Mražené mléko na rýmu

101
22.9.20 23:25

Mraženého mléko na rýmu

Ahoj maminky :mavam:… mám na Vás takový asi zvláštní dotaz.. ale vysvětlím :lol: mám docela dost zmrazeneho mléka, ještě z dob kdy jsem mlicko měla a mala ležela v nemocnici ( ležela tam od narození 7 týdnů a já o mléko přišla :-( ). Už v nemocnici - měla problémy se střevem - začali dávat UM.. od te doby co ji mám doma má rýmu - barva čirá, celkem se to dá :nevim: ale neustupuje a je to otravne :,( myslíte si, ze kdybych použila mateřské mléko na rýmu by pomohlo? Četla jsem, že u miminek je mateřské mléko na rýmu nejlepší… ale asi mysli maminky které plně kojí, tipuju :nevim: Nemáte s tím prosím někdo zkušenost? Nechci dávat zbytečně aby ji nebylo z te změny popřípadě zbytečně zle.. jsem na to opatrná, po tom co si prožila :roll: mám ji doma 7 týden… :srdce: dekuju všem za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
626
23.9.20 00:48

Na rýmu bych místo mraženého mateřského mléka použila, něco pro mimino, z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
23.9.20 01:04

To je spíš myšleno, že když je miminko kojeno tak má protilátky z MM a nemusí chytit rýmu. Když už ji má, tak to mlíko nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.9.20 03:10
@Mauša5218 píše:
Na rýmu bych místo mraženého mateřského mléka použila, něco pro mimino, z lékárny.
uz jsme vše zkusili :think: :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.9.20 06:04

Já u syna zkoušela čerstvě odstříkané a nepomohlo nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...