Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Aha… A to se dá jako stáhnout zdarma do mobilu nebo jak to funguje
Ano, je i ve verzi zdarma, tam nevim jak je to třeba s reklamou apod. Měla jsem placenou
@KimL píše:
Spotify na mobilu. Nedokážu si představit znovu stahovat hudbu ručně.
to tam máš i písničky, které nemusíš? Já si všechno postahovala po jednom, pěkně to, co se mi líbí, co poslouchám.
@vokishka to si nastavíš sama, co chceš poslouchat
jsou tam sdílené playlisty ostatních lidi nebo si můžeš udělat svůj vlastní, nebo vybrat styl a z toho pouštět písně, jsou tam i celá alba apod.
@Anonymní píše:
Stahnout zdarma to lze, ale doporučuji tu placenou verzi, protoze pri te verzi zdarma nemuzes si pouštět pisnicky nez wifi, mas tam same reklamy mezi písničkami atp.
A myslim si, ze tu placenou verzi mas prvni mesic zdarma
Zakladetelko neuraž se prosím, ale ty si asi 100 let za opicemi že? ![]()
Jo, to asi jo. Já si písničky stahuji a jinak nepotřebné aplikace nevyuzivam. Tak to neznám. Telefon mám jen na volání
Spotify je prostě úložiště hudby. Můžete si vytvořit playlist, prostě tak, že najdete písničku, co chcete a kliknete na tlačítko a už je uložená. Žádné stahování a přetahování přes kabely z PC do mobilu nebo podobně. Nebo když chcete celé album, tak nemusíte stahovat jednu písničku po druhé, ale najdete to album a zase, jedno tlačítko, a je to uložené. Mám třeba 20 playlistů a v nich tisíce písniček. Nebo zrovna chcete poslouchat něco, co není váš playlist, najdete si třeba playlist písniček z filmů a hned si najdete nějaký playlist, který vytvořil někdo jiný, kde je taky tisíce písniček. Nedokážu si představit stahovat písničky po jedné.
Verze zdarma je, že člověk musí být online (na wifi, datech) a jsou tam reklamy. Placená verze (asi 160 kč na měsíc) umožňuje poslech offline a reklamy tam nejsou.
Je to jako kdybys místo youtube stahovala videa z uložta ![]()