Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jo.Na to že měli všichni náskok a začínali jsme jako poslední
jsme porazili i ty co sem si říkala že nikdy nemužem porazit ![]()
Zítra dostanu za odměnu 4 pytle sena ![]()
Jámám takovou radost jako by šlo o vlastnío pejska.
Po té smůle co jste teď měly si to zasloužíte a Čenda taky když má za sebou operaci.
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
To jo.Na to že měli všichni náskok a začínali jsme jako posledníjsme porazili i ty co sem si říkala že nikdy nemužem porazit
Zítra dostanu za odměnu 4 pytle sena
Hmmm to si dáš.
![]()
A co holátka? Hoď sem nějakou aktuální fotku, jak porostli.
![]()
Večer hodim. něco sem přez den nafotila, ale už jsou to mrchy velký. Už maj 200 gramu, už by pomalu mohli z domova.Ve 14 dnech je to myslim slušná váha
,Ty až odsud odejdou tak už budou mít snad 500
mrchy nenažraný
a nevim furt jestli si nechat tu auru
ona je taková uřvaná ale zase si říkám že to snad když jí prodám tak mi jí vrátí ![]()
@morčák píše:
@Kamča.dalmatinka :to nám to hlasování, ale jde.![]()
to jo.Sama čumim
.Taky sem si nejdřív říkala no tak mu občas dám nákej hlas, tátu to strašně těší
a když vidim že jim pomalu natrháváme prdel
tak chci víc a víc a chci vyhrát ![]()
Ted je stál Čenda strašně peněz, tak si říkám že pro ně každá koruna dobrá
Muj táta nežije s mou mami jsou rozvedený už 24 let tak mami moje ta se má dobře, ale táta ten chudák musí makat až nehorázně, tak by mě to potěšilo kdyby vyhrál ![]()
Ahoj všichni!
@Kamča.dalmatinka je mi to líto s Abby. ![]()
Ale zase na to, že je to tvůj úplně první „pokus“ je 3/4 nádherný skóre.
To si myslím taky každému nepovede.
Na Čendu taky klikám, ale v práci je ta stránka bloklá, tak aspoň nějaký ten hlas po večerech.
@Kamča.dalmatinka tak snad se povede..odhlasováno, teď mi to ukazovalo 9té místo.. tak snad joo ![]()
Jak tak koukam na ty skinniky, tak uz zacinam prichazet na chut i jinym, nez jen cernym, treba ty coko jsou super a vubec vsechny, ale nesmej mit svetlou hlavu to neee ![]()
Odhlasovano, hele a jak to funguje, to je nejak rozdeleny na kraje? Nebo jaktoze si tam vseci hlasujete navzajem? ![]()