Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak Abby vypadá moc dobbřemoc děkujeme. Doufám že jí to vydrží. Dneska už teda odmítá stříkačku, tak snad je to tim že je dost najezená od maminky, tak jí nenutim, ale kontroluju aby jedla. vždy si jí vemu k sobě a dávám jí seno do hubičky a nebo u mě leží a jí granule, zeleninu abych věděla kolik toho sní a myslim si že snní na svou velikost až až.
.Na mlíčko chodí k mamince, už má dost sílu přeprat i ségry-) tak snad to bude už jen lepší a lepší
Super zpravy!!
A ta plisen teda vypada desive ![]()
@Melysa :tak co malá, jak vypadá ten flek na krku? Snad to bude dobrý. @Kamča.dalmatinka :co abbča jak dneska vypadá? Hlasy poslané, budík nařízený.
Koukněte na tohle, hospoda pro křečky… http://www.youtube.com/watch?… ![]()
Ahoj holky, mala to ma lepsi, ma pryc tu suchou kuzi a vypada to uz jen jako podrazdeni nebo vyrazka. ale uvidime po vikendu, jeste nejasam. Chudinka ma dnes narozeniny a ani si jeneuzila kvuli tem blbym teplotam. Snad zitra vyjde oslava, objednalijsme ji dort a uz ho mame doma a je naaadhernej. Ale holky ted myslim ty morceci nikde nic. No budeme doufat.
@Melysa to je super, že to má lepšie
Neboj, sa jej to zahojí a bude dobre
Prajem rýchle uzdravenie ![]()
Dnes som fotila tých našich škrečkových prckov..pridávam fotky ![]()
Len je ich iba 6, a bolo ich 7,samička jedno skonzumovala
Vraj sa to stáva, aby mala viac živín a mohla sa postarať o ostatné
Myslím, že sa to stalo po tom jej úraze..Ale hlavne, že to dobre dopadlo ![]()
@Deborah Už vypadají jako džungaráci
Kolik času uběhlo mezi tou fotkou s holátkama a mezi touhle? Jakože mě zajímá za jak dlouho získají tuhle normální podobu ![]()
@Deborah dekuji
to ta krecci mama fakt to malinky snedla
dyt to jsou bylozravci
@Deborah jééé ty jsou užasný
hned bych si jednoho vzala, škoda že nejde poslat poštou
.Jsou užasný
Já dneska vubec nestíhala. Musela sem trochu uklidit za ty dny co sem strávila v morčecíma problémama to tu bylo hrozný
takže sem ko a chtěla sem si jít ted lehnout, usnula sem na 5 minut a Tom se rozhodl že dneska možná ani zítra už spát nebude
tak to je super
:.Nevim čí to dítě je ![]()
Abby se má skvěle. Už dohání tu svou porodní váhu. Už schází jeden gram a je na ní a je naprosto nejkrásnější
![]()
Všem moc díky i za Čendu
A kdyby chtěl někdo hlasy i přes facebok tak taky mohu poslat a pomoci. Náš čenda nejspíš nevyhraje, schází nám tak 3000 hlasu:-( ale pomuhu ráda, tak si mě klidně přidejte do přátel.