Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uvidíš co do zítra vydrží. embryolog ti urcite poradi, co je vhodne zamrazit. moruly urcite ne, paty den by uz melo byt embryo ve stadiu blastocysty.tu dobrou blastu urcite, tu horsi bych nechala zamrazit asi taky.
Moje morulátko bude mít za dva měsíce pět let. Já morulkám fandím ![]()
My jsme prave genetiku resili a bylo nam doporuceno mrazeni jen blastocyst a to jeste jen tech kvalitnich. Meli sme jich 28 a k mrazeni a odberu bunek vhodnych jen 14.
@sue001 píše:Taky bych jim fandila, kdybych nemusela řešit genetiku.
Taky jsme řešili genitiku. Blastocysty byly vadné, v pořádku byla jen jedna jediná morula. A ta se naštěstí ujala ![]()
@sue001 píše:
Jessikko, takže sis nechala zavést nevysetrenou morulu a v zásobě jsi měla zmrazené vysetrene embrya, u kterých se ukázaly spatne genetické testy?
Testovali nám všechny embrya, která byla třetí den. Bylo jich celkem osm. Pátý nebo šestý den jsme měli embryotransfer a tam jsme se dověděli, že sedm jich bylo nějak vadných a jedno v pořádku. Přitom ten šestý den některá byla už blastocysty, to jediné geneticky zdravé kompaktní morula.
@jessikka píše:
Testovali nám všechny embrya, která byla třetí den. Bylo jich celkem osm. Pátý nebo šestý den jsme měli embryotransfer a tam jsme se dověděli, že sedm jich bylo nějak vadných a jedno v pořádku. Přitom ten šestý den některá byla už blastocysty, to jediné geneticky zdravé kompaktní morula.
Tohle je boží příběh a dává mi to najdeji
mě dneska na ET zavedli 5 denní morulu ![]()