Moruly a blastocysty

15137
19.8.17 19:31

Uvidíš co do zítra vydrží. embryolog ti urcite poradi, co je vhodne zamrazit. moruly urcite ne, paty den by uz melo byt embryo ve stadiu blastocysty.tu dobrou blastu urcite, tu horsi bych nechala zamrazit asi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
19.8.17 23:19

Moje morulátko bude mít za dva měsíce pět let. Já morulkám fandím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
20.8.17 07:25

My jsme prave genetiku resili a bylo nam doporuceno mrazeni jen blastocyst a to jeste jen tech kvalitnich. Meli sme jich 28 a k mrazeni a odberu bunek vhodnych jen 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.8.17 08:56
@sue001 píše: :mavam: Taky bych jim fandila, kdybych nemusela řešit genetiku.

Taky jsme řešili genitiku. Blastocysty byly vadné, v pořádku byla jen jedna jediná morula. A ta se naštěstí ujala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.8.17 14:57
@sue001 píše:
Jessikko, takže sis nechala zavést nevysetrenou morulu a v zásobě jsi měla zmrazené vysetrene embrya, u kterých se ukázaly spatne genetické testy?

Testovali nám všechny embrya, která byla třetí den. Bylo jich celkem osm. Pátý nebo šestý den jsme měli embryotransfer a tam jsme se dověděli, že sedm jich bylo nějak vadných a jedno v pořádku. Přitom ten šestý den některá byla už blastocysty, to jediné geneticky zdravé kompaktní morula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.20 18:59
@jessikka píše:
Testovali nám všechny embrya, která byla třetí den. Bylo jich celkem osm. Pátý nebo šestý den jsme měli embryotransfer a tam jsme se dověděli, že sedm jich bylo nějak vadných a jedno v pořádku. Přitom ten šestý den některá byla už blastocysty, to jediné geneticky zdravé kompaktní morula.

Tohle je boží příběh a dává mi to najdeji :srdce: :srdce: mě dneska na ET zavedli 5 denní morulu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí