Mrtvý brouk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.22 09:27

Mrtvý brouk

Zdravím, docela mě vrtá hlavou, proč někdo začne dělat tzv. Mrtvého brouka?
Potkala jsem fajn chlapa, myslela jsem si že to může být ten pravý… A ejhle, nejdříve nepsal tak často, pak se ani nerozloučil..a poslední zpráva, že se ozve. Tak teda čekám, nejsem otravný typ, abych ho bombardovala zprávami.
Ale je mě hrozně, tuším, že se na mě vyprdnul :think:. Prostě by mě bylo líp, když by narovinu vše vybalil. A uzavřelo se to. :? Nebo se jen vytratila slušnost? Říct druhému jak to je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
4.8.22 09:31

Já bych mu zavolal a narovinu se ho zeptal, jak to tedy myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.22 09:31
@Anonymní píše:
Potkala jsem fajn chlapa, myslela jsem si že to může být ten pravý… A ejhle, nejdříve nepsal tak často, pak se ani nerozloučil..a poslední zpráva, že se ozve. Tak teda čekám, nejsem otravný typ, abych ho bombardovala zprávami.
Ale je mě hrozně, tuším, že se na mě vyprdnul :think:. Prostě by mě bylo líp, když by narovinu vše vybalil. A uzavřelo se to. :? Nebo se jen vytratila slušnost? Říct druhému jak to je?

Jak dlouho jste randili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jota1989
4.8.22 09:32

Je to běžná zbabělost a srá čství. Nevyhýbá se chlapům ani nám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.22 09:38

Zakladatelka

@Bibiaana no, přibližně rok to trvá.

• Citovat
  • Upravit
3675
4.8.22 09:50

Asi tušíš správně. Někdo holt nemá kule na přímou konfrontaci s nepříjemnou situací, tak to nechá vyhnít s tím, že jeho nezájem pochopíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42166
4.8.22 09:53

Oni někteří pánové jsou zbabělci na entou, a ještě si některé známosti nechávají tzv do zásoby… Chtěli by lepší, hezčí, bohatší… Ale sami ví, že je to mimo jejich ligu a tak si nechávají v záloze náhradní matrace. S těma moc nekomunikují, jen v případě silného pnutí použijí.
Je to blbý, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 10:23

Zakladatelka

Ještě tomu dám pár dní. Nevzdavam se hned. Ale je to k zblazneni. Ráno mě přišla SMS, hned jsem přiběhla k mobilu, srdce rozkocene… vnitřně jsem tušila, že to nebude on…a taky nebyl :(

• Citovat
  • Upravit
3121
4.8.22 10:31
@Anonymní píše:
Ale je mě hrozně, tuším, že se na mě vyprdnul :think:. Prostě by mě bylo líp, když by narovinu vše vybalil. A uzavřelo se to. :? Nebo se jen vytratila slušnost? Říct druhému jak to je?

To je mi líto🤗

Říká se tomu ghosting. Dnes je to bohužel celkem časté. Já to zažila před více než 15ti lety a byla to tehdy pro mě strašná rána. Vzpamatovávala jsem se z toho 1,5 roku než jsem byla zase otevřená důvěřovat mužům a začít znovu randit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.8.22 10:33
@Anonymní píše:
@Bibiaana no, přibližně rok to trvá.

No po roce už byste spolu měli komunikovat trochu jinak než při počátečním oťukávání. Se ho normálně zeptej, jestli se něco neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
4.8.22 10:34
@Anonymní píše:
Ještě tomu dám pár dní. Nevzdavam se hned. Ale je to k zblazneni. Ráno mě přišla SMS, hned jsem přiběhla k mobilu, srdce rozkocene… vnitřně jsem tušila, že to nebude on…a taky nebyl :(

Mně tehdy trvalo měsíc než jsem si vůbec uvědomila, že už se nikdy neozve😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
4.8.22 10:41

A jak dlouho to je, co ti napsal, ze se ozve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.8.22 10:48
@Pajka2020 píše:
To je mi líto🤗Říká se tomu ghosting. Dnes je to bohužel celkem časté. Já to zažila před více než 15ti lety a byla to tehdy pro mě strašná rána. Vzpamatovávala jsem se z toho 1,5 roku než jsem byla zase otevřená důvěřovat mužům a začít znovu randit. :?

Byla jsi hodně zamilovaná, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
4.8.22 11:05

Po roce je to teda hnusny, ze nedokaze na rovinu rict, ze s tebou byt nechce…, na druhou stranu mi prijde, ze vas vztah nebyl nijak vazny..po roce uz casto dospeli lide planuji budoucnost, bydleni, casto spolu travi cas..u vas to asi tak nebude…co bych delala ja? Nic…pomyslela bych si neco o kre.te.novi a hur a sla s kamoskou do baru a dal hledala si nekoho, kdo to se mnou bude myslet uprimne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.8.22 11:22

Myslela jsem, že tu bude fotka nějakého brouka, co našla zakladatelka v bytě :)

A zatím jde o ghosting.
Jo, to někteří chlapi dělají. Člověk si pak klade otázku proč, považuje vztah tak nějak za neukončený. Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí