Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mirii moji kluci ale nejsou v klasik boxech ale v obyč. holky bydlí v morčatárně kromě dakot, ta je v takovém ohromném boxu kterej používám na porod ![]()
jestli máš taky box který nemá nahoře tu mřížku, tak na box jen dej mřížku, ale morčata normálně neskákaj jen tak, jedině za samičkou nebo za samcem. jinak sem je měla nejdřřív v boxu od klece, tavana má 10-15cm a když bylo jen jedno, tak neodešlo ![]()
Ok, ok tak zatim je jedno ale chci mu poridit holku
jsem to nadhodila pred muzem a neprotestuje ![]()
holky to moje morce miluje granule
ale jak, jen zachrastim s krabickou tak zvedne hlavu a kvika( jinak se furt neprojevuje)
zere je po jedne z ruky a vubec je po nich silenej
on bezi k misce a at mu dam cokoliv tak prvne vyzere ty granule, ja mu je teda davam pak po skromnu
kolik davate vy? Davate denne? Jsem cetla ze to potom snizuje konzumaci sena a ze bohate staci dospelakum 2 x tydne cajova lzicka
ale kdyz on je na ne jak divej ![]()
A ted ho krmila Deniska po jedne a on jak je silenej tak ji u toho i kousnul
hadam ze ho na ne budu moct cvicit do cirkusu ![]()
Mirii, ja jsem jako nevedoma, koupila nejakou smes, jak je tam zrni a tak, tak to davam dvakrat tydne, jinak je na zelenine a senu.Tu smes teda zkrmim, nevyhodim to, ale pak koupim jen granule.
Hele Mirii takze budes mnozit?
No mnozit bych chtela hlavne ty papiraky, pokud nejake z CR dovezu ![]()
ale rikam si ze nejdriv zkusim na vorechach zda je vubec udam na inzerat
at si oak nedovezu 2 pary z CR a budou na sebe jen koukat pres klec ![]()
U NÁS SE ASI FAKT DNES BUDE RODIT
Vsázim na to pytel sena ![]()
Je mi moc líto samičky leontýn:-( ani nevim jestli mohu psát o těch porodech aby to nebylo hloupé:-(
JO??? Ty máš divné samičky, jedna se s porodem courá, druhá zase spěchá, nějaké normální morče nemáš??
Držíme černošce pěsti. Hlavně ať jsou zdraví.
![]()
Podávej nám průběžné zprávy. ![]()
A jdu zase hlasovat.
Musíme je předehnat. ![]()
@Kamča.dalmatinka tak doufám, že to bude tentokrát rychlé a bez problémů.. holky, byla jsem drzá, mám bann, tak čekám, kdy mi bloknou
ale budu tajně sledovat ![]()
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka tak doufám, že to bude tentokrát rychlé a bez problémů.. holky, byla jsem drzá, mám bann, tak čekám, kdy mi bloknou![]()
ale budu tajně sledovat
marti kdepak? Proč
hale tohle je jediné co sem tady ještě nezažila abych dostala a to většinou bejvám nejdrzejší ![]()
@iiiv @Kamča.dalmatinka https://www.emimino.cz/…avou-143970/ počtěte… jsem strašná mrcha
ale fakt mi to nedalo, byť takové diskuze většinou ignoruju, tak jsem si rýpla a ejhle, jsem drzá, mám bann
a nic, koukám, že můj příspěvek byl smázán… tsáááááá.. kopíruju ze vzkazu od admina: @MIA NEMCOVA
uááááááááááá… jako inteligence některých lidí je fakt zarážející… Je tohle vůbec možné..
Tato věta byla natolik ohrožující, že mi admin napsal.. heč…
@martina.se jee tuhle diskuzi jsem procitala tusim vcera a docela jsem se bavila ![]()