Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Přikládám foto. Maminky co máte nebo čekáte dvojčata, co myslíte podle UTZ? Mohlo by se jednat o dvojčátka? Mě dr. rekl ze je to delozni sliznice.. ale nezdá se mi to, vzhledem k tomu, že už mám dvě děti.A to mám fotky od samého počátku a vždy byla bublinka jen jedna.
díky za odpovědi
Stopro jedno
snad jsem tě nezklamala. Ale tady je fazolka jen jedna na milion procent ![]()
Ty máš dvě děti, tvůj lékař viděl tisíce ultrazvuků. Hádej, kdo má víc zkušeností… ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora, kvůli tomu, že jsem prodělala ZT si mě doktor více hlídá, takže jsem byla na kontrole v 4+6, ano je to brzy a doktor říkal, že možná vůbec nic neuvidíme, ale pro klid všech aspoň vezmeme krev. Nicméně na UZ šly vidět 2 dutinky. Pak ale pořád natáčel UZ a řekl, že je to možná nakonec jen sliznice, že se uvidí zase příští týden. ![]()
No a mě to samozřejmě šrotuje v hlavě a přemýšlím nad tím, občas jsme totiž doma ze srandy prohodili, jestli to nebudou náhodou dvojčata, protože mi bývá hodně špatně, ale nějak jsme to nemysleli vážně.
U první dcery jsem hodně zvracela, ale až někdy v 7 nebo 8tt.
Máte někdo takovou zkušenost, že si doktor takto nebyl jist, jestli je to nakonec dutinka nebo sliznice?
Dvojčátkům se nijak nebráníme, je to výzva, ale zvládli bychom to, když by to přišlo ![]()
Ahoj holky. Přikládám foto. Maminky co máte nebo čekáte dvojčata, co myslíte podle UTZ? Mohlo by se jednat o dvojčátka? Mě dr. rekl ze je to delozni sliznice.. ale nezdá se mi to, vzhledem k tomu, že už mám dvě děti.
A to mám fotky od samého počátku a vždy byla bublinka jen jedna.
díky za odpovědi