Aktuální cena poštovného

12834
14.3.19 08:30
@meduzza píše:
Ahoj chci se zeptat, zkouším kolik bude stát obyčejný doporučený balíček na: https://www.postaonline.cz/…a-postovneho
Myslíte, že to je fakt správná cena, nejnižší možná: balíček je malá krabička s nejdelší stranou 24 cm a váhou 700 g. Nepojištěný bez hodnoty. To nejlevnější doporučené poštovné v rámci ČR stojí opravdu 99 Kč 8o? Zdá se mi to hodně, dlouho jsem nic neposílala. Na naší poštu se ptát jít předem nechci, tam je vždy velká fronta a potřebuji napsat poštovné k inzerátu.
Děkuji moc za pomoc :mavam:

Jojo. Maji novy cenik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.3.19 08:30

ano bohužel ta cena bude 99kc. pošta zdražíla… je to děs :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.3.19 08:31

Ano vyjde to na těch 99. -, posílala jsem doporučený balíček vel. S minulý týden. Teď je to bohužel podle rozměru a ještě člověk musí mít krabici jinak je tam ještě příplatek. 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.3.19 08:34

@TopSecret @rendulinka3 @lucielorenc Děkuji za odpovědi :) .
Já tomu nemohla uvěřit :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
14.3.19 08:36
@meduzza píše:
@TopSecret @rendulinka3 @lucielorenc Děkuji za odpovědi :) .
Já tomu nemohla uvěřit :cert: :zed:

Jo pryc jsou doby, kdy se poslala 2 bodycka za 27 Kc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
14.3.19 08:38

někde jsem četla, že pokud údaje z balíku vyplníš předem na stránkách pošty, tak ušetříš 10 kč. Zkusila jsem to a odpoledne jdu na poštu tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.3.19 08:50
@TopSecret píše:
Jo pryc jsou doby, kdy se poslala 2 bodycka za 27 Kc :roll:

To jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.3.19 08:51
@elinka90 píše:
někde jsem četla, že pokud údaje z balíku vyplníš předem na stránkách pošty, tak ušetříš 10 kč. Zkusila jsem to a odpoledne jdu na poštu tak uvidím

Super, tak dej vědět, to jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
14.3.19 08:51

Už zase zkvalitňují služby, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.3.19 08:54

Ale vždyť to nemusíte posílat jako balík :roll: . Zkuste trochu číst podmínky. Doporučený dopis je do rozměru 50×35×5cm a cena zůstala skoro stejná, stejně tak obyčejné zásilky. A balíky se dají posílat PPL, tam vyjdou levněji.

• Citovat
  • Upravit
14723
14.3.19 09:04

Posílej přes Zásilkovnu, pokud máš firmu.
Na poštu to nesmíš mít zabalené v černé stretch-folii, je za to také příplatek, kromě toho, že to musí být v krabicovém formátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.3.19 09:05

Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejde :nevim: začíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt :nevim: porad zdražují a porad nemají :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.3.19 09:33
@meduzza píše:
Ahoj chci se zeptat, zkouším kolik bude stát obyčejný doporučený balíček na: https://www.postaonline.cz/…a-postovneho
Myslíte, že to je fakt správná cena, nejnižší možná: balíček je malá krabička s nejdelší stranou 24 cm a váhou 700 g. Nepojištěný bez hodnoty. To nejlevnější doporučené poštovné v rámci ČR stojí opravdu 99 Kč 8o? Zdá se mi to hodně, dlouho jsem nic neposílala. Na naší poštu se ptát jít předem nechci, tam je vždy velká fronta a potřebuji napsat poštovné k inzerátu.
Děkuji moc za pomoc :mavam:

ale doporučený balíček není nepojištěný bez hodnoty… nepojištěné jsou jen obyčejné zásilky, a jestli chceš levnější poštovné a na výšku se ti vejde do 5 cm, tak to můžeš poslat jako doporučenou zásilku, tam je poštovné cca 60 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.3.19 09:33
@Lily-en píše:
Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejde :nevim: začíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt :nevim: porad zdražují a porad nemají :nevim: :pocitac:

a co jsi posílala? Něco hodně velkého, nepravidelného, zabaleného v černé folii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.3.19 09:36
@Lily-en píše:
Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejde :nevim: začíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt :nevim: porad zdražují a porad nemají :nevim: :pocitac:

Ale to jsi posílala minimálně kočárek, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová