Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Deborah píše:
@Kamča.dalmatinka nevyzerá to spodné morčiatko ako váš Oukej?
http://zvierata.bazos.sk/…06/morca.php
uplně stejné
neuvěřitelné ![]()
http://hobby.blesk.cz/…/8780/cenda/ prosim prosim, já vim že už sem otravná ![]()
Holky jen množte, množte:-D
Já už zítra ty mršky dám do prodeje na předběžné rezervace, teda už jenom dvě a s toho má jedno nejspíš už taky majitele ještě dřív než sem je do prodeje dala, takže mi tu zbejvá asi jen archibaldice
nebo archibald
.Už maj mrchy všichni 140-150 gramu, jsou jak dospělí morče
Abby je chudák čtvrteční ![]()
@Kamča.dalmatinka kruci me se ten vas cendik dycky sekne na druhym hlase krucifix
blbne to jenom me nebo i vam?
Tak odhlasováno a jdu spát.
Yvča je náš 9-letý bloodhound a byla na operaci se zánětem dělohy, má ju pryč plus celou mléčnou lištu plus má v pr.. ledviny. Už je delší dobu nemocná, tak jsme myslela, že je to už její konec. Ale drží se holka. ![]()
@Almondea drzim palce at je brzo lip ![]()
jdu hlasovat pro Cendu, mne se to taky vzdy sekne na druhem hlase, rano jsem dokonce musela zadavat kod nekolikrat aby to vubec hlas pridalo
![]()
1369 dam hlas, nic, dam znovu, ukaze mi to 1338
dam dalsi a zase 1369
tak nevim no ![]()
Tak já klikám jako přihlášená, tak kody neopisuju a jde to rychle
a dneska jsme hrozně poskočili, asi o 6 místa moc moc děkuji. jestli to ten čenda vyhraje, tak si snad koupim štěně hned v létě ![]()
yvon držim palce, když si nepsala už sm měla strach ![]()
Já to včera přehnala se zeleninou, nojo v penny měli výpodej a všichni maj prujem
.Měli v akci červené papriky a myslela sem že to budu mít tak na týden a já měla radost jak všichni krásně papaj
a nacpala sem jim to, takže u nás bude dieta ![]()
Ty jo to fakt nejak blbne, bylo tam 1341 hlasu, pak 1387, pak 1352 ![]()
@Almondea krasni pejsi usati, taky drzim pesti, at je v poradku ![]()
Pak ze zvirata maji pud sebezachovy! my byly v lete s malou u nasich a tam mam klec s takovym mensim domeckem a tu klec v pokoji pro hosty. Ja tam chodila za nima dycky malou kojit. No a tak tam zrovna jsme a Vix strcila hlavu do okna toho blbyho domku, ale zpatky uz ji to neslo!!! Tak zacala jancit, ja jeste vic. U nasich je dycky nekdo doma, jen v tu chvilku zorvna nikde nikdo, nasesti mala byla malinka tak lezela na posteli a ja zkousela morcici osvobodit, neslo to. tak obvolala pul rodiny, sjel se nas tata, ten uz malem sel pro pilu a nastesti vzapeti dorazi deda a ten twn domek proste rozlomil v rukach
me by v zivote nenapadlo, ze strci nekam hlavu, odkud nevi, jestli ji vytahne
a to byla nahoda, ze jsme tam zrovna byly, prijit za pul hodiny, tak by se tam chudak ucaplovala.
Tak jsem jeste odhlasovala cendu a jdu spat. Tak dobrou i vsem morcatkum, pejskum a krecikum ![]()
@tamata to abyste množily jak o život a klece co nejdřív zaplnily. ![]()
Já jen doufám, že to s tím křečíkem vyjde syn se už nemůže dočkat a já vlastně taky ne.
Včera jsem psala pánovi a zatím se neozval. Máme ho zamluvenýho, ale člověk nikdy neví.
Spánem není zrovna lehká domluva tak snad to klapne. ![]()