Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, koupila jsem dneska napáječku, s kovovým „pítkem“ s kuličkou a ty mrcha prokapává jak blbě dotaženej kohoutek
Dá se s tím něco dělat? Účtenku samozřejmě nemám, bych se picla ![]()
Máte tip na nějakou kvalitní napáječku?
@Gladys píše:
Ahoj, koupila jsem dneska napáječku, s kovovým „pítkem“ s kuličkou a ty mrcha prokapává jak blbě dotaženej kohoutekDá se s tím něco dělat? Účtenku samozřejmě nemám, bych se picla
Máte tip na nějakou kvalitní napáječku?
když jí napouštíš, tak jí zmáčkni a naaplň až k okraji. Teprve po zašroubování a otočení pítkem dolů povol zmáčknutí. Vytvoří se podtlak a nebude kapat. Taky jsem to řešila.
@Gladys tak snad ti to bude fungovat
si vzpomínám jak jsem byla v březnu naštvaná, co za šmejd jsem to koupila ![]()
@lucenka fungujééé. díky moc, též jsem byla nakrknutá, za co jsem to vyhodila prachy a už plánovala nákup jiné, fakt díky moc
![]()
Teď mi jeste někdo poraďte, jak toho malýho chlupáče donutím z toho pítka pít. Než jsem jí koupila pítko, měla misku a teď nechce z pítka pít a píská jak protržená
![]()
@Lenka45 píše:
Teď mi jeste někdo poraďte, jak toho malýho chlupáče donutím z toho pítka pít. Než jsem jí koupila pítko, měla misku a teď nechce z pítka pít a píská jak protržená![]()
![]()
moji to vždycky odkoukali od ostatních
Ale kvůli tomu asi další pořizovat nebudeš ![]()
Nechala bych misku i pítko a počkala až se bude nudit a začne tu kapačku zkoušet. Ono je to většinou chytne a pak i baví. Nebo aspoň moji jsou na tom cvakání závislý ![]()
Zdravím, chovatelky morčat:) Mám dotaz. Moje děvčátka touží po zvířátku, chtěly křečky, ale ukecala jsem to na morče, připadá mi vhodnější. Mátě nějaký tip, jaké morče pořídit pro začátečníky? A taky třeba tip na chovatele na ústeckoorlicku? Nebo byste radily pořídit normálně morče z obchodu?
Díky za veškeré info, jinak jsem se ponořila do vaší diskuse, je tam spoustu zajímavého, ale pročíst to bude na dlouho:)
@Kate92 9 a 5. A že zvíře není hračka dobře vím, děkuju za upozornění:) Chováme odjakživa psy, rybičky, ptáky… Morčata kdysi taky.
@baghira :jestli mohu poradit tak morčátko raději od chovatele než ze zverimexu. Většinou bývají nemocná a léčba je většinou dost nákladná a málo kdy pomůže. Myslím si že pro začátek je lepší nějaké krátkosrsté morčátko třeba rexíka nebo cresteda je americký a anglický.
@baghira moje všechny morčata byla z obchodu a žádný problémy jsem s nima neměla. Až na jednoho, ale zase to bylo nejzlatější morče, co jsem měla. Teď naše poslední trpěla v kleci s králíky, má několikrát prokouslý ucho. Ale je na ní vidět, jak je ráda, že jsme jí tam odtud vysvobodili. Od chovatele je větší pravděpodobnost že už bude pěkně vymazlený. A pro začátek bych brala určitě nějaký krátkosrstý.
@baghira jestli ses na facebooku tak mrkni na tyhle stranky, nabizeji tam chovatele spoustu krasnych morcat ![]()
https://www.facebook.com/…93358887847/