Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
3.3.13 20:15

:lol: ;) @tamata tak to opravdu nemaj vodu ze zeleniny, tak to nevim. prostě víc pijou. Jestli nemaj žádnej problém tak bych to neřešila :-)někdo pije někdo nepije

A nevim co je s těma smajlíkama že se mi všechny řadí před začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.3.13 20:18

@Kamča.dalmatinka to máš pravdu, taky bych měla strach o skinny, ta naše byla šeltie synův mazlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.3.13 20:25

Hele Kamco, kdy budes mit mlady od ty druhy samicky? Ze bych zacala setrit.Ja ho proste musim mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 20:26
@Eemii píše:
Hele Kamco, kdy budes mit mlady od ty druhy samicky? Ze bych zacala setrit.Ja ho proste musim mit
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja ti taaak zavidim, ja chci takyyyyyyyyyyy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 20:27

:lol: @Eemii myslíš černoušky? ty budou tak do měsíce určitě, jestli to nepotáhne jako amélka:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 20:29

Tamato ja se ani jedivim ze tolik piji :think: vzdyt z too co pises si vodu nevezmou :nevim: :mrgreen: ale pravda ze to urcite maji od sebe odkoukane ;-) takze bych se fakt vubec nebala, kor kdyz to delaji vsichni :mrgreen:

zitra asi zajedu obhlidnout zveraky :oops: a treba vam sem vecer supnu fotku nejakeho vorecha :mrgreen: :P
sem zase vlezla na diskuzi :zed: :mrgreen:
dnes jsem nakoukla na diskuzi o cincile, no nastesti me hned treti ci kolikaty prispevek usadil ma zem, ze cincilu jako fakt nee :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 20:31

:oops: :oops: A já když čtu o těch porodech, tak se tak strašně těšim:-D jsem jak malá :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.3.13 20:33
@Kamča.dalmatinka píše: :lol: @Eemii myslíš černoušky? ty budou tak do měsíce určitě, jestli to nepotáhne jako amélka:-D

Takze k odberu tak zacatkem kvetna, ze? Potrebovala bych jen samicku. A nemusi byt vylozene cerna, staci proste tmava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.3.13 20:34
@Mirii píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja ti taaak zavidim, ja chci takyyyyyyyyyyy

Nezavid, zitra budes mit vorecha a budu zavidet ja tobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 20:36

@Eemii haha, to nevim :mrgreen: mam dojem ze muz by me uskrtil :think: ale tak uvidime, treba bude nejaka laska na prvni pohled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 20:47
:lol: :lol:
@Mirii píše:
Tamato ja se ani jedivim ze tolik piji :think: vzdyt z too co pises si vodu nevezmou :nevim: :mrgreen: ale pravda ze to urcite maji od sebe odkoukane ;-) takze bych se fakt vubec nebala, kor kdyz to delaji vsichni :mrgreen:zitra asi zajedu obhlidnout zveraky :oops: a treba vam sem vecer supnu fotku nejakeho vorecha :mrgreen: :P
sem zase vlezla na diskuzi :zed: :mrgreen:
dnes jsem nakoukla na diskuzi o cincile, no nastesti me hned treti ci kolikaty prispevek usadil ma zem, ze cincilu jako fakt nee :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Tak já to mám stejně:-D taky mě hned uvedla diskuze na myšlenku že činčilu né:-)
U nás je to ales jasné co bude za další zvířátko:-).pejsek, teda spíš obří pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.13 20:49

@Eemii černý jsou nejlepší :srdce:
Jo tak na konec května to vidim:-) a hned po té bude dlaší černej vrh v červnu os yoko:-) a já udělala dnes náké fotečky, tak vás navnadim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.3.13 20:50

Tak psa uz mam :-)) jakeho psa chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Mirii píše:
@Eemii haha, to nevim :mrgreen: mam dojem ze muz by me uskrtil :think: ale tak uvidime, treba bude nejaka laska na prvni pohled :think:

ty jsou stejně nejlepší ty lásky na první pohled. takle to bylo s oukejem. Umřel nám pejsek, malej byl na nervy a tak jsme v prvnim krámě(v hornbachu) viděla toho našeho zlatého oukejíčka a už jel s náma domu.Po cestě sem si říkala proboha chlap nás zabije a neudělala sem blbost koupit krysu a ted nám tady spí na sedačce jak pes:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

@Mirii bude to bernskej salašnickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie