Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanny25 máš chs?
nechceš k nám do uzavřené diskuze?
já sem pouze na ty holoty ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hanny25 máš chs?
nechceš k nám do uzavřené diskuze?já sem pouze na ty holoty
[/citace
zatim jen nchs tenhle mesic se konecne zaregistruj, abych mohla na vystavyKolik jich mas doma?
Jasne rada
Tady cast meho chovu i s mimcama
www.kralici.cz/…ata/alba.asp?…
Ahoj, můžu se k vám přidat? uvažuju o pořízení morčátka, mám dva synáčky, tak proto tak dlouho váhám. Morčátkla jsem měla, ale teď nevím kvůli klukům, je jim 1,5 roku a druhý je předškolák
@gatubela píše:
@Felgíci to je mi líto..
@Kamča.dalmatinka
tak mi kámoška-veterinářka potvrdila, že dávaj sab simplex…jinak jak jsi psala o těch zverimexech…to je kapitola sama o sobě..taky jsem měla odtamtud potkánky a je to velký rozdíl mít potkánka ze zveráku nebo z chs…ten bezsrstej morčátkovej chlapeček je krásnej
já měla polochlupatou potkanku- fuzz, to bylo naše zlatíčko..do budoucna zas plánuju nějaké potkánky…ale až dětičky odrostou…oni potkánci chtěj přece jenom také dost pozornosti
díky ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/174/ stačí požádat o vstup
hanny už má i vstupenku
@zdend76 píše:
Ahojkyomlouvám se, že sem taky lezu, ale náhodou sem na tuhle diskuzi narazila a zrovinka potřebuji nutně poradit
jedna z mých samiček mi začala z ničeho nic strašně pelichat, nebo jak to nazvat, na bříšku už nemá téměř ani chloupek a to čeká mladé
a ještě ke všemu sem ji měla pohromadě s ostatními(dnes si ji dala bokem)a to mám čerstvá miminka a tak mám strach, že to třebas tak budou mít všichni, nemůžete mi poradit o co by mohlo asi tak jít? nejspíš asi budu muset na veterinu, že ano
moc, moc děkuji za jakoukoliv radu
foto našich maličkých
já bych řekla svrab
@Reee píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat? uvažuju o pořízení morčátka, mám dva synáčky, tak proto tak dlouho váhám. Morčátkla jsem měla, ale teď nevím kvůli klukům, je jim 1,5 roku a druhý je předškolák
Pokud je ti jasne, ze vetsina starosti bude na tobe tak proc ne
morcici jsou skveli domaci mazlici, ale chce to aspon dve samotny nejsou radi
@Kamča.dalmatinka píše:
https://www.emimino.cz/…nkovani/174/ stačí požádat o vstuphanny už má i vstupenku
zažádáno, díky!
@Hanny25 jj, jasně že veškerá péče bude na mě, jak jinak taky. Jen musim vymyslet jak morčwe ochránit proti kočce, myšilovce. MMt jsem našla na zahradě asi 5 mrtvých ještěrek, nevim jestli kočka, nebo ony samy… ![]()
koukala jsem na CHS na Kladně, http://chsanubis.ic.cz/vrhy.html hned ta první fotka maminym, ta světlá krémová ![]()
@Hanny25 píše:
Tak ted je uplne nejlepsi travacin.zeli z toho si taky moc neveme lepsi je mrkvova nat, paprika, petrzel, celer…
jasny ja jen ze ledovy salat je uplne mimo ![]()
@Mirii píše:
jasny ja jen ze ledovy salat je uplne mimo
Pravda sem tam list neva, ale denne neni nejlepsi
@Kamča.dalmatinka ja chvili davam, ale radeji je narvu okurkem ci tim cinskym…jedno morce pije jak streleny a kluk vubec ![]()
Holky připuštěná je od konce února a pohyby necítím teda
nemůžou být ještě malincí? Mohla zabřeznout později nebo musí vždy když je v říji?
No, zítra jí vezmu raději na veterinu hned no. Je taková až co jsem jí oddělila od samečka. Může jí být smutno? ![]()