Netypická slabá menstruace - možné těhotenství?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
verona
18.4.10 20:38

urcite dej vedet jak to dopadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
9879
19.4.10 21:19

Beroško u prvniho syna jsem měla normálne menzes až do 3 měsice a vůbec jsem nevěděla že jsem těhotná. Když jsem to poprvé nedostala a šla na gyndu tak jsem málem šokem omdlela když mi doktor vynadal že jdu tak pozdě a řekl- jste na začatku 4. měs. Ted mám 3 měs. chlapečka a hned prvni měsic jsem to nedostala . Pak se v tom vyznej . Každopádně držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.10 16:32
pandora píše:
Beroško u prvniho syna jsem měla normálne menzes až do 3 měsice a vůbec jsem nevěděla že jsem těhotná. Když jsem to poprvé nedostala a šla na gyndu tak jsem málem šokem omdlela když mi doktor vynadal že jdu tak pozdě a řekl- jste na začatku 4. měs. Ted mám 3 měs. chlapečka a hned prvni měsic jsem to nedostala . Pak se v tom vyznej . Každopádně držim palce

ahoj musím reagovat na tvůj příspěvek jelikož mám dotaz - proto anonymně.
Nedostala jsem menstruaci , testy pozitivní pak přišla ms a pak krev málo zvýšená (negat) a za týden taky negat.ale další cyklus jsem měla jeden den spoždění a ms jen 4 dny,normálně to mám tak 5-6 dní,je pravda,že ještě ten pátý sem asi jednou zašpinila,ale (mám silnou ms) měla jsem ji chvíli silnou a pak špinění… každopádně,teď za 14 má přijít další ms a mě je stejně jako předtím ten měsíc co sem to nedostala od ms,mě bolí v podbřišku a mám hrozný křeče do břicha,několikrát sme nemohla ani vstát ze židle celkově do břicha,pak mi přišlo,že až směr srdce…pak třeba jdu nebo tak,ale mám ciltivě prsa a tak,šíleně mám nafouklé břicho jsem plačtivá no nevím,ale každopádně od toho co sem to měla pozitivní - pak přišla ms , tak bych byla taky tak ve 4 měsíci,od té doby se mi zvětšilo bříško - možná je to vsugrace,možná ne,ale těhu testy zkouším a negativní.tak nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.10 12:49

prosím poraďte mi :-(

• Citovat
  • Upravit
15.1.14 17:12

Ahoj holky,
snažíme se s přítelem o miminko. V prosinci jsem MS dostala, ale měla jsem jí jen dva dny a dva dny špinila a tento měsíc jsem měla Ms dostat minulí pátek, jen mě dva dny pobolívalo v podbřišku…dodnes nedorazila. Mám divný bolesti nebo tlak v prsou, mírné bolesti hlavy, únava a občas mi je na zvracení. Test si budu dělat až v pátek. Prý je dobré počkat týden po nedošlé MS. Ale zároveň těhu, protože by jsme si přáli mimi. A kdybych nebyla tak nevím co se semnou děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
3.7.15 12:41

@Vend A dělala sis test? Možné, to je ;)

• Citovat
  • Upravit
1268
3.7.15 12:42

@Vend Ahoj, měla jsem to tak. Dostala jsem MS v době, kdy jsem jí dostat měla, ale byla hodně slabá, spíš takové horší špinění. Další rozdíl oproti normálu byl, že vždycky těsně po začátku MS mi splaskly prsa, tentokrát ne. Za tři dny jsem si udělala test a byly tam //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
3.7.15 12:52

Já jsem tohle taky jednou zazila, normalne jsem mivala 5 dni ms, loni v srpnu jen 2 dny slabe spineni tehdy se o těhotenství nejednalo, doktor mi řekl že se to občas stane, hormonální výkyv nebo narostla nižší sliznice, takže udělej testik nebo se objednej k doktorovi, mozne je obojí; držím palce aby to vyslo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.17 18:44

Ahoj, jsem 3dc, uz jen spinim a to u me nebyva zvykem, tento den jeste obvykle krvacim, tak jsem zkusila tt. Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
15119
9.5.17 19:00

Negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.11.19 14:01

Slabá menstruace

Ahoj holky, přečetla jsem už hromadu podobných diskuzí ale nikde jsem se nedočetla jak to vlastně dopadlo. S manželem se snažíme o miminko. Poslední menstruace byla 2.10. vždy ji mám silnější, bolestivou a nepravidelnou. Doktor mi nasadil utrogestan po kterém se mi ms ustalila na 35-37 dní což je paráda a ovulace mi probíhá kolem 17-19 dne cyklu. Tento měsíc jsem byla 23.10. na kontrole a doktor mi sdělil že si myslí že tenhle měsíc ovulace neproběhla a ať se nedivím že se menstruace nejspíš opozdí. Jenže stal se opak, 30.11. jsem začala špinit a mírně krvácet a tento stav trvá dodnes 1.11. (Takže menstruace prisla cca o týden dřív). Je to divné už z toho důvodu že jindy ze mě odchází kusy sliznice, bolí mě prsa břicho a teď prostě nic. Krev je čistá a je jí málo (na celý den by mi bohatě stačil jeden tampon). Test jsem zkoušela včera a byl negativní (což je pochopitelné pokud neprobehla ovulace). Ale můj dotaz - mám plašit a objednat se k doktorovi nebo To prostě patří k anovulačnímu cyklu? 🙂 děkuju moc za všechny reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
2.11.19 14:18

@Leninas1 máš celkem dost dost dlouhé cykly takže je možné že se ti to nejspíš upravilo a máš normálně teď cyklus 30 dní :nevim: nevidím důvod proč jít k dr když naopak ms máš..uvidis jestli se ti rozjede třeba zkus ještě test za pár dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.11.19 15:11

@Kajka9 Já právě měla předtím cykly i 50-60 dní, nikdy jsem nevěděla kdy to dostanu. Pokud se mi to rovná tak bych byla jedině ráda ale přijde mi to prostě zvláštní, necítím se vůbec jako bych měla menstruaci, I krve je málo a nic mě nebolí. Vzdycky to přijde až několik dní po dobrání utrogestanu ale tentokrát jsem to dostala poslední den co jsem ho brala. No uvidíme jestli se to rozjede, mě spíš napadlo jestli za to nemůže ten anovulacni cyklus 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
2.11.19 15:15

@Leninas1 já měla také cykly 30-100 dni pak jsme nasadily lekla a od té doby 28-30 m.tak buď ráda..
Zkus ještě pro jistotu třeba za týden test a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.21 19:57

Dlouhá ale slabá ms

Před MS sem měla silné příznaky těhotenství, ale říkala sem si že s testem počkám. MS přišla přesně na čas a klasická MS trvala cca 48 hodin (všechny příznaky odešli a já měla už jen Menstruační bolesti), po těch dvou dnech sem dalších 5 dní slabě krvácela, intimka stačila a jen sem tam zašpinění to taky nebylo. Včera k ránu MS odešla a mě dneska potkal hnědý výtok. Přestávám chápat svě tělo, prosímporaďte

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky