Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Leontine píše:
@Kamča.dalmatinka
No a dnes ráno s hrstí zeleniny jsem zůstala stát mezi dveřmi u morčíků - Agneska ležela mrtvá, u ní dvě porozená miminka a ještě odhadem jedno nebo dvě v bříškuvčera ještě zpucovala mrkev a papriku, rafla mě do prstu, že jí toho dávám málo, lehla do pelíšku…ještě chvíli jsem koukala jak se jí vlní bříško od těch malých fotbalistů.
A dneska… škoda mluvit.
To me moc mrzi, to je hrozny, co se to tu deje ![]()
Musim jí rychle vyčistit
je nějaká neklidná, klape zubama, tak snad se jen připravuje. Miminek asi moc nebude.ty pohyby nejsou tolik jak u amél
@Kamča.dalmatinka :hezky se vybarvili a znova tu máme nervy s porodu.Tak snad to nebude trvat jako minule. ![]()
No vypadá to že to je jiné než před tím:-(.Amél byla do poslední chvilky klidná, ale černoška se jeví neklidně
snad je to jen tim že to bude brzy. už sem s toho vyděšená
Almond je užasná holčička. Je největší a má pěknou barvu
v pravo zadek almon, v levo bílé kalhoty archiho
jinak samá almond
Kamco neplas prosim te jo
![]()
Treba je cerna jen nasrana
a jestli ma jeste 14 dnu, tak ji pupek naroste urcite jeste ne
Teda ty vyrostli, krasny a kdo je volny a koho si teda nechas?
že by už byli černoušci na cestě? Každá samice prožívá porod jinak, tak se holky neplašte. Určitě to bude v pořádku.
![]()
Almond je jasná jednička!
![]()
Jinak „náš“ Almond je opět tatínkem, v pondělí se mu narodilo 5 štěňátek, jedna fenka byla mrtvá, ale ostatní 4 se mají k světu. Mám z toho velkou radost. A zase je neuvidím, bydlí až v Chebu. ![]()
Leontyne to me moc mrzi
a to byly jeji prvni mlade?
Kamco snad bude vse ok
drzim palce at je
, jdu hlasovat.
@Kamča.dalmatinka almond se mi líbila už od začátku ![]()
A jestli se to u černošky chystá, tak držím palce ať to proběhne hladce ![]()
@Almondea tak to velká gratulace. Já sem zvědavá co se narodí. Čedárek už jednou otcem byl a měl 4 kluky
tak doufám že budou aspon 2 holčičky. Na jednoho kluka mám teda závaznou rezervaci, bude bydlet v rodině veterinářky jako mazlíček kousek od nás tak toho budu mít pod dohledem a ještě bude v nejlepších rukách a jinak mám rezervace jen na samičky(potřebovala bych tak 4
)
Volnej na prodej bude asi jen archii. Nevim aura pujde a almond asi zustane
je obrovská. Ta už je fakt neuvěřitelně velká, to je myslim dobře pro chov i má pěknou tmavou červenou
@Mirii Byl by to její čtvrtý porod.
Všechny 3 předchozí byly naproto bez komplikací, krásná velká miminka a mamina se neudřela ![]()
Díky
dám vědět jak to u nás probíhá
.Takle otevřená byla amél asi týden před porodem, ale u ní to prý byla výjimka, tak sem zvědavá jestli to i černoška zvopákne. Raději bych aby porodila až tak za 14 dní. to pujdou maličký z domu a bud mín práce a spotřeby jídla ![]()
A stal se u nás zázrak. Máme kluky chedárka-táta černochu a keye, ten zatim nepřipouštěl. Key je ale hrozná mrcha, žádného samce nesnese, je schopnej i zabít a žádné poštuchování, jde tvrdě do boje a já ho dala včera do boxu vedle chedárka a dneska ráno čumim, box prázdnej a on ta mrcha key přeskočil k chedárkovi. Už sem se bála že jeden je mrtvej a oni si vedle sebe sedí a nic
Asi se chedar podřídil i když je jednou tak velkej, je to takovej něžnej obr