Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka :kolik toho sní denně takový Bernský Salašnický pes. Můj syn by si ho moc přál, ale bojím se že by nás vyjedl.
O Abbynce samé dobré zprávy, jen tak dál.
![]()
@Kamča.dalmatinka
to je super, že ste to dokázali
Teším sa, že Abby je zdravá
teraz bude vašim malým maznáčikom ![]()
A Maty sa má ako? Ešte žiali za Oukejkom? Budete kupovať aj nového chlpáčika alebo si necháte iba Abby? ![]()
@Melysa ono je v tej prírode niekedy tak
Napr. nám zverolekárka hovorila, že keby sa morčiatku narodili mláďatá predčasne /resp. keby ich potratila/,že ich sama zožere
![]()
@Kamča.dalmatinka
Díkybohu za skvělé zprávy s Abbynkou.
![]()
A čenda má co za operaci? ![]()
Yvča je po operaci, měla mimo jiné zánět dělohy. Vypadá bídně, ale přežije to. Má ještě blbý ledviny. ![]()
Sestřenka měla taky džungarské křečíky a ta potvora ty mimina všecky zakousla a sežrala. Udělala to 2×, pak už ji nenechali nakrýt. Ono se to stává i třeba u psů. Fena zakousne štěňata a sežere. Neví se, proč to dělá. ![]()
Ale když sežrala jen jedno, tak možná bylo nějakéšpatné, zvířata to poznají. V přírodě se tak likviduje nežádoucí „odpad“.
![]()
@Almondea píše:
Sestřenka měla taky džungarské křečíky a ta potvora ty mimina všecky zakousla a sežrala. Udělala to 2×, pak už ji nenechali nakrýt. Ono se to stává i třeba u psů. Fena zakousne štěňata a sežere. Neví se, proč to dělá.Ale když sežrala jen jedno, tak možná bylo nějakéšpatné, zvířata to poznají. V přírodě se tak likviduje nežádoucí „odpad“.
![]()
tak to je sila, že všetky
nuž čo už ![]()
@Kamča.dalmatinka Abby je šikula.. uf.. dobře to dopadlo, to je důležité..
Ja odchovala hoodne kreciku a je to dost caste ze nejake mlade matka sezere
u kreciku se nechava i otec celkem bezne a vychovavaji oba bez problemu
nicmene kdyz je nejaky jedinec oslabeny, tak jej sezerou. I kdyz u jedne krecice se mi stavalo ze jsem nasla mládě mimo domecek mrtve- vzdy se jednalo o holatka tudiz tak max tyden stara. Asi byla vegetarian
blbe vtipky, no ale u kreciku mi to proste neprijde tak hrozne. Ja treba ze zacatku ani na mlade nekoukala, nechala jsem jim opravdu cas nez zacala vylezat sama z domecku, takze pak uz jsem jen byla prekvapena kolik jich je a nemela jsem tuseni zda nejake nekdo sezral, stejne bych jim nemohla nijak pomoci.
@Almondea a co mela za operaci? To je nejaka vase starsi fena?
My jdeme za chvili na veterinu s nasi Duffy, neseme moc- podezreni na mocove kameny
tak uvidime, vzdycky jsem tady z veteriny rozcarovana ![]()
Tak čendovi zjistili že má velkou DLK
.Něco mu odřízli, nevim co to mi jen říkal táta a nesmí 6 týdnu běhat
Takže to znamená že po něm štěnátko mít nebudeme. s takovou vadou si to nelajznu ![]()
On toho moc nesní. kupujou mu teda náké ty superprémiovky pro velké psiska, ale říkal táta že měsíčně projí za 2000,–
Všem pejsáčkum držim palce ![]()
Ahojda,
super zpravy, ze se Abby ma dobre!
A mali dzungaraci jsou super, hlvane ten uprostred, jak je oprenej a kouka nahoru ![]()
Mirii mocovy kameny se poznaj ze vzorku moce? Me to prijde divny, spsi by meli udelat sono mocovejch cest a ledvin ne.At to dobre dopadne!
@Kamča.dalmatinka píše:Tak čendovi zjistili že má velkou DLK
.Něco mu odřízli, nevim co to mi jen říkal táta a nesmí 6 týdnu běhat
Takže to znamená že po něm štěnátko mít nebudeme. s takovou vadou si to nelajznu
![]()
On toho moc nesní. kupujou mu teda náké ty superprémiovky pro velké psiska, ale říkal táta že měsíčně projí za 2000,–
Všem pejsáčkum držim palce
Chudak..ty bernaci na to bohuzel trpi hodne
Jo bernáčci ale i jiný plemena většího zrustu s tim maj problém, proto si nejspíš pořídím nákého křížence a nebo s pp co maj rodiče testy a já se ted strašně bále aby se Čendovi něco nestalo, proto že táta ho má nejradši na světe
tak sem nechtěla aby o něj přišel a Mtes ten už by se asi zjančil, jsou s čendou jedna ruka ![]()
A dneska se abby cpe koprem
jak šílená, tak večer zas zvážim:-D. Sourozence už asi nedožene, ty už jsou jak dospělí
ale přijde mi že vyrostla. Zmizel jí totiž ten její přerostlej nos
@Kamča.dalmatinka Jsi na mě zrovna vykoukla na fb
Se mi ten tvůj příspěvek ukazuje normálně na hlavní zdi, kde si čtu statusy mojich kamarádů a to tě nemám v přátelích
Tak jsem se trochu zarazila, co to jako je
Ale jsem taky v tý hlasovací skupině. Tak jdu teda hlásnout ![]()