Mrcha zase dorazila :(

817
4.6.13 10:29

Mrcha už příště nedorazí!

Pro všechny, který právě hostí tetku z červenýho hradce, a už se psychicky připravují a těší na novej cyklík snažení, já už desátej, v srpnu tomu bude rok, a moc si přeju už mít v bříšku to štěstí a být těhu!

Příspěvek upraven 05.06.13 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5269
4.6.13 10:32

@allene nám začíná dnes maratonek snažení :hug: :hug: až do pátku pravděpodobně, kdy jdu zase na kontrolu k doktorovi, je to 16.cyklus takže kousek za tebou, už po některých vyšetřeních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.6.13 10:38

Holky držím vám mooooc palce, vím co to je, čekat každý měsíc, že to nedostanu a budu těhu.. :hug: my se snažili dva roky, dva roky úmorného čekání a neskutečného sklamání..až IVF nám pomohlo a máme dvojčata, nevěšte hlavy! Každá z vás miminko mít na 100% bude i kdyby to nešlo přirozeně, tak jinou cestou to půjde určitě :kytka: :kytka: :kytka: myslím na vás!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.6.13 10:41

@stiskoch Já se na vyšetření na gyn. chystám v září, po dovolené, už jsem objednaná, po roce mě chce vidět pokud se do té doby ještě nezadaří, podívá se na mě… A možná i na mojeho se spermogramem :roll: Co tobě zjistil dr. při vyšetřeních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.6.13 10:42

@Deniel Moc děkujeme za podporu hrdá mamčo! :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.6.13 10:58

@allene nezjistil nic :nevim: hormonální profil na začátku i uprostřed cyklu v pořádku, spermiogram v pořádku, teď druhý měsíc folikumetrie, taktéž nic, chce ještě jeden cyklus a pak že budeme řešit dál, jak nevím, zatím doufám že k tomu už nedojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.6.13 11:06

Ja se taky hlasííím už mi z toho po třech letech docela hrabe…ted to byla 3 Ms po revizi tak snad už se konečně zadaří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melnnn
4.6.13 11:11

Ahoj vsichni, my na mimcu nejak extra zvlast nepracujeme, ale kdyz prijde- jooo, hrozne se tesim :-) mym kamaradkam, kterym se nedarilo pomohlo sbalit si veci a vypadnout nekam na dovolenou, na vikend do krkonos a tak.. Zkuste to..

• Citovat
  • Upravit
7965
4.6.13 11:15
@melnnn píše:
Ahoj vsichni, my na mimcu nejak extra zvlast nepracujeme, ale kdyz prijde- jooo, hrozne se tesim :-) mym kamaradkam, kterym se nedarilo pomohlo sbalit si veci a vypadnout nekam na dovolenou, na vikend do krkonos a tak.. Zkuste to..

tak kdyby to platilo už bych měla za ty 3 roky 10 dětí. dovolena fajn ale mě nějak nepomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.6.13 11:42

@allene To je nás víc. Já si asi psychikou rozhodila cyklus. vždy byl pravidelně po 28 dnech a minulej měsíc 3 dny zpoždění a tenhle 6 dní… a já už byla natěšená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.6.13 11:44

Příští cyklus taky cyklus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melnnn
4.6.13 11:48

Phoma: :-D tak zkusit to muzou.. Vypustit starosti a vlitnout na to nekde treba na vrcholu snezce..:-D

• Citovat
  • Upravit
862
4.6.13 12:07
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.6.13 12:09

@stiskoch tak když to máš takhle v pořádku tak to je zas dobrý, furt lepší než kdyby tam zjistil nějakej problém, hlavně že jste v pořádku, a že je i ten spermiogram dobrej, píšu si s holkama ještě v jedné dizkusi, a tam dvě z nich chudery zjistili hodně špatnej spermo, já by jsem byla zvědavá i na toho mýho, ale říkám, zatím ještě počkám, snad nám to půjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.6.13 12:13
@melnnn píše:
Ahoj vsichni, my na mimcu nejak extra zvlast nepracujeme, ale kdyz prijde- jooo, hrozne se tesim :-) mym kamaradkam, kterym se nedarilo pomohlo sbalit si veci a vypadnout nekam na dovolenou, na vikend do krkonos a tak.. Zkuste to..

My jedeme koncem léta k moři, když do té doby nic, tak si taky říkám že snad tam už konečně jooo!!! Tam budu sama jak v ráji, v jiným světě, s jinýma myšlenkama, prostě v jiné galaxii mozkové, tam to musí jít samo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí