MR mozku a výsledky
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak o pocasi na Maledivach se s tebou bavit nebude. Co jinyho byste resily nez vysledky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak pokud by to bylo fakt vážný tak volají sami hned takže klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ka2ka píše:
Tak pokud by to bylo fakt vážný tak volají sami hned takže klid
taky jsem si to říkala, ale prostě jen asi potřebuji uklidnit, snad máte
pravdu že kdyby to bylo opravdu vážné tak volají, na mr jsem byla už
22.10.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Tak o pocasi na Maledivach se s tebou bavit nebude. Co jinyho byste resily nez vysledky?
Děkuji za reakci
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Buď úplně v klidu. Oni nemůžou sdělit výsledky do telefonu, pokud jste se tak vyloženě předem nedomluvily. Kdyby to bylo vážné, tak by Ti volali sami, ať přijdeš okamžitě. pokud čekají až na kontrolu, tak to bude dobrý, maximálně nějaký malinký neškodný nález, zvětšená cévka atd. Neboj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@LennyL1 píše:
Buď úplně v klidu. Oni nemůžou sdělit výsledky do telefonu, pokud jste se tak vyloženě předem nedomluvily. Kdyby to bylo vážné, tak by Ti volali sami, ať přijdeš okamžitě. pokud čekají až na kontrolu, tak to bude dobrý, maximálně nějaký malinký neškodný nález, zvětšená cévka atd. Neboj!
Děkuji moc za uklidnění Snad je to tak jak říkáte
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
taky jsem si to říkala, ale prostě jen asi potřebuji uklidnit, snad máte pravdu že kdyby to bylo opravdu vážné tak volají, na mr jsem byla už 22.10.
Neboj to bude v pohodě. Kdyby to bylo něco vážného, tak už by ti
volali dávno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemusí to nic znamenat, byla jsem takto sama i s dětmi na různých vyšetření (také MR, EEG, různé odběry krve) A vždy to bylo taky tak, že jsme výsledky byli probrat osobně, i když byly úplně v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius promiň ale
ty sarkastické komentáře si můžeš nechat od cesty. Pracuji ve
zdravotnictví-onkologie a to čím pacienti procházejí si člověk muže jen
těžko představit. Už jsi měl nějakou závažnou jako fakt závaznou
diagnózu ze Ti přijde vhodné tady “přispívat” takovými
“radami”?
Není to ani vtipné ani prospěšné, není to nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sarah1618 píše:
@Cenarius promiň ale ty sarkastické komentáře si můžeš nechat od cesty. Pracuji ve zdravotnictví-onkologie a to čím pacienti procházejí si člověk muže jen těžko představit. Už jsi měl nějakou závažnou jako fakt závaznou diagnózu ze Ti přijde vhodné tady “přispívat” takovými “radami”?
Není to ani vtipné ani prospěšné, není to nic
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Bebeluska8 píše:
Nemusí to nic znamenat, byla jsem takto sama i s dětmi na různých vyšetření (také MR, EEG, různé odběry krve) A vždy to bylo taky tak, že jsme výsledky byli probrat osobně, i když byly úplně v pořádku.
Děkuji moc za uklidnění
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Buďte v klidu, bude to dobré. Kdyby našli něco vážného, volali by sami a přesunuli prohlídku na dřívější termín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius A proč jsi
tak nepříjemná? Normálně se zeptala!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Po jaké době uvidím výsledky?
- 1. Screening, odběr krve formou NITR a čekání na výsledky
- Výsledky spermiogramu-je vůbec šance?
- Za jak dlouho jste mely výsledek cfDNA testu v GENNETU?
- Výsledky dTest Pračky 10/2019
- Antigenní test - 2 výsledky
- Covidtesty kdy výsledky?
- CT mozku (hlavy) a strach z ozáření
Ahoj, spíš se asi potřebuju jen uklidnit a vypovídat. Byla jsem pred mesicem na mr mozku mam různé problémy jako třes rukou ( odmalička ) brneni nohou a tak… připisovala jsem to stresu, ale dnes jsem volala na neurologii jelikoz mam jit ve čtvrtek na kontrolu, jestli to vse platí zda se mám dostavit a sestřička mi řekla že ano že určitě mám přijít, že paní doktorka se mnou potřebuje probrat výsledky, no jenže teď mám strašný strach co mi našli
jestli to nebude něco vážného, bojím se
Snad to nic nebude, ani nevím co se z mr mozku
dá vše zjistit a co mi hrozí a tak 
promińte mi ten anonym