Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
19.3.13 11:39

@Kamča.dalmatinka :potlesk:
Oni kluci ča od času taky potřebují chlapskou společnost jak vidno :lol:
Většinou když samec takhle úmyslně přeleze k jinému, tak jsou v poho…blbý je, když ten jeden zdrhá za samicema a omylem trefí špatný box - to je pak i na šití kolikrát :?
Tak si ho tam nechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
19.3.13 11:41

@Kamča.dalmatinka

To je hrozně zajímavé, jak se ty zvířata nakonec domluví. V rámci zachování vlastního života. Já bych u nich pořád jen seděla a pozorovala, jak se chovají, co dělají. Mě to hrozně baví. Když byly štěňata, na telku sedal prach, hleděli jsme furt na ty malý. :lol:

Jinak matka příroda je pěkná svině, jak máš rezervaci na holky, budeš mít plný barák kluků a obráceně. :mrgreen: Když budeš mít 5 zájemců, narodí se ti jedno morče a když nebudeš mít žádného zájemce, tak jich budeš mít aspoň 5. :lol: :lol: :lol:
Kvůli Čendovi už jsem se registrovala, nebaví mě furt opisovat ty kody. Musíme to dotáhnout aspoň na 3. místo a nejlépe aby teda vyhrál. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.13 11:41

@Leontine jo nechala ale mám je pod kontrolou, ale ani jedno škrábnutí a kdyby ho chtěl key zabít tak už to udělal přez noc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
19.3.13 12:07
@Kamča.dalmatinka píše:
@Almondea tak to velká gratulace. Já sem zvědavá co se narodí. Čedárek už jednou otcem byl a měl 4 kluky :lol: tak doufám že budou aspon 2 holčičky. Na jednoho kluka mám teda závaznou rezervaci, bude bydlet v rodině veterinářky jako mazlíček kousek od nás tak toho budu mít pod dohledem a ještě bude v nejlepších rukách a jinak mám rezervace jen na samičky(potřebovala bych tak 4 :lol: )Volnej na prodej bude asi jen archii. Nevim aura pujde a almond asi zustane :mrgreen: je obrovská. Ta už je fakt neuvěřitelně velká, to je myslim dobře pro chov i má pěknou tmavou červenou

Jaaaaaaa se hlasim na jednu holku, doufam, ze na me zbude
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.13 12:46

@Eemii s tebou počítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.3.13 12:50

@Kamča.dalmatinka černoška vyzerá super :palec: určite dobre to dopadne :palec: termín má kedy? To sa ráta ako prvý možný deň? keď gravidita trvá 65-72 dní tuším..ale vraj keď má samica menej mláďat, tehotenstvo trvá kratšie :nevim: a aj si myslím, že aj každé morča to inak znáša..ako aj ženy :mrgreen:

@Leontine :,( Toho samčeka kúpime, ak sa bude dať dopraviť..ak naňho nemáš ešte záujemcu ;) Ľudia, ak by ste niekde objavili nejakú super skinny samičku a vy ju nebudete chcieť, hoďte mi link, prosím :lol: ja sa v tom nevyznám :oops: a pre samčeka treba samičku :mrgreen: Vďaka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.3.13 12:52

@Kamča.dalmatinka u teba si objednávam samičku z najbližšieho vrhu po černoške :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.13 13:00

Tak to teda musíte držet palce aby byli 3 holky a jeden kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
19.3.13 13:05
:palec:
@Kamča.dalmatinka píše:
@Eemii s tebou počítám :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
19.3.13 13:12
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak to teda musíte držet palce aby byli 3 holky a jeden kluk :lol:

Počkej, o pohlaví tu zase budeme vést třídenní debatu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.13 13:28

@Almondea :lol: né ted už to poznám :lol: jen aby nebyla třítýdenní o porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.13 13:29

A kdyby key přelez do boxu až k tristanovi, tak ten by ho rozsápal :cert:.dnes přiveze táta seno, tak mi musí nařezat plexisko.ty mrchy přeskočí i 20cm a pak že morčata neskáčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.3.13 13:49

Holky co říkáte na krmivo Delikan Morče De Luxe 500g, mám jeden balíček a holkám to moc chutná, tak přemýšlím jestli mám objednat další :nevim:

Deklarované jakostní znaky:
Vlhkost 10%, Dusíkaté látky 12,5%, vláknina 6,7%, Tuk 4%, Popel 4,7%, Vitamín A 8000 mj/kg, Vitamín D3 1000 mj/kg, Vitamín E 100 mg/kg, obsah mědi 19 mg/kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.3.13 13:51

@Kamča.dalmatinka no dostanes do nosu :cert: od tebe mam ze neskacou ze je bezpecne mit je v plastovem boxu :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: az mi zdrhne a sezere ho pes, tak nevim co budu delat, druhe sedobile morce jen tak nesezenu :think: dnes jsem malem koupila kremove morce, nejake takove jak ma Michaela, ale melo cervene oci - nastesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
19.3.13 14:03
@Mirii píše:
@Kamča.dalmatinka no dostanes do nosu :cert: od tebe mam ze neskacou ze je bezpecne mit je v plastovem boxu :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: az mi zdrhne a sezere ho pes, tak nevim co budu delat, druhe sedobile morce jen tak nesezenu :think: dnes jsem malem koupila kremove morce, nejake takove jak ma Michaela, ale melo cervene oci - nastesti :mrgreen:

To nesmis chodit okukovat :lol:.My ted mame v praci dalsi krasny orechy, ale fakt krasne zbarveny a to vis, ze se mi cuka ruku a kdybych nemela zamluvenou skinnici od Kamci, kdo vi, jak by to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný