Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omez co nejvíc to sladké, ideálně úplně vyřaď, aspoň na nějakou dobu. Může to být způsobeno tím. Kup si jogurt - bílou Activii a večer po vysprchování si ji tam napatlej, zajisti vložkou, jestli jsi doma, udělej to i ráno a nech to přes den, jinak to dej zase na noc. Mohlo by to pomoct.
Ahoj mám přesně stejný problém jako popisuješ ty.Taky nevím co s tím a vyzkousela vše možné.
@Denisa56 děkuju moc! Vyzkouším. Říkám si, jestli to není i tím pitným režimem a sladkým, zkusím omezit, ale bude to peklo.
@Jablecnak tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. Je to hrůza, co?
@Hamouzka píše:
@Denisa56 děkuju moc! Vyzkouším. Říkám si, jestli to není i tím pitným režimem a sladkým, zkusím omezit, ale bude to peklo.
Měla jsem podobné problémy a po vyřazení sladkého se to za pár dnů srovnalo. Ten jogurt - no je to sice krapet prasárnička - ale ona pomůže obnovit tu narušenou mikroflóru, či co to je. Tak ať se i brzy uleví. ![]()
Neco podobneho jsem resila dlouho…vyzkousela jsem mraky veci a pomohlo az vysadit antikoncepci. Jinak za me jsou super boraxglycerin cipky (cca 90kc v lekarne bez predpisu) a vyplachy clogin (cca 400kc)
@Denisa56 @Hankatatranka holky, děkuju moc. Koukám, že nejsem sama, kdo s tím má ( měl) problémy.
@Hamouzka píše:
@divine woman to by bylo sakra brzo, není mi ani 40.
Přechod je možný i ve 38, já ho měla v necelých 41 letech. Prosím zachovat anonym, nemusí tu každý vědět, že jsem po přechodu.
@Denisa56 A to se má patlat okolo st.pysků nebo úplně vevnitř? A nemáš náhodou typ, co se suchou sliznicí? Zkouším všechno možné a nic nepomáhá. Už začínám propadat panice. Protože jsem co chvíli „oteklá“ a bolí to jak čert.