Možná revize dělohy?

166
2.12.17 18:26

mozna revize delohy

Ahojte holky chci se zeptat 18.9.17 se mi narodil krasny synacek :)
6ti nedeli probihalo v poradku po 4rech tydnech jsem se prestala cistit. presne po 6ti nedeli jsem sla na kontrolu kde mi bylo receno ze jsem ok.11listopadu prisla 1. menstruace ktera trala do 16tyho. a 26.11. zase krvaceni. a ne slabe.tak jsem si zajea na ambulanci protoze po par dnech silneho krvaceni sem mela uz strach. dostala jsem oxitocin injekci s tim ze se pujde asi na revizi delohy.rada bych se zeptala jake mate zkusenosti se stejnym problemem a jestli je revize nutna a jak to probiha. dekuji vsem za odpovedi
krasny sobotni podvecer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
2.12.17 18:33

Já jsem byla na revizi čtyři týdny po porodu a nic hroznýho :think: zákrok trval asi dvacet minut a u nás v nemocnici pouští pět hodin po narkoze.. I když já tam musela zůstat dýl kvůli většímu krvácení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
2.12.17 18:33

Tak ty první menstruace po porodu bývají masakr, navíc žena často ještě neovuluje, což může hodně zkrátit cyklus. Já osobně bych to zkusila nejdřív bylinkami, hlavně kontryhel, ten může cyklus opravdu srovnat. Revize se může udělat vždycky, ale jsou tam rizika, například protržení dělohy, zánět, takže by to mělo být krajní řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.12.17 18:42

Revizi delohy mam za sebou a opravdu to neni nic strasneho. Zakrok na 15 minut, nic me potom nebolelo. Potom jsem necely tyden slabe krvacela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.12.17 18:50

@Lekninka91 Tak uvidime jak to bude vypadat ted se pry uvidi co a jak jestli se to bude opakovat. dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.12.17 18:51

@Helileli dekuju :) ona pani doktorka mi rekla ze mam obracnou delohu nebo co a timpadem se spatne cisti. premyslela o revizi ale sama rekla ze se jim to nelibi delat kratce po porodu. chce vyckat jestli se to bude znova opakovat. uprimne se mi na tu revizi nechce abych pravdu rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.12.17 18:52

@vertunka dekuju moc :) ona nastesti pani doktorka chce vyckat zda se to bude opakovat mam obracenou delohu prave takze se spatne cisti. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí