Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Deborah píše:
V upozornení mám, že Kamča napísala 17.24 do témy Morče a pozerám a žiaden príspevok tu nie jeako je to možné? To sa mi ešte nestalo
Příspěvek upraven 14.03.13 v 18:07
to tady prosim tě matyas něco namačkal a stihnul to i poslat, tak sem to smázla ![]()
@Deborah ta se mi nelíbí. Do chovu asi těžko, nemá dobré zbarvení a musela bys jí nechat udělat pp. mě se nelíbí
@Melysa píše:
Ahoj holky, vubec nestiham docitat, mala je nemocna, tak moc nespi..jeste se ji udelal za krkem takovej flek cervenej ze suchou kuzi, tak jsem polekana, aby to nebyla ta plisen, jak mel Kamcin Matyale snad ne..
a vypadá to jako ta matyho plísen?4erveně tmavé ohraničení? Po pár dnech se uvnitř kruhu udělá bílej povlak
ale snad to není ono
.Morčata nemaj plíseˇ?
@Mirii píše:
Holky muze morce zrat cinske zeli bez omezeni? nebo je dobre dat treba jen list denne?
já si dřív myslela že jo, ale na králících psali že prý muže morče hodně nadmout, že někomu nedělá dobře, tak od té doby dám tak jeden list nanejvejš. Stejně jim moc nechutná
Tak Abby vypadá moc dobbře
moc děkujeme. Doufám že jí to vydrží. Dneska už teda odmítá stříkačku, tak snad je to tim že je dost najezená od maminky, tak jí nenutim, ale kontroluju aby jedla. vždy si jí vemu k sobě a dávám jí seno do hubičky a nebo u mě leží a jí granule, zeleninu abych věděla kolik toho sní a myslim si že snní na svou velikost až až.
.Na mlíčko chodí k mamince, už má dost sílu přeprat i ségry-) tak snad to bude už jen lepší a lepší
@Kamča.dalmatinka Práve ze morcata jsem prohlizela a krsne cisty leskly kozisky, nikde nic nevidim
ale juli ma cervenej kruh a vevnitr bilou suchou kuzi
jezis tata by me zabil
ale snad to nebude ono..má to tak nahore na krku ve vlasech.
A Abbynka super, sis ji vypiplala ![]()
http://img.kralici.com/…10c80258.jpg?a160 http://img.kralici.com/…10c80258.jpg @Melysa tak nejčastěji je ta plísen na uších, hodim foto.
Bohužel to dobrý nebude, to se musí začít co nejdříve léčit:-(
Děkuji. jsem štastná. Aspon náké vítězství a pokrok v poslední době. ![]()
A ta plísen není v kožichu, ale na kuži, takže když máš chlupáče a nemá to zrovna někde viditelně, třeba za ušima kde je jen kuže, nebo na uších nebo kolem očí, tak to nepoznáš ![]()
Morčata vykoupat v imaverolu a s malou co nejdřív na kožní
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak Abby vypadá moc dobbřemoc děkujeme. Doufám že jí to vydrží. Dneska už teda odmítá stříkačku, tak snad je to tim že je dost najezená od maminky, tak jí nenutim, ale kontroluju aby jedla. vždy si jí vemu k sobě a dávám jí seno do hubičky a nebo u mě leží a jí granule, zeleninu abych věděla kolik toho sní a myslim si že snní na svou velikost až až.
.Na mlíčko chodí k mamince, už má dost sílu přeprat i ségry-) tak snad to bude už jen lepší a lepší
tak tohle je skvělá zpráva..
Kamco tak super
![]()
jinak Bobo by se prave uzral zeli
dam mu tam 5 druhu bseho mozneho a prvni sezere zeli
ja mu davala takove to malinkate, ale hadam ze to dohromady dalo tak 2 az 3 velke listu za cely den
kdyz on furt zere
a uz ma na haku i naseho psa
minule uz i hryzl nasi Duffy do cumaku
no Duffy ale vypada ze by jej rada sezrala
tak snad ji to prejde ![]()
Jo holky kdo davate advocate morcatum? Kterej davate a jak menozstvi? ![]()
@Kamča.dalmatinka odhlasovano
ja mam zase prihlasenou dceru v soutezi, jenze sem nejde v, ozit odkaz, je to zablokovane
tak otravuju jen vsechny pres facebook ![]()