Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka :Jen to ráno zapnu na hlasování tak tady čtu takový smutný zprávy. Kamčo je mi to hrozně líto
a to už to vypadalo dobře. Drž se a nevzdávej to. ![]()
@Kamča.dalmatinka to mě moc mrzí
Snad už jste si všechnu smůlu vybrali ![]()
Kami, je mi to moc lito, uz to vypadalo tak dobre
![]()
Jdu alespon zahlasovat
Prodám samce s PP
narozen 8.2.2013 v barvě černá-červená s bílou
Krásný mohutný samec vhodný do chovu i na mazlíčka. Super uši, pěkná stavba červená stále tmavne.
Spěchá - cena dohodou (levně).
Ahoj holky.
tak ráno už je lepší. Beru to už prostě jako fakt, nebyla v poho tak je to pro ní lepší. nejspíš byla přidušená už od porodu proto měla jinak ukoulou šnuru, že to třeba mamka nestihla. Nedá se nic dělat. Mám tu další 3 krasavce
co rostou fakt do krásy, pak hodim foto
A ode dneška se budu radovat s uspěchu, né jen truchlit po neuspěchu ![]()
leontýn to si pořád nikdo nevzal?
@Kamča.dalmatinka
Ne, zatím nikdo.
Normálně bych to neřešila, ale už jsem prodala morčatárnu a celé je to teď docela hektické, takže jsem se víceméně rozhodla dát ho za „jakoukoliv“ cenu ![]()
Ikdyž hodnotu má slušnou.
@Kamča.dalmatinka to je dobre ze to beres, ono v tom chovu jeste par takovych pripadu bohuzel bude
ale priroda je proste priroda
![]()
Lenotyne a to uz je posledni morcak ktery ti zistal doma?
Já kdyby neměl ten brindl na zadečku tak ho vemu, ale má to už tristánek a chtěla bych to s chovu spíš vyřadit:-( ale jinak je pěknej.
@Kamča.dalmatinka
Ani ti nevím po kom to má. Po tatínkovi ani po mamince to není ![]()
A budiž ti přáno, stejně nemám pocit, že by se ten brindl dal nějak kloudně ovlivnit. ![]()
@Mirii
Ještě mám právě jednu samičku těsně před porodem. A pak už nic. ![]()
Abby mi je líto
Ono když má člověk hodně zvířat, tak to je každou chvíli něco… taky se bojim o ty moje 4 breberky ![]()