Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No on tam scházel nákej návod jak na to, ale už sem ho našla na internetu.
Mě přijde že je tak slabá že sát prostě nezvládá, jinak má amélka mlíčka dost, ale věčně má cecky zacpaný těma třema, tak nevim jestli dát to mlíko, nebo jestli je mám teda jen častěji dávat na stranu ![]()
@tamata píše:
tady
http://www.odjaji.wz.cz/…0mesic/2.jpg
Je prostě schovanej a když to trochu zmáčkneš, tak vyleze
Tyyyy vo. eeeeeeeeeeeeee
![]()
@Kamča.dalmatinka klidně dokrmuj, to jí neublíží.. nebo jestli na to máš ty nervy, tak jí dávej pít jako první a vydrž den až dva…
Tak to s Abby nakonec má docela rychlej zvrat
.Začíná mi chřadnout:-(.je studenější než ostatní, celá se klepe. Nevim co dělat, tak jí mám u sebe a zahřívám jí, Vypila jednu dávečku mlíčka
.Hodim pak video, je to strašný ![]()
Ach jo.no nevypadá to vubec dobře
.To se muže stát jen mě
![]()
Tak jí tady klokánkuju jako předčasně narozený děti a spí mi zamuchlaná v tričku ![]()
Kami, at se morčátku daří léle. Od nás ted odjel doktor. Mají to zatím jen dvě morčátka, udělal jim odběry. Dal lokální ATB a uvidíme no.
@Kamča.dalmatinka
Kamčo já tě nepotěším, znám to od psích mimin. Jak začne chládnout, je konec. VYdrží max ještě pár hodin. Jak nesaje, zhubne pod por. hmotnost a ještě chládne, tak to je konec. Je příliš slabé, není schopné se nakrmit a zahřát.
![]()
jinak my vyhřívali na termoforu s více teplou vodu zabalené do ručníku.
Tak to nedovolim.To prostě nejde! Dala sem jí do pelíčku na elektrickou dečku a budu krmit klidně každou pul hodinu ![]()
Jdu nahrát video:-(
Ale držím vám holky pěsti, třeba to holčička malá zvládne. Třeba se zahřeje, napije dokrmu a zvládne to. Moc vám to přeju.
![]()
@Kamča.dalmatinka bojuj
drzim palce, pesti!
Caty a jake mas morciky ty, mas foto?
Kami ted to čtu, je mi to moc líto. Doufám, že se z toho dostane,
Mirii tady pár foteček, ještě mám kudrnáče, texel a merino
na www.camelie.wbl.sk