Třetí dítě, nebo interrupce?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
18.10.20 18:34

Třetí dítě, nebo interrupce?

Ahoj holky. Je mi špatně samotné ze sebe. Mám dvě dětičky. 3 roky a 1 rok. Stalo se, že jsem otěhotněla. Bohužel, nacházíme se ve velmi špatné situaci. O původní byt jsme přišli kvůli tomu, že hromadně propouštěli z práce včetně mého přítele. Přítel je otcem všech 3 dětí. Neměli jsme z čeho platit nájem tak jsme j mých rodičů. Přítel našel novou práci takže můžeme nasetrit nějaké peníze na byt. Moje máma mi řekla, že pokud to nedám pryč tak jsem nezodpovědná, že u ní se 3 dětmi být nemůžu. Že by mě musela poslat pryč. A my nemáme nikoho kdo by nám pomohl :(.. Mám strach že do porodu jen tak byt nesezenu a miminko se narodí bez zázemí. Nerada bych dětem ještě víc uškodila. Všem třem. Prosím nesudte, každý se může nečekaně dostat do špatné situace.. Jen je teď pro mě rozhodování zda si miminko nechat neskutečně těžké.. :,(. Už z té myšlenky mě bolí srdce. Mám strach že to ve mě zanechá blok a výčitky. Jen bych chtěla dát všem 3 to co budou potřebovat, aby jim nic nechybělo. Dnes hrají peníze velkou roli. Ty děti musím nakrmit, obléknout atd.. Mám strach že to neutahneme a hlavně že skončím s detmi nekde na charite protože do porodu neseženem byt. Kord na Vysočině je to obzvlášť těžké. Budu ráda za vaše názory. Třeba mi pomohou při rozhodování. Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2015
18.10.20 18:39

Je mi to moc lito :hug:. Tvou mamu nechapu, ma byt za vnouce rada. Nejsi ocividne zadna pobehlice. Zkusila bych hmed ted hledat byt/podnajem. Klidne malinky, co uplatite.

Navrhla bych Ti i hleda brigadu, ale ted v korone bych to asi neriskla.. Na nejake prispevky narok nemas? Zkus se poptat na socialce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.10.20 18:40

Myslis, ze za pul roku nesezenete byt? Ja bych si miminko nechala, mamka by se nad sebou mela zamyslet, ale kvuli ni bych dite pryc nedala, uz bys to mame nikdy neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.20 18:41

Já bych nenechala strádat své dvě narozené děti kvůli mému dobrému pocitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
18.10.20 18:42

Zbavit se dítěte z materiálních důvodů… to má podle mě obrovský potenciál pro budoucí lítost. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
18.10.20 18:43

Jsi v těžké situaci. Jaký má názor tvůj partner? Být na tvém místě, myslím, že po dlouhém váhání, bych volila rozhodně interrupci. Do finančních podmínek, které popisuješ, bych další dítě nechtěla. Mám ráda jistotu.

Příspěvek upraven 18.10.20 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.10.20 18:44

Podívej se na stránku Hnutí pro život. Nesoudime-pomahame. Je zaměřená na pomoc takovým, jako ty. To zvládnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
18.10.20 18:44

Já bych na interupci šla, pokud nejste schopni si při krátkodobém výpadku příjmu udržet byt, tak jsou 3 děti dost luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.10.20 18:47

@kyticka86 Hledáme co můžeme, vždy chtějí kauce tady na Vysočině kolem 30-40 tisíc. Je to těžké.. Budu mít nárok max. na příspěvek na bydlení ale to až po odbydleni 3 měsíců. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.10.20 18:49

@Sany80s Při krátkodobém? Přišel o práci v době korony a další práci nesehnal protože korona.. ono se to lehce řekne, z čeho jsem měla zaplatit nájem skoro 13 tisic? Z rodicaku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.10.20 18:50

Těžká situace…rozhodně nesoudim. Zkuste udělat vše pro to, aby jste si malé mohli nechat, ale je zlá doba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
18.10.20 18:50

Ve vaší situaci si nemůžete další dítě dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 18:51

@Lara859
No rozhodnutí je to velmi těžké, ale v tomhle případě bych prostě obešla stát. Našla bych byt, přítele bych napsala jen na vodu, ale do nájmu bych ho nezapočítala a nikomu to neříkala. A vyběhala bych si příspěvek na bydlení, přídavky na děti atd… Byla bych jako máma samoživitelka. :)
Určitě bych třetí miminko pryč nedala. A na mámu bych se vážně po tomto vykašlala.

• Citovat
  • Upravit
4316
18.10.20 18:51

Šla bych na interupci, přijde mi, že ani teď nejste schopni dát 2 dětem to co potřebují, natož 3. Někdy je potřeba aby rozum zvítězil nad city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
18.10.20 18:52

Šla bych na potrat, co chceš slyšet. Sotva uzivite dvě. Otázku, proč se nechranite, asi slyšet nechces. A mamce se já osobně nedivím, asi by už ráda měla svůj klid a ne poslouchat celé dny další mimino, jakoby nestačily dvě další malé děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí