Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem tu pár dní nebyla, tak dočítám a samé smutné zprávy tady
Kamčo, je mi líto Oukeje i Abby, ale nic si nedávej za vinu, staráš se o ně úžasně, i chlap, můj by mě poslal do háje kdybych ho hnala pro mlíko a léky pro ty naše „krysy“ jak jim říká
Abbynce držím palce ať to dopadne dobře, pipinka malá jak papká je úplně sladká, tak snad to bude ok ![]()
U nás dobrý, jenom se mihnu kolem klece a oba zvednou čumáky a začnou hvízdat abych jim dala něco dobrého, mršky vyčůrané
koupila jsem jim mrkev i s natí, no ze začátku se na to moc netvářili, nakonec ji snědli. Jsem si je rozmazlila ledovým salátem no
![]()
Caty antibiotika na plísen? To sem ještě neslyšela.
Jinak caty sem taky nakazila já ![]()
Ach jo.
To je zase k–rva situace
@Caty to biele morčiatko je krásne
všetky sú krásne
,ale po takom bielom s tmavými očkami túžim a nikde takého nie je ![]()
@Kamča.dalmatinka to určitě zvládnete, Oukej jí z nebíčka opatruje
Škoda, že nemůžu nijak pomoci ![]()
Kamčo, on vzal vzorky na rozbor a ATB dal zatím jen pro jistotu lokální, aby se tam nic nešířilo, má tam stroupky do krve.
Jojo, mě nakazila Kamča ![]()
Deborah, tak až budu mít mladé, dám vědět
Jestli se povedou tedy.
Jsem se úplně zamilovala do těch černých a červených, ti jsou tak nádherní, takové si jednou taky musím pořídit ![]()
http://www.marsyas.eu/samice.htm
Myslim že trošku lépe, ale podle chovatelek nemá šanci, nebo minimální
.Když pije i od maminky a chřadne, ale já doufám že to bude dobrý ![]()
@Michaela23 píše:
Jsem se úplně zamilovala do těch černých a červených, ti jsou tak nádherní, takové si jednou taky musím pořídit
http://www.marsyas.eu/samice.htm
na cernych uz se domlouvam s pani
![]()
@Kamča.dalmatinka a nema zalepene ocicka? Nebo to se mi zda? Vypada chudatko tak slabounka
snad to holky zvladnete.
Jsem si psala s Barcou a rikala ze udela vyjimku a muzu si dyztak rezervovat morcata i na dalku. Jsem ji pak psala ze si rikala ze by ses taky dyztak primluvila
tak abys vedela
ale do prazdnin casu dost ![]()
Caty morcata krasna
nastesti me neberou dlouhosrsty
ja uz sve favority mam v kratkosrstych ![]()
@Mirii píše:
na cernych uz se domlouvam s pani![]()
Fakt? přímo s touhle? za kolik má miminka? jééé já chci takyyy
![]()
No tak mě právě děsně berou dlouhosrstá a pak skiníci, ale to nemám zatím žádné no ![]()
@Michaela23 jj, primo s touhle
tusim ze na mazlika prodava kolem 300,– a chovne kolem 500,– teda mluvim o tech chlupatych, ne o skinny…ja se zamilovala do jejich samce Damona, ten je uplne nadhernej
a pak bych rada jeste par satenaku
ale uvidim jak zpracuji muze
hadam ze mi horko tezko projde jeden par ![]()