Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Deborah ty peletky jsou pekne drahy, ale my mame ohradku v obyvaku a ty peletky fakt krasne pochytaji ten pach z moci. ale ta ccena ![]()
@Mirii píše:
@Kamča.dalmatinka tak klib chovatelu se bude stopro resit pres Anglii, tak jako ostatni zvirectvo, tady na ostrove nebyla snad v zivote ani vystava psu, natozpak morcatza vsim se musi do UK. No sama musim vygooglit vic, docela by me to zajimalo
Jinak my tu mame vseho vsudy 3 zveraky kde prodavaji morcata
takze fakt vyber nulovej
ale zase jsem slysela ze se da ledacos pres ne objednat, takze mozna by slo dopravit i nejake pekne skinny morcatko
no uvidime, uvidime.
tak jestli budeš s morčatama lítat na registračky, tak to si radši fakt pořid tu dovolenou
.To prostě nejde.Je to finanční zátěž a spoustu času když jedu i s plzně do prahy hodinu, natož někam letět. podle mě je to u vás nemožné. Jo pořídit si jednoho mazlíka, ale určitě né chovat ![]()
Já peletky nedávám, bojim se otlaku. jinak v hornbachu ten velkej pytel stojí 90kč ![]()
A dneska vubec nekontroluju
.Už mě to nebaví ![]()
Vzala sem si jen keye a tristánka chedárka postupně na pomazlení, ještě vemu čipmanku a na těhulku ani nekoukám ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Já peletky nedávám, bojim se otlaku. jinak v hornbachu ten velkej pytel stojí 90kč
Fakt??a my to kupujem myslim 10l za stovku a neco ve zverimexu ![]()
@Melysa píše:
Fakt??a my to kupujem myslim 10l za stovku a neco ve zverimexu
a přitom je to to samé akorát na tom není obrázek morčete a je to na topení
ale je to to samé. chovatelé co používaj pelety kupujou jedině tohle
Ahojda,
tak rodicka stale nic, potvora
,ale dnes to bude, protoze nekontrolujes ![]()
Jinak ja podestylam Asanem a trochou hoblin, Asan je vybornej, absolutne nepachne, udrzuje sucho a teplo, ale je drahej, pri jednom morceti je to ok, pri chovu je to nemozny pouzivat.
Ty peletky jsou hrozne tvrdy ne? A vsakujou moc?
Správně se a ty pelety má dát vrstva hoblin kvuli otlakum a asan si dovolit nemohu a skiníčci jsou na hobliny zvyklí
musí ![]()
Kamčo ignorování je dobra taktika.
To jí naštve a vytlačí malý, aby se stala zase středem pozornosti.
Peletky jsem jednou koupila v OBI (10 kg asi za 67 Kč) a vůbec nevoněly tak hezky jako ty ze zverimexu.
Normálně z nich celý morče voní dřevem a tyhle jsou takový nijaký.
Ale já je dávam jen do hajzliku, tam stačí. ![]()
Asan děsně lítal ven a byl věčně nahrnutej jen na některých místech. ![]()
Tak sem jí šla zkouknout nenápadně a nic
žere si jablíčko a tváří se vesele ![]()
Já ty pelety kupuju na pálení a dávala sem je i pod králíky a přišli mi fajn
ale brala sem je z hornbachu 15kg 89 nebo tam pak maj ještě jedny větší, ale ty už sem neunesla ![]()
Kamco to je mi jasny ze litat s nema nebudu
takovej mayor zase nejsem
ale I tak zkusim zjistit jak to ti vlastne funguje…
Tohle je náš mimisek
včera večer se narodil
máme jen jednu. je světlolince hnědá na fotce špatně vidět. Utíkal(a) mi ![]()
Lil to je od té nemocné samičky? Je super, strašně moc moc gratuluji ![]()