Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuji, jste zlaté ![]()
Abby stále žije, jiné zprávy bohužel nemám. žádné zlepšení ani zhoršení. Krmim po hodině a pul a nic
Ahoj,
ach jo, koukam, ze Abbi je na tom zle, no Kamco teda, ty si to uzivas..nejak verim, ze tohle ale dobre dopadne, musi!!!
Jinak jsem poslala vsech 5 hlasu.
Mirii, ty bydlis nekde v zahranici nebo o jakem cestovani je tu rec, nejak nestiham
.Pelisek krasnej, ja mam v planu poridit tu papucku.
@Kamča.dalmatinka jak se to nezhoršuje, tak je to dobré
máš toho teď fakt hodně.. ale věřím, že to minimimčo to zvládne…
Jojo od maminky taky pije
beru to na střídačku. nakrmim já, pak po hodině od nakrmení je sama pul hodinky s mamkou, pak za hodinu po tom dám mlíčko já
a takle to střídám aby Abby měla vše
.nedokážu si představit že takle někdo odkojí 4 mládátka, to bych nedala. mě každé krmení jedné trvá pul hodiny, pak nakojim své dítě, nakrmim starší a zase je čas kojit morče ![]()
Já jí mám tak ráda mojí malou Abby ![]()
kdybych aspon měla nákou motivaci, náké výsledky že by se zlepšovala, tak by se krmilo hned líp, ale takle si kolikrát říkám jestli to má smysl
.uvidíme zítra. jestli to k něčemu je, měl by nákej výsledek už být
@Kamča.dalmatinka no jestli takhle budes piplat kazdej vrh, tak budes kojna dokonce zivota
![]()
Drzim palce at tam zitra vysledek jde videt ![]()
Kamčo, tohle jsem našla já na těch stránkách o odchovu jak jsem sem dávala, podle toho by to mělo být v pořádku.
Dáváme pozor, aby morče směs nevdechlo. U starších a větších mláďat dávku úměrně zvyšujeme. V prvních dnech můžeme při vážení vidět pokles hmotnosti, ale vzápětí by se měla křivka obrátit a ve 14 dnech by mělo mít zdravé morče dvojnásobek porodní váhy.
@tamata já už tomu ani nevěřim, že se vubec někdy dostane i na tu porodní váhu. Zrovna sem koukala jak měla velkou hlavičku a tlustej čumák a ted taková vychrtlinka s hubenoučkym čumáčkem ![]()
Včera mi jeden chovatel řekl že takové kousky dává do mrazáku aby se netrápili
chudinka moje Abby abych z ní udělala nanuka
.
@Mirii to snad né.
Vubec nevim co se stalo. Maminka mlíko má, samička měla největší váhu a ted zas takle
.Už mě to sere.chci spát a jít nakoupit a tak
Tak malej uspěch, ale přece +2 gramy a má krásně otevřená očíčka ![]()
Tak aspoň nějaký povzbuzení pro tebe, že se nesnažíš zbytečně
![]()
@tamata to jo, hned je lépe:-D, ale nechci to zakřiknout, u morčátek to má kolikrát rychlej zvrat nahoru ale i rychlejší dolu, takže neříkám hop, ale vypadá lépe:-)
Jj, to já vím, ale já budu doufat, že to je tak jak píšou v tom, co jsem ti kopírovala ![]()
@tamata píše:
Jj, to já vím, ale já budu doufat, že to je tak jak píšou v tom, co jsem ti kopírovala
já tomu taky věřim
ale bojim se to říkat na hlas abych zas nedostala ránu
@Kamča.dalmatinka krásná práce.. víš jak, výsledky nejsou hnedle.. ale jestli aspoň malinko přibírá, tak je to na nejlepší cestě… super ![]()