Zvýšená BT, plodný hlen

8
18.8.17 07:56

Zvýšená BT, plodný hlen

Ahoj holky, jsou tomu 4 měsíce, co jsem přestala brát po 8,5 letech HA a snažíme se s přítelem o miminko. Resp. necháváme tomu volný průběh, ale jelikož je tato situace pro mě nová, sledujise :oops:. Proto mě zarazilo, když až teď po čtyřech měsících se objevil cervikální hlen (bílkový, tažný) a to 23 DC (cyklus mám 27 dní) se zvýšenou BT. Podle měření BT to připadá na 8 DPO. Když si pročítám diskuze jak určit plodné dny, jsem pak z toho nějak zmatená, když se mi kříži BT a pozorování hlenu. :-) Je to normální? Nebo co je nadřazeno plodnému období? Máte podobné zkušenosti? Děkuji moc za veškeré reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
18.8.17 08:47

A jsi si jistá, že ovulace byla opravdu toho daného dne? Do grafu to někam značíš?
Jinak ono i sledování hlenu chce vychytat, můžeš se klidně lehko zmýlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.8.17 09:13

@Fima Ano, BT zaznamenávám do grafu. A asi máš pravdu. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.17 09:18

@Neityri Já si kolikrát nebyla jistá ani u třetího dítěte. Pak se mi třeba objevil bílkový hned během cyklu dvakrát… apod. Dala jsem vždycky na BT, protože ta mě nikdy nezklamala a byla opravdu v tomto spolehlivá. Pokud jsem tedy zrovna třeba nebyla nemocná a neměla teplotu, to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
20.8.17 12:31

@Neityri ahoj. Muze se to stat i v dobe lutealni faze-v anglictine se to jmenuje secondary estrogen surge. Estrogen ma druhy vrchol zhruba v polovine lutealni faze-u nekoho muze zpusobit pokles teploty (obcas zameneny s implantacnim poklesem) a u nekoho se na chvili vyskytne bilkovy hlen. Pokud ses si jista ovulaci, tak to bude pravdepodobne estrogenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí