Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
3.3.13 14:56

@Deborah ty peletky jsou pekne drahy, ale my mame ohradku v obyvaku a ty peletky fakt krasne pochytaji ten pach z moci. ale ta ccena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 15:03
@Mirii píše:
@Kamča.dalmatinka tak klib chovatelu se bude stopro resit pres Anglii, tak jako ostatni zvirectvo, tady na ostrove nebyla snad v zivote ani vystava psu, natozpak morcat :mrgreen: za vsim se musi do UK. No sama musim vygooglit vic, docela by me to zajimalo :think: Jinak my tu mame vseho vsudy 3 zveraky kde prodavaji morcata :mrgreen: takze fakt vyber nulovej :roll: ale zase jsem slysela ze se da ledacos pres ne objednat, takze mozna by slo dopravit i nejake pekne skinny morcatko :think: no uvidime, uvidime.

tak jestli budeš s morčatama lítat na registračky, tak to si radši fakt pořid tu dovolenou :lol:.To prostě nejde.Je to finanční zátěž a spoustu času když jedu i s plzně do prahy hodinu, natož někam letět. podle mě je to u vás nemožné. Jo pořídit si jednoho mazlíka, ale určitě né chovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 15:03

Já peletky nedávám, bojim se otlaku. jinak v hornbachu ten velkej pytel stojí 90kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 15:17

A dneska vubec nekontroluju :lol:.Už mě to nebaví :pankac:
Vzala sem si jen keye a tristánka chedárka postupně na pomazlení, ještě vemu čipmanku a na těhulku ani nekoukám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.13 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.3.13 16:00
@Kamča.dalmatinka píše:
Já peletky nedávám, bojim se otlaku. jinak v hornbachu ten velkej pytel stojí 90kč :palec:

Fakt??a my to kupujem myslim 10l za stovku a neco ve zverimexu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 16:06
@Melysa píše:
Fakt??a my to kupujem myslim 10l za stovku a neco ve zverimexu :cert:

a přitom je to to samé akorát na tom není obrázek morčete a je to na topení :lol: ale je to to samé. chovatelé co používaj pelety kupujou jedině tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.3.13 16:08

Ahojda,

tak rodicka stale nic, potvora :mrgreen:,ale dnes to bude, protoze nekontrolujes :mrgreen:

Jinak ja podestylam Asanem a trochou hoblin, Asan je vybornej, absolutne nepachne, udrzuje sucho a teplo, ale je drahej, pri jednom morceti je to ok, pri chovu je to nemozny pouzivat.

Ty peletky jsou hrozne tvrdy ne? A vsakujou moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 16:11

Správně se a ty pelety má dát vrstva hoblin kvuli otlakum a asan si dovolit nemohu a skiníčci jsou na hobliny zvyklí :lol: musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
3.3.13 16:15

Kamčo ignorování je dobra taktika. :palec: To jí naštve a vytlačí malý, aby se stala zase středem pozornosti.

Peletky jsem jednou koupila v OBI (10 kg asi za 67 Kč) a vůbec nevoněly tak hezky jako ty ze zverimexu. :nevim: Normálně z nich celý morče voní dřevem a tyhle jsou takový nijaký. :think: Ale já je dávam jen do hajzliku, tam stačí. ;)

Asan děsně lítal ven a byl věčně nahrnutej jen na některých místech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 16:35

Tak sem jí šla zkouknout nenápadně a nic :lol: žere si jablíčko a tváří se vesele :lol:

Já ty pelety kupuju na pálení a dávala sem je i pod králíky a přišli mi fajn ;) ale brala sem je z hornbachu 15kg 89 nebo tam pak maj ještě jedny větší, ale ty už sem neunesla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 17:00

Kamco to je mi jasny ze litat s nema nebudu :P takovej mayor zase nejsem :mrgreen: ale I tak zkusim zjistit jak to ti vlastne funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.3.13 17:01

Tohle je náš mimisek :-) včera večer se narodil :-) máme jen jednu. je světlolince hnědá na fotce špatně vidět. Utíkal(a) mi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 17:08

@Lily007 pusinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 17:10

Lil to je od té nemocné samičky? Je super, strašně moc moc gratuluji :palec: