Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
4.5.13 18:59

@Michaela23 pojd za nama do uzavrene ;-) jinak myslim ze uz je tva samicka znovu nakryta :mrgreen: hned po porodu maji riji a hadam ze chlapec uz to stihnul. Krasna nadilka :kytka: :lol: jak je mas vlastne stare( rodice)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 18:59

Jééé já bych si jedno vzala hned :srdce: :srdce: samečka dej pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.5.13 19:01

@Mirii hoď mi odkaz na uzavřenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.5.13 19:02

@MaminkaMartinka koukám že jsi z Ostravy jako já, tak není problém, za měsíc klidně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.13 19:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.5.13 19:07

Ahojky :mavam: omlouvám se, že sem taky lezu, ale náhodou sem na tuhle diskuzi narazila a zrovinka potřebuji nutně poradit ;) jedna z mých samiček mi začala z ničeho nic strašně pelichat, nebo jak to nazvat, na bříšku už nemá téměř ani chloupek a to čeká mladé :,( a ještě ke všemu sem ji měla pohromadě s ostatními(dnes si ji dala bokem)a to mám čerstvá miminka a tak mám strach, že to třebas tak budou mít všichni, nemůžete mi poradit o co by mohlo asi tak jít? nejspíš asi budu muset na veterinu, že ano :think: moc, moc děkuji za jakoukoliv radu :kytka: foto našich maličkých :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 19:10

@Michaela23 beru tě za slovo:hug: je to krátkostrsté že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.5.13 19:10

to jsou oni

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 19:16

@zdend76 ti jsou krááááásní :srdce: :srdce: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.5.13 19:21

@MaminkaMartinka jj krátkosrstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 19:38

@Michaela23 a kde bydlíš? já jsem z Hrabůvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.5.13 19:40

@MaminkaMartinka na Dubině :mrgreen: takže kousek. Když tak si mě přidej do přátel jestli máš Facebook - Michaela Šodková, mám v profilovce své 2 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 19:43

@Michaela23 přidala jsem si tě :) tak můžu si rezervovat to prostřední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
5.5.13 10:35
@zdend76 píše:
Ahojky :mavam: omlouvám se, že sem taky lezu, ale náhodou sem na tuhle diskuzi narazila a zrovinka potřebuji nutně poradit ;) jedna z mých samiček mi začala z ničeho nic strašně pelichat, nebo jak to nazvat, na bříšku už nemá téměř ani chloupek a to čeká mladé :,( a ještě ke všemu sem ji měla pohromadě s ostatními(dnes si ji dala bokem)a to mám čerstvá miminka a tak mám strach, že to třebas tak budou mít všichni, nemůžete mi poradit o co by mohlo asi tak jít? nejspíš asi budu muset na veterinu, že ano :think: moc, moc děkuji za jakoukoliv radu :kytka: foto našich maličkých :lol:

To vypada na plisen, urco to bude chtit veterinare a bacha plisen muzes chytit od morcete i ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.5.13 10:43

Ahoj holky, prosím Vás, jdu si pro radu. Mám samičku těhulku a nějak moc nežere a nehýbe se, je to normální???Děkuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný