Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduzza píše:
Ahoj chci se zeptat, zkouším kolik bude stát obyčejný doporučený balíček na: https://www.postaonline.cz/…a-postovneho
Myslíte, že to je fakt správná cena, nejnižší možná: balíček je malá krabička s nejdelší stranou 24 cm a váhou 700 g. Nepojištěný bez hodnoty. To nejlevnější doporučené poštovné v rámci ČR stojí opravdu 99 Kč? Zdá se mi to hodně, dlouho jsem nic neposílala. Na naší poštu se ptát jít předem nechci, tam je vždy velká fronta a potřebuji napsat poštovné k inzerátu.
Děkuji moc za pomoc
Jojo. Maji novy cenik ![]()
Ano vyjde to na těch 99. -, posílala jsem doporučený balíček vel. S minulý týden. Teď je to bohužel podle rozměru a ještě člověk musí mít krabici jinak je tam ještě příplatek. 🙁
@TopSecret @rendulinka3 @lucielorenc Děkuji za odpovědi
.
Já tomu nemohla uvěřit
![]()
@meduzza píše:
@TopSecret @rendulinka3 @lucielorenc Děkuji za odpovědi.
Já tomu nemohla uvěřit![]()
Jo pryc jsou doby, kdy se poslala 2 bodycka za 27 Kc ![]()
někde jsem četla, že pokud údaje z balíku vyplníš předem na stránkách pošty, tak ušetříš 10 kč. Zkusila jsem to a odpoledne jdu na poštu tak uvidím
@TopSecret píše:
Jo pryc jsou doby, kdy se poslala 2 bodycka za 27 Kc
To jo ![]()
@elinka90 píše:
někde jsem četla, že pokud údaje z balíku vyplníš předem na stránkách pošty, tak ušetříš 10 kč. Zkusila jsem to a odpoledne jdu na poštu tak uvidím
Super, tak dej vědět, to jsem zvědavá ![]()
Ale vždyť to nemusíte posílat jako balík
. Zkuste trochu číst podmínky. Doporučený dopis je do rozměru 50×35×5cm a cena zůstala skoro stejná, stejně tak obyčejné zásilky. A balíky se dají posílat PPL, tam vyjdou levněji.
Posílej přes Zásilkovnu, pokud máš firmu.
Na poštu to nesmíš mít zabalené v černé stretch-folii, je za to také příplatek, kromě toho, že to musí být v krabicovém formátu.
Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejde
začíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt
porad zdražují a porad nemají
![]()
@meduzza píše:
Ahoj chci se zeptat, zkouším kolik bude stát obyčejný doporučený balíček na: https://www.postaonline.cz/…a-postovneho
Myslíte, že to je fakt správná cena, nejnižší možná: balíček je malá krabička s nejdelší stranou 24 cm a váhou 700 g. Nepojištěný bez hodnoty. To nejlevnější doporučené poštovné v rámci ČR stojí opravdu 99 Kč? Zdá se mi to hodně, dlouho jsem nic neposílala. Na naší poštu se ptát jít předem nechci, tam je vždy velká fronta a potřebuji napsat poštovné k inzerátu.
Děkuji moc za pomoc
ale doporučený balíček není nepojištěný bez hodnoty… nepojištěné jsou jen obyčejné zásilky, a jestli chceš levnější poštovné a na výšku se ti vejde do 5 cm, tak to můžeš poslat jako doporučenou zásilku, tam je poštovné cca 60 Kč…
@Lily-en píše:
Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejdezačíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt
![]()
a co jsi posílala? Něco hodně velkého, nepravidelného, zabaleného v černé folii?
@Lily-en píše:
Holky, je to strašné. Minuly tyden jsem za balík nechala 313 Kč, tak rikam te slecne za přepážkou, ze bych to chtěla co nejlevněji a ona, ze levněji to už nejdezačíná se mi víc vyplatit sednout do auta a odvézt
![]()
Ale to jsi posílala minimálně kočárek, ne?