Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, prosim o radu.Muj sin se v aptek uhodil do havy spadl z male židličky na skleněny zaobleny stul, bouchl se do kosti za uchem byla to rana mel malou modřinu, hned začal brečet. Hraje si normalně zorničky se rozšiřujou i zmenšuji, ale je epileptik a dnes jsem si všimla že se trochu ve spanku škube mel to tak dokud nezačal brat prašky. Všichni mi řikaj že je vpořadku že nema otřes nebo neco horšiho, ale me je už tři dny co se to stalo hrozne špatne že jsem něco zanedbala, jsou mu dva roky. Děkuju za odpovedi ![]()
Ježíííš marja to už fakt není normální maš jit k doktorovy a je to a nesedět doma a ptat se tady na emiminu!!! a ptát se
Tak pokud se to stalo v pátek by se následky už určitě projevily během víkendu
Takových pádů je a bohužel ještě bude, určitě si nemusíš nic vyčítat děti jsou dost rychle a všechno se bohužel uhlídat nedá
Pokud si i přes to nejsi jistá klidně s ním navštiv lékaře pro klid své duše, jelikož s nějakým škubáním ve spánku nemám zkušenost a nevím zda-li je to normální vzhledem k diagnoze
To už tu bylo několikrat dítě spadlo na hlavu teče mu krev mam jet k dr atd atd samodřejmě že nepojedu k doktorovy když si natlače hlavičku když neco nacvičuje na zemi, ale když se silou praští tak nevaham a jedu i pětkrát vzmamatujte se konečně
A jako čekáš co? Že strčíš jeho palec do díry na flešku a my ti ho po síti vyšetříme?
@ohýnek píše:
A jako čekáš co? Že strčíš jeho palec do díry na flešku a my ti ho po síti vyšetříme?
Tak tohle mě dorazilo ![]()
On je epileptik, dá si řachu do hlavy a ty čekáš co bude a radíš se na netu, jsi normální
?!
@barcas11 píše:
On je epileptik, dá si řachu do hlavy a ty čekáš co bude a radíš se na netu, jsi normální?!
po třech dnech prosím pěkně ![]()
@ohýnek píše:
Ne, tady se to dela pres bluetooth. ![]()
To je snad vtip ne?
Nechápu ty maminy, kterým spadne mimi, nebo se bouchne do hlavy a oni se ptají po netu co mají dělat. Pokud máš obavy, proč jsi ještě nenavštívila doktora??