Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tamata tak to opravdu nemaj vodu ze zeleniny, tak to nevim. prostě víc pijou. Jestli nemaj žádnej problém tak bych to neřešila
někdo pije někdo nepije
A nevim co je s těma smajlíkama že se mi všechny řadí před začátek
@Kamča.dalmatinka to máš pravdu, taky bych měla strach o skinny, ta naše byla šeltie synův mazlík ![]()
Hele Kamco, kdy budes mit mlady od ty druhy samicky? Ze bych zacala setrit.Ja ho proste musim mit
@Eemii píše:
Hele Kamco, kdy budes mit mlady od ty druhy samicky? Ze bych zacala setrit.Ja ho proste musim mit
@Eemii myslíš černoušky? ty budou tak do měsíce určitě, jestli to nepotáhne jako amélka:-D
Tamato ja se ani jedivim ze tolik piji
vzdyt z too co pises si vodu nevezmou
ale pravda ze to urcite maji od sebe odkoukane
takze bych se fakt vubec nebala, kor kdyz to delaji vsichni ![]()
zitra asi zajedu obhlidnout zveraky
a treba vam sem vecer supnu fotku nejakeho vorecha
![]()
sem zase vlezla na diskuzi
![]()
dnes jsem nakoukla na diskuzi o cincile, no nastesti me hned treti ci kolikaty prispevek usadil ma zem, ze cincilu jako fakt nee
![]()
A já když čtu o těch porodech, tak se tak strašně těšim:-D jsem jak malá
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:@Eemii myslíš černoušky? ty budou tak do měsíce určitě, jestli to nepotáhne jako amélka:-D
Takze k odberu tak zacatkem kvetna, ze? Potrebovala bych jen samicku. A nemusi byt vylozene cerna, staci proste tmava ![]()
@Mirii píše:![]()
![]()
a ja ti taaak zavidim, ja chci takyyyyyyyyyyy
Nezavid, zitra budes mit vorecha a budu zavidet ja tobe ![]()
@Eemii haha, to nevim
mam dojem ze muz by me uskrtil
ale tak uvidime, treba bude nejaka laska na prvni pohled ![]()
@Mirii píše:
Tamato ja se ani jedivim ze tolik pijivzdyt z too co pises si vodu nevezmou
![]()
ale pravda ze to urcite maji od sebe odkoukane
takze bych se fakt vubec nebala, kor kdyz to delaji vsichni
zitra asi zajedu obhlidnout zveraky
a treba vam sem vecer supnu fotku nejakeho vorecha
![]()
sem zase vlezla na diskuzi![]()
dnes jsem nakoukla na diskuzi o cincile, no nastesti me hned treti ci kolikaty prispevek usadil ma zem, ze cincilu jako fakt nee![]()
![]()
Tak já to mám stejně:-D taky mě hned uvedla diskuze na myšlenku že činčilu né:-)
U nás je to ales jasné co bude za další zvířátko:-).pejsek, teda spíš obří pes
@Eemii černý jsou nejlepší ![]()
Jo tak na konec května to vidim:-) a hned po té bude dlaší černej vrh v červnu os yoko:-) a já udělala dnes náké fotečky, tak vás navnadim:-D
@Mirii píše:
@Eemii haha, to nevimmam dojem ze muz by me uskrtil
ale tak uvidime, treba bude nejaka laska na prvni pohled
ty jsou stejně nejlepší ty lásky na první pohled. takle to bylo s oukejem. Umřel nám pejsek, malej byl na nervy a tak jsme v prvnim krámě(v hornbachu) viděla toho našeho zlatého oukejíčka a už jel s náma domu.Po cestě sem si říkala proboha chlap nás zabije a neudělala sem blbost koupit krysu a ted nám tady spí na sedačce jak pes:-D