Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Michaela23 pojd za nama do uzavrene
jinak myslim ze uz je tva samicka znovu nakryta
hned po porodu maji riji a hadam ze chlapec uz to stihnul. Krasna nadilka
jak je mas vlastne stare( rodice)?
@MaminkaMartinka koukám že jsi z Ostravy jako já, tak není problém, za měsíc klidně ![]()
Ahojky
omlouvám se, že sem taky lezu, ale náhodou sem na tuhle diskuzi narazila a zrovinka potřebuji nutně poradit
jedna z mých samiček mi začala z ničeho nic strašně pelichat, nebo jak to nazvat, na bříšku už nemá téměř ani chloupek a to čeká mladé
a ještě ke všemu sem ji měla pohromadě s ostatními(dnes si ji dala bokem)a to mám čerstvá miminka a tak mám strach, že to třebas tak budou mít všichni, nemůžete mi poradit o co by mohlo asi tak jít? nejspíš asi budu muset na veterinu, že ano
moc, moc děkuji za jakoukoliv radu
foto našich maličkých ![]()
@MaminkaMartinka na Dubině
takže kousek. Když tak si mě přidej do přátel jestli máš Facebook - Michaela Šodková, mám v profilovce své 2 děti
@Michaela23 přidala jsem si tě
tak můžu si rezervovat to prostřední?
@zdend76 píše:
Ahojkyomlouvám se, že sem taky lezu, ale náhodou sem na tuhle diskuzi narazila a zrovinka potřebuji nutně poradit
jedna z mých samiček mi začala z ničeho nic strašně pelichat, nebo jak to nazvat, na bříšku už nemá téměř ani chloupek a to čeká mladé
a ještě ke všemu sem ji měla pohromadě s ostatními(dnes si ji dala bokem)a to mám čerstvá miminka a tak mám strach, že to třebas tak budou mít všichni, nemůžete mi poradit o co by mohlo asi tak jít? nejspíš asi budu muset na veterinu, že ano
moc, moc děkuji za jakoukoliv radu
foto našich maličkých
To vypada na plisen, urco to bude chtit veterinare a bacha plisen muzes chytit od morcete i ty
Ahoj holky, prosím Vás, jdu si pro radu. Mám samičku těhulku a nějak moc nežere a nehýbe se, je to normální???Děkuji moc za radu.