Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
16.3.13 06:13

@Kamča.dalmatinka :kolik toho sní denně takový Bernský Salašnický pes. Můj syn by si ho moc přál, ale bojím se že by nás vyjedl.
O Abbynce samé dobré zprávy, jen tak dál. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.3.13 09:12

@Kamča.dalmatinka :palec: to je super, že ste to dokázali :pankac: :potlesk: Teším sa, že Abby je zdravá :dance: :kytka: teraz bude vašim malým maznáčikom :srdce:
A Maty sa má ako? Ešte žiali za Oukejkom? Budete kupovať aj nového chlpáčika alebo si necháte iba Abby? :D

@Melysa ono je v tej prírode niekedy tak :| Napr. nám zverolekárka hovorila, že keby sa morčiatku narodili mláďatá predčasne /resp. keby ich potratila/,že ich sama zožere :| :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
16.3.13 09:34

@Kamča.dalmatinka
Díkybohu za skvělé zprávy s Abbynkou. :kytka: :kytka: :kytka:
A čenda má co za operaci? :think:

Yvča je po operaci, měla mimo jiné zánět dělohy. Vypadá bídně, ale přežije to. Má ještě blbý ledviny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11706
16.3.13 09:38

Sestřenka měla taky džungarské křečíky a ta potvora ty mimina všecky zakousla a sežrala. Udělala to 2×, pak už ji nenechali nakrýt. Ono se to stává i třeba u psů. Fena zakousne štěňata a sežere. Neví se, proč to dělá. :nevim:

Ale když sežrala jen jedno, tak možná bylo nějakéšpatné, zvířata to poznají. V přírodě se tak likviduje nežádoucí „odpad“. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.3.13 09:42
@Almondea píše:
Sestřenka měla taky džungarské křečíky a ta potvora ty mimina všecky zakousla a sežrala. Udělala to 2×, pak už ji nenechali nakrýt. Ono se to stává i třeba u psů. Fena zakousne štěňata a sežere. Neví se, proč to dělá. :nevim:Ale když sežrala jen jedno, tak možná bylo nějakéšpatné, zvířata to poznají. V přírodě se tak likviduje nežádoucí „odpad“. :oops: :oops:

8o tak to je sila, že všetky :| nuž čo už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.13 10:15

@Kamča.dalmatinka Abby je šikula.. uf.. dobře to dopadlo, to je důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.13 10:20

Ja odchovala hoodne kreciku a je to dost caste ze nejake mlade matka sezere :nevim: u kreciku se nechava i otec celkem bezne a vychovavaji oba bez problemu ;-) nicmene kdyz je nejaky jedinec oslabeny, tak jej sezerou. I kdyz u jedne krecice se mi stavalo ze jsem nasla mládě mimo domecek mrtve- vzdy se jednalo o holatka tudiz tak max tyden stara. Asi byla vegetarian :nevim: :lol: :oops: blbe vtipky, no ale u kreciku mi to proste neprijde tak hrozne. Ja treba ze zacatku ani na mlade nekoukala, nechala jsem jim opravdu cas nez zacala vylezat sama z domecku, takze pak uz jsem jen byla prekvapena kolik jich je a nemela jsem tuseni zda nejake nekdo sezral, stejne bych jim nemohla nijak pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.13 10:20

@Almondea a co mela za operaci? To je nejaka vase starsi fena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.13 10:22

My jdeme za chvili na veterinu s nasi Duffy, neseme moc- podezreni na mocove kameny :roll: tak uvidime, vzdycky jsem tady z veteriny rozcarovana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 11:52

:srdce: Tak čendovi zjistili že má velkou DLK :?.Něco mu odřízli, nevim co to mi jen říkal táta a nesmí 6 týdnu běhat :? Takže to znamená že po něm štěnátko mít nebudeme. s takovou vadou si to nelajznu :,(

On toho moc nesní. kupujou mu teda náké ty superprémiovky pro velké psiska, ale říkal táta že měsíčně projí za 2000,–

Všem pejsáčkum držim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
16.3.13 11:55

Ahojda,

super zpravy, ze se Abby ma dobre!

A mali dzungaraci jsou super, hlvane ten uprostred, jak je oprenej a kouka nahoru :D

Mirii mocovy kameny se poznaj ze vzorku moce? Me to prijde divny, spsi by meli udelat sono mocovejch cest a ledvin ne.At to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
16.3.13 11:56
@Kamča.dalmatinka píše: :srdce: Tak čendovi zjistili že má velkou DLK :?.Něco mu odřízli, nevim co to mi jen říkal táta a nesmí 6 týdnu běhat :? Takže to znamená že po něm štěnátko mít nebudeme. s takovou vadou si to nelajznu :,(

On toho moc nesní. kupujou mu teda náké ty superprémiovky pro velké psiska, ale říkal táta že měsíčně projí za 2000,–

Všem pejsáčkum držim palce :srdce:

Chudak..ty bernaci na to bohuzel trpi hodne :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 12:11

Jo bernáčci ale i jiný plemena většího zrustu s tim maj problém, proto si nejspíš pořídím nákého křížence a nebo s pp co maj rodiče testy a já se ted strašně bále aby se Čendovi něco nestalo, proto že táta ho má nejradši na světe :lol: tak sem nechtěla aby o něj přišel a Mtes ten už by se asi zjančil, jsou s čendou jedna ruka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.13 12:12

A dneska se abby cpe koprem :lol: jak šílená, tak večer zas zvážim:-D. Sourozence už asi nedožene, ty už jsou jak dospělí :lol: ale přijde mi že vyrostla. Zmizel jí totiž ten její přerostlej nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.3.13 12:31

@Kamča.dalmatinka Jsi na mě zrovna vykoukla na fb :mrgreen: Se mi ten tvůj příspěvek ukazuje normálně na hlavní zdi, kde si čtu statusy mojich kamarádů a to tě nemám v přátelích :mrgreen: Tak jsem se trochu zarazila, co to jako je :lol: Ale jsem taky v tý hlasovací skupině. Tak jdu teda hlásnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný