosti, tak to zkusím nahmatat. Díky!!!

není zač a ono stejně nemusí bejt nic znát a najednou porodí a nebo muže bejt otevřená dva prsty přes týden jako ta moje černá mrcha :lol:,ale držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
31.8.13 16:45

Chuck, Chandlar, Chess a jediná holka Chanell

Ahojky, tak jak to nakonec dopadlo s novým vrhem? Kolik jich máš tentokrát? :D
A kde se vůbec všichni ztratili, je založená nějaká nová diskuze o morčatech, o které nevím?
Já jsem se nakonec dočkala svého prvního vrhu a z jedináčka se vyklubaly hned 4 peruánčata! :palec: A to přibrala jenom něco přes 300 g.
Jsou moc pěkní, až na ty uši.. :D Ale ty by jim měly padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
1.9.13 19:40

@Sarael :gratuluji máte krásná miminka. :potlesk:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.9.13 20:30

@morčák Děkuju moc!!! Jsem ráda, že alespoň někomu se líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.9.13 22:56

@Sarael tedy ty jsou opravdu povedený :potlesk: :potlesk: :potlesk: krása a velká gratulace

U nás to bylo velký :lol: od toho černého klíštěte sem se dočkala 5 miminek, viz foto. máme 3 kluky,2 holky:-)
Pak další dva vrhy barevnejch, takže tu mám momentálně ještě 10 mládat na prodej a nedělám nic jinýho než trhám trávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.9.13 22:56

Sarael a co máš v plánu ted? Máš už chs? Myslím si že se ti první vrh opravdu vypadřil :potlesk: a že ted tě to dvojnásobně pohltí :palec:

já mám zatím největší radost z Demmi moor, viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
3.9.13 06:41

Sarael miminko jsou boží :srdce: Peruáni miminka jsou kouzelný s těma vírkama no a pak jak rostou a dělá se jim pony to je dokonalý :D
mají správně vírky?
Taky se mi moc líbí pozadí jak je fotíš - saten?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný