Mrtvý brouk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
4.8.22 11:25
@opulus píše:
Byla jsi hodně zamilovaná, že?

Jo, byla jsem opravdu hodně zamilovaná. Navíc jsem byla ještě mladá (něco málo po 20) a velmi naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.8.22 12:24
@milami píše:
Myslela jsem, že tu bude fotka nějakého brouka, co našla zakladatelka v bytě :)A zatím jde o ghosting.
Jo, to někteří chlapi dělají. Člověk si pak klade otázku proč, považuje vztah tak nějak za neukončený. Je to hnus.

Dělají to jak chlapi, tak i ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.8.22 12:53
@opulus píše:
Dělají to jak chlapi, tak i ženské.

Jo, to nepopírám. Je to hnusný, ať to udělá kdokoliv.
Jako by se nemohli normálně lidsky rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
4.8.22 14:08
@Anonymní píše:
Zdravím, docela mě vrtá hlavou, proč někdo začne dělat tzv. Mrtvého brouka?
Potkala jsem fajn chlapa, myslela jsem si že to může být ten pravý… A ejhle, nejdříve nepsal tak často, pak se ani nerozloučil..a poslední zpráva, že se ozve. Tak teda čekám, nejsem otravný typ, abych ho bombardovala zprávami.
Ale je mě hrozně, tuším, že se na mě vyprdnul :think:. Prostě by mě bylo líp, když by narovinu vše vybalil. A uzavřelo se to. :? Nebo se jen vytratila slušnost? Říct druhému jak to je?

Tak nějak všechno dohromady. Pro toho, kdo se chce rozejít nebo se už nechce vidět, je určitě takové vypaření se pohodlnější, než vysvětlování, proč a nač. Dá se říct, že se v tomto směru rozchodová kultura hodně posunula. Tedy, ne, že by se mrtví brouci nevyskytovali už dřív, ale řekla bych, že v mém mládí :-) bylo víc odsuzováno, víc se lpělo na „slušnosti“ (tj. sdělit, že se rozcházím, a to ideálně osobně, ne přes telefon nebo nedej bože zprávu). Dnes se z ghostingu stává norma a pokud si postěžuješ, že Ti jako fenomén nevyhovuje, jsi spíš divná Ty a „moc si to bereš“. :nevim:
Podle mě není jiná cesta než si zvyknout, že se to děje a počítat dopředu s tím, že se to může stát. Mně to pomohlo se zbytečně nerozčilovat nad něčím, co nemůžu změnit a ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí