Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka Pod jakým ocáskem?? Moje morče žádný ocásek nemá..
Aspoň jsem nikdy nic nenahmatala..Ale díky za rady, na ty pánevní kosti ještě zkusím kouknout.
A taky mě napadá otázka- je to nějak geneticky dané, kolik samička mívá mláďat? Nebo je to prostě o náhodě, jak se samci zadaří? Ta moje samička pochází ze dvou mláďat, tak mě to jen tak napadlo, jestli prostě nebude mít taky dvě malé..ale to je asi blbost, že? ![]()
Ty jo, tak ti jsou všichni náááádherní!!! to vypadá strašně roztomile, když jsou dva naháčci a tulí se k nim jeden chlupáč..Fakt krása! ![]()
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Pod jakým ocáskem?? Moje morče žádný ocásek nemá..Aspoň jsem nikdy nic nenahmatala..Ale díky za rady, na ty pánevní kosti ještě zkusím kouknout.
A taky mě napadá otázka- je to nějak geneticky dané, kolik samička mívá mláďat? Nebo je to prostě o náhodě, jak se samci zadaří? Ta moje samička pochází ze dvou mláďat, tak mě to jen tak napadlo, jestli prostě nebude mít taky dvě malé..ale to je asi blbost, že?
ocásek má
,určitě i ta tvá má ocásek. je to taková kostička, ta špička na té černé samici, nahmátneš to, prostě špička nad frndou ![]()
a to netušim jestli je to nák dané, ani jestli porodí třeba ted po druhé stejnej počet
,ani jestli je to dané geneticky
,to fakt nevim
,ale mrknu se z kolika mladých byli mé samice co porodili a jestli to souhlasí
a písnu, tak chviličku, musim najít papíry
Tak to nesouhlasí ani u jedné samice.ted ta co rodila trojčátka je ze 4 mládat a ty černý co rodili po 4řech tak u těch to taky nesedí
,tak to bude určitě spermií ![]()
@Kamča.dalmatinka Hej ty si ze mě normálně děláš pr..
..Ona tam žádný ocásek nemá. Ani pidi ocásek.. ![]()
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Hej ty si ze mě normálně děláš pr....Ona tam žádný ocásek nemá. Ani pidi ocásek..
ty jo a máš teda morče?
.je tam kostička né? vždyt je to vidět i okem že tam maj ocásek ![]()
ta špička v zadu:-D, je to kost a pod ní nahmátneš dvě pánevní kosti, ti hodim foto těch kostí ještě:-D
@Kamča.dalmatinka Tak na těch naháčích to jde vidět všechno bezvadně, to jo
..Jenže já mám peruánce, takže to tak jedině pohmatem a špičku na zadku tam prostě nemá..
Ale to je jedno, každopádně na té fotce to jde vidět pěkně, kde jsou pánevní kosti, tak to zkusím nahmatat. Díky!!!
@Sarael píše:
@Kamča.dalmatinka Tak na těch naháčích to jde vidět všechno bezvadně, to jo..Jenže já mám peruánce, takže to tak jedině pohmatem a špičku na zadku tam prostě nemá..
Ale to je jedno, každopádně na té fotce to jde vidět pěkně, kde jsou pánevní kosti, tak to zkusím nahmatat. Díky!!!
není zač a ono stejně nemusí bejt nic znát a najednou porodí a nebo muže bejt otevřená dva prsty přes týden jako ta moje černá mrcha
,ale držim palce ![]()
Ahojky, tak jak to nakonec dopadlo s novým vrhem? Kolik jich máš tentokrát? ![]()
A kde se vůbec všichni ztratili, je založená nějaká nová diskuze o morčatech, o které nevím?
Já jsem se nakonec dočkala svého prvního vrhu a z jedináčka se vyklubaly hned 4 peruánčata!
A to přibrala jenom něco přes 300 g.
Jsou moc pěkní, až na ty uši..
Ale ty by jim měly padat.
@Sarael tedy ty jsou opravdu povedený
krása a velká gratulace
U nás to bylo velký
od toho černého klíštěte sem se dočkala 5 miminek, viz foto. máme 3 kluky,2 holky:-)
Pak další dva vrhy barevnejch, takže tu mám momentálně ještě 10 mládat na prodej a nedělám nic jinýho než trhám trávu ![]()
Sarael a co máš v plánu ted? Máš už chs? Myslím si že se ti první vrh opravdu vypadřil
a že ted tě to dvojnásobně pohltí ![]()
já mám zatím největší radost z Demmi moor, viz foto
Sarael miminko jsou boží
Peruáni miminka jsou kouzelný s těma vírkama no a pak jak rostou a dělá se jim pony to je dokonalý ![]()
mají správně vírky?
Taky se mi moc líbí pozadí jak je fotíš - saten?