Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bile lupy muzou byt proste lupy. Pokud se to hybe jsou to vsenky. Na ty je treba Arpalit. Nepada morceti srst? Nedrbe se?
@vetřelec bílé místa může být i plíseň, holá místa zase svrab. Takhle z popisu se určuje špatně. Já bych ho vzala rozhodně k veterináři.
Příspěvek upraven 05.12.15 v 12:30
@vetřelec já čtu, že plíseň a roztoči vypadají na pohled podobně. Já jsem brala morče k veterinářovi a tam mu udělali nějaký stěr a z toho zjistili, že má tu plíseň. Dostal injekci a pak ještě něco. Už je to pár let, tak se moc nepamatuju.
Vypadávala mu hodně srst a pořád se drbal.
@tamata tak tomu nasemu moc nevypadava srst, drbe se ale ne nejak zurive…
Na internetu pisou veci. Ma na tech holych mistech strupy? Drbe se hodne?
To asi vyrazem roztoci mysleli svrab na tom netu.
Ja mam vcelku s morcatama zkusenosti..i chovku morceci..uz jsem potkala ledascos. Tak sem dej foto mozna to bude jasnejsi.
Svrab se leci par injekcema v cene do stovky. Nelecenej svrab muze vest az k smrti morcete v hnusnejch krecich.
Plisen podle rozsahu se dava budto mast nebo koupele ma cely telo zvirete.
@Tarjei tak mě tehdy řekli na veterině, že plíseň. Ale spíš to sedí na ten svrab. Měl holá místa a i ty křeče. Naštěstí se z toho dostal a žil ještě pár let potom.
@tamata no mozna se dr prerekl. Jsem si jista ze krece jsou u svrabu a leci se to injekcema.
@Tarjei anebo se dr. spletl. Ani bych se nedivila
No hlavně, že se z toho morčák dostal i když to vypadalo dost zle. Chovám je 17 let a naštěstí to nikdy žádnej jinej neměl.
Nevíte někdo, jak se může morče zbavit roztočů (má takové bílé lupy v srsti)? Četla jsem, že je na to kadox, kde ho koupit?
Dík