Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všem..
Zpočátku chci napsat, že nechci, aby mi tu někdo věštil těhotenství nebo tak něco, spíš mě zajímají Vaše zkušenosti se situací, která mě tenhle (minulý) cyklus potkala.
Pokusím se shrnout sled událostí:
Můj dotaz - je prakticky možné otěhotnět z ovulace 4-5 dní před MS, i přesto, že ta MS dorazila? Resp. se ptám - stalo se to někomu z Vás?
Obecně vím, že vajíčko potřebuje dostatek času na uhnízdění atd… Spíš mě zajímají Vaše osobní zkušenosti…
Díky předem ![]()
@fidorka56 ahoj…mozny to je…ale bez mereni BT jsou to jen spekulace. Hodne holek uz tu psalo o nepresnosti ultrazvuku… pokud je mereni jednou za mesic je to 50 na 50.
Hm, ja si nejsem jista delkou lutealni faze 4-5 dni na otehotneni..Minimum je pry alespon ten tyden. Nicmene, mozna ovulace nastala driv, to ti ale nikdo nerekne, kdy se vajicko uvolnilo - v tom pripade by to mozne samozrejme bylo.
Díky. BT jsem pár měsíců měřila, ale spíš mě to stresovalo, tak jsem se na to vykašlala ![]()
Vlastně jsem na to až do včerejška nepomyslela, brala jsem to jako hotovou věc - že nic. Ale je mi už pár dní pořád blbě, hlavně po jídle, tak mi tohle za vlezlo do palice
a utz se tedy doopravdy může až tak mýlit? Že by nepoznal přesnou velikost folikulu?
@Adelkadd
Ano, to já vím. Teoreticky je to nemožné, ale napadlo mě, že se možná někomu stalo něco podobného ![]()