Slabá a krátká menstruace , test negativní

3905
18.8.17 13:20

Slabá a krátká menstruace , test negativní

Zdravím všechny snazilky a těhulky, mám takový dotaz zda nemáte některá takovou zkušenost. Měla sem menstruaci přesně v termínu ale zaskočilo mě ze vždy než přijde MS tak 3 dny spinim a pak se to rozjede v plné sile, no ale tentokrat 8.7. Sem začala špinit a pak 3 dny slabě krvacela, přitom moje menstruace vždy trvá 7 dni + 3 dny před este spineni. Zkoušela sem asi 2 testy jeden hned po skončení a druhy 3 dny po a všechny negativní. Myslela sem ze asi jen hormony, ale od té doby mě povolila stále v podbrisku, jako na MS a je mi soufl. Dnes je to od 8.7 - 11dni a test sem este zkoušela před 4 dny a byl negativní.
Mohlo by se este jednat o tehu?
Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
18.8.17 13:31

Pokud je test negativní, tak nejspíš o těhotenství nejde. nejlépe zajít k lékaři, ten by mohl těhotenství poznat podle sliznice, případně udělat testy z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
18.8.17 13:38

@smudlinky asi tam zajdu nechci být za plasaka :D četla sem ze někdo má test negativni až do 7tt tak proto si říkám jestli este nepočkat, kamarádka totiž taky slabě krvacela a test měla pozitivní až 14dni po MS takže tak tajné doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.10.17 07:58

Mam podobny problem. Mela sembyt zpoždění 3dny. A pak prisla jeden den normalni a pak ustala a uz jen dvatak dny spineni a nic.. a to ji myvam obvykle 5 dni a porad me boli v podbrisku. Ale testto mm taky furt negativni. Jak to :? dopadlo vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
13.10.17 10:23

@Olca232 nebyla sem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.10.17 13:47

Tak mi to asi blbne.. uz 4 mesice nic :( to cekani je nejhorsi :/ jinak dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.17 22:50

Zdravím holky, mám dotaz 8.12.2017 jsem dostala menzes trvala 4 dny což nemívám až teď. A dnes je 14 a ukázalo se mi narůžovělý výtok a pobolívá mě na pravé straně, test byl negativní, nevíte co to může být? Zánět? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí