MP3 - otravná hláška o ochraně sluchu

4523
14.3.19 18:49

Nepoustet si to tak, abys z toho ohluchla? Taky mám Sandisk a taky mi tu hlášku hází, ale až při takové hlasitosti, kterou bych si nikdy nepustila, opravdu bych ohluchla. Jen jsem to chtěla zkusit, protože mě fascinuje, že to poslouchám na 10 a rozsah hlasitosti je až do 30. Což je opravdu tak nahlas, že by to slyšeli i sousedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65066
14.3.19 20:36
@chaela píše:
Nepoustet si to tak, abys z toho ohluchla? Taky mám Sandisk a taky mi tu hlášku hází, ale až při takové hlasitosti, kterou bych si nikdy nepustila, opravdu bych ohluchla. Jen jsem to chtěla zkusit, protože mě fascinuje, že to poslouchám na 10 a rozsah hlasitosti je až do 30. Což je opravdu tak nahlas, že by to slyšeli i sousedi.

tak to mám asi nějakou divnou mp3, ale po mě to chce odsouhlasit v hlasitosti, kdy to neslyším v autobuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.3.19 20:48

@vokishka A nemáš nějaký špatný sluchátka? Jednou se mi stalo, že sem to musela zesílit víc, než jsem byla zvyklá a pak za pár dní sluchátka úplné odešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
14.3.19 20:51
@chaela píše:
@vokishka A nemáš nějaký špatný sluchátka? Jednou se mi stalo, že sem to musela zesílit víc, než jsem byla zvyklá a pak za pár dní sluchátka úplné odešly.

spíš mám nekvalitní nahrávky :mrgreen: . Ona má každá písnička i jinou kvalitu. Ale u té minulé ´úplně stejné to šlo vypnout, teď ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.3.19 20:59

@vokishka Jo tak pokud to nemáš stažené v nějaké odpovídající kvalitě, ale nahrané, tak to je pak jasný. U nahraných písniček si to taky musím dát hlasitěji, abych z toho něco měla. Tak to pak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová