Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jo, mrazim. Pak rozmrazit a znovu dat do strouhanky nebo rozmletych kornflejksu tesne pred pecenim nebo smazenim.
Neni zadny problem.
A kdyby se to nerozmražovalo a hned na slabšim usmažilo?
Třeba v obchodě jsem se divala a maji obaleny sýr a před smažením se nerozmražuje?
@Anonymní píše:
A kdyby se to nerozmražovalo a hned na slabšim usmažilo?
Třeba v obchodě jsem se divala a maji obaleny sýr a před smažením se nerozmražuje?
To bys to maso musela mít tenký jak papír.
@Tableta píše:
@Kelsey ona je nechce rozmrazit, chce je hned smažit
Myslim si, jestli to da do fritaku, tak to pujde hned nebo proste do vetsiho mnozstvi oleje.
Smazak ten si balim cilene do zasoby a delam mrazeny, aby nevytekal a pak ho pecu v troube. Rizky nechavam teda povolit, abych znova projela strouhankou. Radeji si obalim nove, cerstve, ale obcas se nouzovka hodi v mrazaku.
My nevlastnime fritak. Kdyz jsem chodila na brigadu do bufetu do ZOO za mlada
, tam se bezne ty mrazene rizky, rolky a vse davalo do fritaku usmazit, protoze byly fofry a porad plno hladovych lidi u okna.
@Tableta hm.. škoda jsem myslela že si udělám takové ‚domácí‘ polotovary
a to co je v obchodech už je asi předsmažené nějak? že se to nemusí rozmražovat? ![]()
@Kelsey děkuji asi skusím jak budu mít čas obalit plátek rýru a plátek masa hodím do mrazáku a vyskoušim co to udělá ![]()
Tak ja klidne mrazim karbanatky a smazim az po rozmrazeni, ale. nechavam to povolit. Urcite to. nehazim zmrzle na kost na panev, řízky by meli jit taky takhle udelat.
To v obchode je predsmazene.
Nech trochu povolit a muzes smazit.Ja to tak delam…
Příspěvek upraven 31.07.19 v 09:26
Ahoj, ja to delam..rizky obalim, trosku Usmazim, prolozim pecicim papirem a zamrazim..Potom klidne i zmrzle dam do trouby nebo smazim. Delala jsem i nepredsmazene, ty jsem nechala alespon trochu rozmrazit, nic jsem neobalovala a rovnou smazila. Eidam, kvetak, zampiony normalne obalit, zamrazit a potom hned zmrazene smazit..hermelin jje vysoky, tak ten jsem nechala povolit. Taky bramboraky, holandsky rizek, karbenatky, trochu predsmazit, aby drzely tvar a potom snazim zmrzle nebo trochu povolene.. Samozrejme snazim pod poklickou a pomalu, aby se to stihlo udelat ![]()
Příspěvek upraven 31.07.19 v 09:27
Dobrý den, mám dotaz skoušeli jste uz někdo si obalit řizky nebo syr nechat po jednom zamrazit a mit to v mrazáku. Potom jen vyndat nerozmražovat a usmažit jako rychlovku?