Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
31.5.13 18:04

Protékající napáječka

Ahoj, koupila jsem dneska napáječku, s kovovým „pítkem“ s kuličkou a ty mrcha prokapává jak blbě dotaženej kohoutek :cert: Dá se s tím něco dělat? Účtenku samozřejmě nemám, bych se picla :zed:
Máte tip na nějakou kvalitní napáječku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.13 18:22
@Gladys píše:
Ahoj, koupila jsem dneska napáječku, s kovovým „pítkem“ s kuličkou a ty mrcha prokapává jak blbě dotaženej kohoutek :cert: Dá se s tím něco dělat? Účtenku samozřejmě nemám, bych se picla :zed:
Máte tip na nějakou kvalitní napáječku?

když jí napouštíš, tak jí zmáčkni a naaplň až k okraji. Teprve po zašroubování a otočení pítkem dolů povol zmáčknutí. Vytvoří se podtlak a nebude kapat. Taky jsem to řešila.

• Citovat
  • Upravit
31594
31.5.13 18:24

@lucenka super, děkuji, běžím vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.13 18:27

@Gladys tak snad ti to bude fungovat :) si vzpomínám jak jsem byla v březnu naštvaná, co za šmejd jsem to koupila :)

• Citovat
  • Upravit
31594
31.5.13 18:29

@lucenka fungujééé. díky moc, též jsem byla nakrknutá, za co jsem to vyhodila prachy a už plánovala nákup jiné, fakt díky moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.13 18:30

Není zač, ráda pomůžu :)

• Citovat
  • Upravit
324
31.5.13 19:52

Teď mi jeste někdo poraďte, jak toho malýho chlupáče donutím z toho pítka pít. Než jsem jí koupila pítko, měla misku a teď nechce z pítka pít a píská jak protržená :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.5.13 20:12
@Lenka45 píše:
Teď mi jeste někdo poraďte, jak toho malýho chlupáče donutím z toho pítka pít. Než jsem jí koupila pítko, měla misku a teď nechce z pítka pít a píská jak protržená :zed: :zed: :lol:

moji to vždycky odkoukali od ostatních :nevim: Ale kvůli tomu asi další pořizovat nebudeš :lol:
Nechala bych misku i pítko a počkala až se bude nudit a začne tu kapačku zkoušet. Ono je to většinou chytne a pak i baví. Nebo aspoň moji jsou na tom cvakání závislý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
31.5.13 20:45

Jaké morče pro děti?

Zdravím, chovatelky morčat:) Mám dotaz. Moje děvčátka touží po zvířátku, chtěly křečky, ale ukecala jsem to na morče, připadá mi vhodnější. Mátě nějaký tip, jaké morče pořídit pro začátečníky? A taky třeba tip na chovatele na ústeckoorlicku? Nebo byste radily pořídit normálně morče z obchodu?
Díky za veškeré info, jinak jsem se ponořila do vaší diskuse, je tam spoustu zajímavého, ale pročíst to bude na dlouho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.5.13 20:48

@baghira Jak jsou děti staré? Zvířátko není hračka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
31.5.13 20:59

@Kate92 9 a 5. A že zvíře není hračka dobře vím, děkuju za upozornění:) Chováme odjakživa psy, rybičky, ptáky… Morčata kdysi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
31.5.13 21:09

@baghira :jestli mohu poradit tak morčátko raději od chovatele než ze zverimexu. Většinou bývají nemocná a léčba je většinou dost nákladná a málo kdy pomůže. Myslím si že pro začátek je lepší nějaké krátkosrsté morčátko třeba rexíka nebo cresteda je americký a anglický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.13 21:19

@baghira moje všechny morčata byla z obchodu a žádný problémy jsem s nima neměla. Až na jednoho, ale zase to bylo nejzlatější morče, co jsem měla. Teď naše poslední trpěla v kleci s králíky, má několikrát prokouslý ucho. Ale je na ní vidět, jak je ráda, že jsme jí tam odtud vysvobodili. Od chovatele je větší pravděpodobnost že už bude pěkně vymazlený. A pro začátek bych brala určitě nějaký krátkosrstý.

• Citovat
  • Upravit
2901
1.6.13 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.6.13 15:10

@baghira jestli ses na facebooku tak mrkni na tyhle stranky, nabizeji tam chovatele spoustu krasnych morcat ;-)
 https://www.facebook.com/…93358887847/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný