Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
12.3.13 21:49

Jsem tu pár dní nebyla, tak dočítám a samé smutné zprávy tady :,( :,( Kamčo, je mi líto Oukeje i Abby, ale nic si nedávej za vinu, staráš se o ně úžasně, i chlap, můj by mě poslal do háje kdybych ho hnala pro mlíko a léky pro ty naše „krysy“ jak jim říká :mrgreen: Abbynce držím palce ať to dopadne dobře, pipinka malá jak papká je úplně sladká, tak snad to bude ok :srdce:

U nás dobrý, jenom se mihnu kolem klece a oba zvednou čumáky a začnou hvízdat abych jim dala něco dobrého, mršky vyčůrané :mrgreen: koupila jsem jim mrkev i s natí, no ze začátku se na to moc netvářili, nakonec ji snědli. Jsem si je rozmazlila ledovým salátem no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Caty antibiotika na plísen? To sem ještě neslyšela.

Jinak caty sem taky nakazila já 8)

Ach jo. :cert: To je zase k–rva situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155

@Caty to biele morčiatko je krásne :palec: všetky sú krásne :srdce:,ale po takom bielom s tmavými očkami túžim a nikde takého nie je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330

@Kamča.dalmatinka to určitě zvládnete, Oukej jí z nebíčka opatruje :hug: :hug: Škoda, že nemůžu nijak pomoci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.3.13 21:56

Kamčo, on vzal vzorky na rozbor a ATB dal zatím jen pro jistotu lokální, aby se tam nic nešířilo, má tam stroupky do krve.
Jojo, mě nakazila Kamča :-)
Deborah, tak až budu mít mladé, dám vědět :-)Jestli se povedou tedy.

• Citovat
  • Upravit
1155
12.3.13 22:00

@Caty súhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
12.3.13 22:02

@Caty
Ta Kamča je ale vysoce nakažlivá, mě taky nakazila. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.3.13 22:03

No to teda je. Jak je na tom morčátko Kami?

• Citovat
  • Upravit
3234
12.3.13 22:10

Jsem se úplně zamilovala do těch černých a červených, ti jsou tak nádherní, takové si jednou taky musím pořídit :mrgreen:
 http://www.marsyas.eu/samice.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.3.13 22:34

Myslim že trošku lépe, ale podle chovatelek nemá šanci, nebo minimální :?.Když pije i od maminky a chřadne, ale já doufám že to bude dobrý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.3.13 22:35
@Michaela23 píše:
Jsem se úplně zamilovala do těch černých a červených, ti jsou tak nádherní, takové si jednou taky musím pořídit :mrgreen:
http://www.marsyas.eu/samice.htm

na cernych uz se domlouvam s pani :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.3.13 22:38

@Kamča.dalmatinka a nema zalepene ocicka? Nebo to se mi zda? Vypada chudatko tak slabounka :zed: snad to holky zvladnete.
Jsem si psala s Barcou a rikala ze udela vyjimku a muzu si dyztak rezervovat morcata i na dalku. Jsem ji pak psala ze si rikala ze by ses taky dyztak primluvila ;) tak abys vedela ;-) ale do prazdnin casu dost :mrgreen:

Caty morcata krasna :palec: nastesti me neberou dlouhosrsty :andel: ja uz sve favority mam v kratkosrstych :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
12.3.13 22:46
@Mirii píše:
na cernych uz se domlouvam s pani :oops: :mrgreen:

Fakt? přímo s touhle? za kolik má miminka? jééé já chci takyyy :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.3.13 22:52

No tak mě právě děsně berou dlouhosrstá a pak skiníci, ale to nemám zatím žádné no :(

• Citovat
  • Upravit
22590
12.3.13 22:53

@Michaela23 jj, primo s touhle :-) tusim ze na mazlika prodava kolem 300,– a chovne kolem 500,– teda mluvim o tech chlupatych, ne o skinny…ja se zamilovala do jejich samce Damona, ten je uplne nadhernej :palec: a pak bych rada jeste par satenaku :oops: ale uvidim jak zpracuji muze :mrgreen: hadam ze mi horko tezko projde jeden par :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný