možná že jsem těhotná?

7
22.12.08 20:53

možná že jsem těhotná?

Chtěla jsem se zeptat,jsem tady nová a byla jsem ve snažilkách,ale nevydržela jsem to a necelý týden před me jsem si udělala těhotenský testí,zprvu nebylo nic vidět,ale po termínu se tam ukázala slaboučká čarečka ružové barvy,teňoulinká jak nitka,na druhý den jsem si dělala mama test a nebylo tam nic,ale příznaky mám,jako bolest v podbříšku,bolestivé a napnuté prsa,žravost,tak nevím jestli tomu mám věřit,ale bylo by to fajn,měla bych radost, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
22.12.08 21:19

Ahojky…no ta otázka je vlastně i odpověď :-), možná jsi těhotná (anebo taky ne)…týden před MS je dost brzy. Budeš muset chvilku počkat. Buď můžeš testit každej den a čekat, jestli čárka bude sílit nebo testovat až za pár dní popř. si dojít na krev (přes svátky to asi ale nepůjde). Přeji, ať se ti to splní, ale bohužel myslím, že ti tu nikdo kloudnější odpověď nenapíše… Mamatesty jsou docela dobrý za ty peníze, takže doporučuju testovat jimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.12.08 21:19

Ahoj,…no vidíš,tak ses moná dočkala…já když jsem čekala 3-tí,tak doma jsem měla taky slaboulilinkou a za 3dny jsem sla k dr..a tam ji dokonce nenaběhlo nic…a poznal to az na USG…A když jsem šla na dalsi ko,tak mi sestri rekla,ze se tam ukazala slaba az po hodině…ale mimi bylo… :lol: ..Tak snad ses dočkala..držím palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
22.12.08 21:21

Moc ti přeji, aby to pravda byla!!! :srdce: :srdce: :srdce:

Ještě počkej do MS a udělej si další testík a uvidíš jaké // budou!
Já bych se přikláněla ke spolehlivosti Mamatestu a testovala bych jen tímto těhu testíkem, určitě ti potvrdí i holky, že je pravděpodobně nejspolehlivější!
Zkus vydržet, budu ti držet palečky!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí