Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
16.3.13 20:23

@tamata no tak to je skoda je zase nevyuzit :think: :twisted:
@morčák a proc jen jeden? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 21:07
@Deborah píše:
@Kamča.dalmatinka nevyzerá to spodné morčiatko ako váš Oukej? :D
http://zvierata.bazos.sk/…06/morca.php

8o uplně stejné 8o neuvěřitelné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 21:09

http://hobby.blesk.cz/…/8780/cenda/ prosim prosim, já vim že už sem otravná :?

Holky jen množte, množte:-D
Já už zítra ty mršky dám do prodeje na předběžné rezervace, teda už jenom dvě a s toho má jedno nejspíš už taky majitele ještě dřív než sem je do prodeje dala, takže mi tu zbejvá asi jen archibaldice :lol: nebo archibald :think:.Už maj mrchy všichni 140-150 gramu, jsou jak dospělí morče :mrgreen: Abby je chudák čtvrteční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 22:16

@Kamča.dalmatinka kruci me se ten vas cendik dycky sekne na druhym hlase krucifix :think: blbne to jenom me nebo i vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 22:19

Uz me to zas vali a cenda o jedno misto poskocil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
16.3.13 22:59

Tak odhlasováno a jdu spát.

Yvča je náš 9-letý bloodhound a byla na operaci se zánětem dělohy, má ju pryč plus celou mléčnou lištu plus má v pr.. ledviny. Už je delší dobu nemocná, tak jsme myslela, že je to už její konec. Ale drží se holka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.13 23:18

@Almondea drzim palce at je brzo lip :palec:
jdu hlasovat pro Cendu, mne se to taky vzdy sekne na druhem hlase, rano jsem dokonce musela zadavat kod nekolikrat aby to vubec hlas pridalo :nevim: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.13 23:21

1369 dam hlas, nic, dam znovu, ukaze mi to 1338 8o dam dalsi a zase 1369 :nevim: tak nevim no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 23:24

Tak já klikám jako přihlášená, tak kody neopisuju a jde to rychle :lol: a dneska jsme hrozně poskočili, asi o 6 místa moc moc děkuji. jestli to ten čenda vyhraje, tak si snad koupim štěně hned v létě :lol:

yvon držim palce, když si nepsala už sm měla strach :oops:

Já to včera přehnala se zeleninou, nojo v penny měli výpodej a všichni maj prujem :roll:.Měli v akci červené papriky a myslela sem že to budu mít tak na týden a já měla radost jak všichni krásně papaj :oops: a nacpala sem jim to, takže u nás bude dieta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 23:24

Ty jo to fakt nejak blbne, bylo tam 1341 hlasu, pak 1387, pak 1352 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 23:29

@Almondea krasni pejsi usati, taky drzim pesti, at je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 23:36

Pak ze zvirata maji pud sebezachovy! my byly v lete s malou u nasich a tam mam klec s takovym mensim domeckem a tu klec v pokoji pro hosty. Ja tam chodila za nima dycky malou kojit. No a tak tam zrovna jsme a Vix strcila hlavu do okna toho blbyho domku, ale zpatky uz ji to neslo!!! Tak zacala jancit, ja jeste vic. U nasich je dycky nekdo doma, jen v tu chvilku zorvna nikde nikdo, nasesti mala byla malinka tak lezela na posteli a ja zkousela morcici osvobodit, neslo to. tak obvolala pul rodiny, sjel se nas tata, ten uz malem sel pro pilu a nastesti vzapeti dorazi deda a ten twn domek proste rozlomil v rukach :lol: me by v zivote nenapadlo, ze strci nekam hlavu, odkud nevi, jestli ji vytahne :roll: a to byla nahoda, ze jsme tam zrovna byly, prijit za pul hodiny, tak by se tam chudak ucaplovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.3.13 23:38

Tak jsem jeste odhlasovala cendu a jdu spat. Tak dobrou i vsem morcatkum, pejskum a krecikum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
17.3.13 02:42

@tamata to abyste množily jak o život a klece co nejdřív zaplnily. :mrgreen:
Já jen doufám, že to s tím křečíkem vyjde syn se už nemůže dočkat a já vlastně taky ne.
Včera jsem psala pánovi a zatím se neozval. Máme ho zamluvenýho, ale člověk nikdy neví. :nevim:Spánem není zrovna lehká domluva tak snad to klapne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
17.3.13 08:57

Tak Čenda už je na 20.místě. :dance:
Taky mi ty hlasy skáčou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...