Mortein na pavouky

2353
4.8.15 19:54

Mortein na pavouky

Ahoj,
jdu na vás s prosbou, zda víte, kde bych mohla sehnat Mortein sprej na pavouky?
Pročítala jsem různé diskuze a co jsem tak vyčetla, tak tenhle je nejlepší a má i dlouhou dobu účinosti, ale nikde ho na internetu nemůžu najít.

Jsem totiž už fakt zoufalá, protože mám na balkoně furt samé pavouky a když je vystříkám, tak za chvíli tam jsou znova a je jich fakt hodně a já mám panickou hrůzu z pavouků, takže je to pro mě fakt horor. Navíc balkon jako když nemám, protože tam díky tomu nemůžu sušit prádlo, nemůžu si tam sednout no prostě nic a už mě to fakt štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.8.15 19:57

@barca93 spíš zapracuj na fobii, než shánět spray, který vydrží jen chvilku :nevim: pokud se jim tam líbí, máš pro ně ideální podmínky, tak tam budou i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.8.15 20:00

@martina.se Pracovat na fobii určitě nebudu. Mám jí už snad od plenek a já se na ně fakt nemůžu ani podívat…hned mi naskočí husina, je mi do breku, tep mám snad 300 za minutu…prostě pracovat na fobii určitě ne. Někoho, kdo má klaustrofobii taky nebudu zavírat do výtahu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.8.15 20:05

Jestli je dokážeš vystříkat, tak seš dost dobrá :potlesk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2353
4.8.15 20:09

@RadkaCh Taky mě stojí dost sil a hodinu přemlouvání, abych na ten balkon vůbec vlezla a myslim, že kdyby si mě u toho viděla, tak se dost nasměješ :D. Proto se to snažim dělat, když kolem nejde nikdo, kdo by to viděl, protože by si jinak myslel, že jsem úplnej mag.or :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.8.15 20:10

@RadkaCh vid, to spíš manžel (přítel) :) :D
No a jinak, mám strach z pavouků a před měsícem, jsem šla na uklízecí brigádu, kde byli pavouci, jeden na záchodě, postříkala jsem ho savem, vysála, pak mě čekal utřít parapet s pavoukama, musela jsem to udělat, dala jsem to,
Sice to nebudou kamarádi, ale už je to mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.8.15 20:12

@barca93 Nenasmála, já bych tam s tebou ani nebyla. Chápu tě, tohle je taky můj velký problém. Moc ráda bych na tom zapracovala, ale na to asi fakt nemám :(
Myslím, že jsem dokonce četla, že existuje i nějaký deratizační postřik, který je odpzuje, ale ty asi bydlíš někde v bytovce, že?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.8.15 20:13

@tumpach Já jsem na jednoho asi před dvěma týdny nevědomky sáhla

• Citovat
  • Upravit
72725
4.8.15 20:19
@barca93 píše:
@martina.se Pracovat na fobii určitě nebudu. Mám jí už snad od plenek a já se na ně fakt nemůžu ani podívat…hned mi naskočí husina, je mi do breku, tep mám snad 300 za minutu…prostě pracovat na fobii určitě ne. Někoho, kdo má klaustrofobii taky nebudu zavírat do výtahu ;).

ono se to dá léčit, bude Ti líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.8.15 20:26

@barca93 Nestačil by Raid na lezoucí hmyz? Úplně tě chápu, mám též hroznou fóbii z pavouků. Pravidelně balkon vystříkávám Raidem. Vadí mi i pavouci u hlavního vchodu, takže v noci pravidelně chodím venčit psa s raidem :mrgreen: Pár dní to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.8.15 20:36

@Claire00 Já tu nějaký spreje mám, ale to je zabije a tím to končí nebo mi to tak aspoň přijde. U toho morteinu jsem právě četla, že to má účinek i třeba 5 měsíců nebo prostě dýl což u těch, který mám teď mi fakt nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.8.15 20:39

@barca93 To si ráda počkám na radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.8.15 20:43

@Claire00 Já právě jediný mortein, co jsem našla, je na moly jinak na pavouky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.8.15 20:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.8.15 20:47
  • načítám...
  • Citovat