Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
13.3.13 19:06

Děkuji, jste zlaté :srdce:

Abby stále žije, jiné zprávy bohužel nemám. žádné zlepšení ani zhoršení. Krmim po hodině a pul a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.13 19:44

@Kamča.dalmatinka a pije i od mamy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
13.3.13 19:51

Ahoj,

ach jo, koukam, ze Abbi je na tom zle, no Kamco teda, ty si to uzivas..nejak verim, ze tohle ale dobre dopadne, musi!!!
Jinak jsem poslala vsech 5 hlasu.

Mirii, ty bydlis nekde v zahranici nebo o jakem cestovani je tu rec, nejak nestiham :).Pelisek krasnej, ja mam v planu poridit tu papucku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.13 19:55

@Kamča.dalmatinka jak se to nezhoršuje, tak je to dobré :palec: máš toho teď fakt hodně.. ale věřím, že to minimimčo to zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.13 20:18

@Eemii bydlim v Jersey…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.13 20:32

Jojo od maminky taky pije
beru to na střídačku. nakrmim já, pak po hodině od nakrmení je sama pul hodinky s mamkou, pak za hodinu po tom dám mlíčko já ;) a takle to střídám aby Abby měla vše ;).nedokážu si představit že takle někdo odkojí 4 mládátka, to bych nedala. mě každé krmení jedné trvá pul hodiny, pak nakojim své dítě, nakrmim starší a zase je čas kojit morče :lol:
Já jí mám tak ráda mojí malou Abby :srdce:

kdybych aspon měla nákou motivaci, náké výsledky že by se zlepšovala, tak by se krmilo hned líp, ale takle si kolikrát říkám jestli to má smysl :oops:.uvidíme zítra. jestli to k něčemu je, měl by nákej výsledek už být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.13 20:39

@Kamča.dalmatinka no jestli takhle budes piplat kazdej vrh, tak budes kojna dokonce zivota 8o :P
Drzim palce at tam zitra vysledek jde videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 20:55

Kamčo, tohle jsem našla já na těch stránkách o odchovu jak jsem sem dávala, podle toho by to mělo být v pořádku.

Dáváme pozor, aby morče směs nevdechlo. U starších a větších mláďat dávku úměrně zvyšujeme. V prvních dnech můžeme při vážení vidět pokles hmotnosti, ale vzápětí by se měla křivka obrátit a ve 14 dnech by mělo mít zdravé morče dvojnásobek porodní váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.13 21:28

@tamata já už tomu ani nevěřim, že se vubec někdy dostane i na tu porodní váhu. Zrovna sem koukala jak měla velkou hlavičku a tlustej čumák a ted taková vychrtlinka s hubenoučkym čumáčkem :?
Včera mi jeden chovatel řekl že takové kousky dává do mrazáku aby se netrápili :lol: chudinka moje Abby abych z ní udělala nanuka :roll:.

@Mirii to snad né. :| Vubec nevim co se stalo. Maminka mlíko má, samička měla největší váhu a ted zas takle :nevim:.Už mě to sere.chci spát a jít nakoupit a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.13 22:59

Tak malej uspěch, ale přece +2 gramy a má krásně otevřená očíčka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 23:11

Tak aspoň nějaký povzbuzení pro tebe, že se nesnažíš zbytečně :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.13 23:19

@tamata to jo, hned je lépe:-D, ale nechci to zakřiknout, u morčátek to má kolikrát rychlej zvrat nahoru ale i rychlejší dolu, takže neříkám hop, ale vypadá lépe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 23:25

Jj, to já vím, ale já budu doufat, že to je tak jak píšou v tom, co jsem ti kopírovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.13 23:43
@tamata píše:
Jj, to já vím, ale já budu doufat, že to je tak jak píšou v tom, co jsem ti kopírovala :kytka:

já tomu taky věřim :oops: ale bojim se to říkat na hlas abych zas nedostala ránu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.3.13 06:51

@Kamča.dalmatinka krásná práce.. víš jak, výsledky nejsou hnedle.. ale jestli aspoň malinko přibírá, tak je to na nejlepší cestě… super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný